Book en tid
Botox

Botox & filler

Har du fået en snigende bekymringsrynke, så du ser sur ud, selvom du faktisk er glad?

Trælse panderynker, bekymringsrynker mellem brynene og andre mimiske rynker opstår med tiden. Men hos Cosmo kan vi let fjerne dem. Ønsker du en nem rynke justering, så er behandling med filler som f.eks. Belotero, eller rynke behandling med Botox det rigtige for dig.

En filler fylder rynken ud, og anvendes til statiske linier og dybe furer. Filleren kan desuden anvendes ved en læbeforstørrelse eller læbekorrigering.

Botox behandling anvendes ved mimiske rynker og forebygger at rynker opstår, f.eks. panderynker og rynker omkring øjnene. Behandlinger er hurtige og virker ved blot en enkelt eller få injektioner. Resultatet ses med det samme og du kan går på arbejde allerede samme dag.

Behandlingerne kan nogle gange med fordel kombineres. Hvilken der er rigtig for dig, afhænger af placering, dybde og din hud. Vores sygeplejersker kan let rådgive dig ved en gratis konsultation.

Læs mere om behandlingerne:

 

Få en gratis konsultation med en af vores sygeplejersker Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Ny Vestergade, hvor en af vores sygeplejersker taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
  • :
  • :
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.