Book en tid
Copy of Mailchimp + blog størrelse-50

Fillerbehandling med Belotero og Juvéderm

Den bedste rynkebehandling kan være injektion, som udglatter rynker, furer og folder.

 

Følgende områder kan behandles med en injektion/fillerbehandling:

 • 1 – Bekymringsrynken (Glabella)
 • 2 – Tindingerne
 • 3 – Kragetæer
 • 4 – Kindben
 • 5 – Linjerne mellem næse og mund
 • 6 – Rygerynker
 • 7 – Nedadgående mundviger
 • 8 – Læbeløft
 • 9 – Læbekant
 • 10 – Volume i læber
 • 11 – Smilerynker
 • 12 – Genhydrering af huden
 • 13 – Genhydrering af huden

Pandelinjer og øjenrynker (“kragetæer”) kan også behandles med Botox.

Glat rynkerne ud og giv læberne fylde

Det er helt normalt, hvis du ikke synes, at dit udseende, smilerynker, furer og imperfektioner i huden stemmer helt overens med din alder. Og de fleste kvinder er da nok også blevet strejfet af tanken om fyldigere læber, fordi det er nært forbundet med vores skønhedsideal og oplevelse af erotisk karisma.

Med Cosmos hudforskønnende injektionsbehandling bestemmer du selv, hvor meget disse følelser og overvejelser skal fylde.

Se videoen hvor Christina får behandlet bekymringsrynken – Sidst i videoen kan du se det flotte resultatet

En sikker og naturlig behandling

Filler fra Belotero og Juvéderm tilfører dit liv et pift af vitalitet og energi. Blot en enkelt behandling er nok til at ændre dit syn på dig selv og dine muligheder. Du vil blive overrasket over, hvor megen dejlig feedback et par smukke læber får fra omgivelserne. Og hvor positivt et friskere, mindre rynket look modtages af mennesker omkring dig. Behandlingen fjerner skånsomt dine rynker og furer, mens huden plejes og stimuleres til at opbygge ny elasticitet og forbedret evne til at optage fugt. Du vil se yngre, friskere og sundere ud, og mange af vores kunder fortæller, at de også begynder at opføre sig og tænke sådan.

 

Belotero – produkter skræddersyet til dine behov

Med Belotero får du en lang række muligheder for at få udglattet og udfyldt dine rynker, genskabt din huds volume samt genhydrere din hud. Belotero består af 5 fillerprodukter som er skabt til de mest avancerede skønhedsbehandlinger, hvilket giver naturligt smukt resultat hver gang. Hvert produkt har sin unikke egenskab og er skræddersyet til at behandle hver deres område. Produkterne er alle klinisk veldokumenteret og godkendt af de hårdeste sundhedsmyndigheder i verdenen heriblandt den amerikanske FDA godkendelse.

Produkterne fra Belotero kan bruges alene eller i kombination med hinanden for at skabe en skræddersyet løsning som passer perfekt til dig, afhængig af din huds struktur og funktionelle behov. Forud for din behandling vurderer sygeplejersken hvilket produkt som passer perfekt til netop dit behov.

 

Produkterne

belotero-product_range2

1. Belotero Soft – til reducering af fine linjer

Belotero Soft bruges til at udglatte fine linjer såsom kragetæer ved øjnene eller rygerynker omkring munden.  Produktet er perfekt hvis du vil have udglattet dine fine rynker, for at få et ungt og naturligt resultat.

 

2. Belotero Balance – til reducering af dybe linjer

Belotero Balance bruges til at udglatte dybere linjer, såsom linjerne mellem næse og mund (nasolabial) og bekymringsrynken (glabella). Balance bruges også til at løfte læberne eller skabe en mere markeret læbekant.

 

3. Belotero Intense – for optimal naturlig fylde

Belotero Intense har en meget effektiv volumekapacitet og er med til at sikre den optimale understøttelse og symmetri i huden. Derfor bruges den til at give ekstra naturlig ekstra fylde ved de områder hvor der er behov for det. Belotero Intense anvendes oftest når der er behov for at fylde dybe bekymringsrynker, smilerynker, furer ved mundvige eller linjer fra mund til næse (nasolabial), således at de dybe linjer forsvinder fuldstændig. Derudover bruges Belotero Intense også til at give mere fylde i læberne. Belotero Intense har en helt speciel struktur, som gør, at den kan sprede sig mere regelmæssigt og udfylde den manglende volume i huden på en mere jævn måde.

 

4. Belotero Volume – til modellering og genopbygning af ansigtets volume

Belotero Volume har en kraftig volumiserende effekt, som gør det muligt at modellere og genopbygge ansigtets volume på en helt naturlig og balanceret måde. Derfor er produktet ideelt, hvis man har tabt ansigts volume med alderen eller eksempelvis ønsker smukkere og fyldige kurver omkring hage eller kindben.

 

5. Belotero Hydro – til genhydrering af huden

Belotero Hydro består er en tonic som består af naturlige stoffer. Den er specialudviklet til at give din hud en dyb genhydrering, hvilket får dig til at se frisk og ung ud. Belotero Hydro sikre at din hud genvinder sin glans, fugtighed og elasticitet, samt får en sundere og stærkere udstråling. Belotero Hydro kan både bruges i ansigtet, på halsen og decolleté.

 

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik har vores læge og sygeplejersker gode resultater med Belotero behandlingerne, og du kommer til at se væsentligt yngre ud efter behandlingen. Vi tager en snak med dig omkring dine ønsker og forventninger, både ved vores gratis konsultation minimum 48 timer før behandling, og til selve behandlingen.

Sådan foregår behandlingen

Rynkeudfyldning med ikke-permanent filler

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik udføres rynkeudfyldning med ikke-permanente fillers af mærket Belotero eller Juvéderm

Kort fortalt

Filler produkterne fra Belotero og Juvéderm er sterile injicerbare geler, der består af samme type hyaluronsyre, som allerede findes naturligt i vores bindevæv. Når filleren lægges ind i bindevævet integreres hyaluronsyren med det omgivende væv og giver huden mere fylde. Da der løbende sker en nedbrydning af hyaluronsyre i huden, vil den overskydende mængde efterhånden blive nedbrudt og effekten af filleren aftage.

Før behandlingen

Det er vigtigt, at du oplyser om evt. sygehistorie, herunder allergier og om medikamenter som du aktuelt anvender.

 • Du må ikke have fået implanteret et permanent implantat i det område, der skal behandles
 • Ved behandlingen må du ikke være gravid og må heller ikke være ammende
 • Vi kan ikke udføre behandlingen, hvis du har et aktivt udbrud af akne eller forkølelsessår (herpes)

Du vil få en grundig information om effekt og varighed af behandlingen, samt om eventuelle forholdsregler før, under og efter behandlingen. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes, før behandlingen påbegyndes.

Under behandlingen

Området, der skal behandles, desinficeres og Belotero eller Juvéderm føres ind under huden med en fin kanyle. Behandlingen er ikke helt smertefri, men der er mulighed for at påsmøre en lokalbedøvende creme efter dit ønske.

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen kan der forekomme en let rødme, hævelse, ømhed eller kløe i det behandlede område. Dette er et normalt resultat af injektionen. Ubehaget er midlertidigt og forsvinder generelt i løbet af 1-2 dage. Hvis det fortsætter, eller hvis der opstår andre reaktioner, bedes du kontakte klinikken. Den første hævelse efter læbebehandling kan vare lidt længere, det betyder at resultatet lige efter behandlingen ikke skal ses som det færdige resultat.

 • Undgå berøring af det behandlede område i mindst 6 timer.
 • Undlad at bruge kosmetik, cremer og lignende i 24 timer.
 • Undlad svømning og hårde fysiske anstrengelser i 3 dage.
 • Undlad solbadning, sauna og solarium i mindst 4 uger.
 • Undgå stærk kulde (vindafkøling) eller varme i mindst 4 uger.

Undgå at tage Ipren, Kodimagnyl og lignende medicin, som indeholder acetylsalisyl syre, da dette kan øge risikoen for forekomst af blå mærker og blødninger på injektionsstedet.

Antal behandlinger

Én behandling er tilstrækkelig.
Filler produkterne fra Belotero og Juvéderm er som nævnt biologisk nedbrydelige geler, som giver et resultat, der holder i ca. 9-12 måneder (læber ca. 6-7 måneder).

Bivirkninger

Hvis du tidligere har lidt af forkølelsessår, er der en risiko for, at kanylen fremkalder et nyt udbryd. Belotero er et naturprodukt, der ikke fremkalder allergi. Der vil dog altid kunne ske komplikationer på trods af alle forholdsregler. Der kan opstå en lokal infektion i det behandlede område, som vil kræve antibiotika.

Samtykke

Ifølge lovgivning om kosmetisk behandling, skal du have mundtlig information om behandlingen minimum 48 timer før du kan give samtykke til behandling.
En ledsager er altid meget velkommen til at være tilstede under konsultation og behandling.

 

Priser

Priser - Fillerbehandling med Belotero og Juvéderm

Normal priser

0,5 ml. Rynkebehandling
2.000
1 ml. Rynkebehandling, læbeforstørrelse eller lille kindbensløft
3.015
2 ml. Rynkebehandling eller stort kindbensløft
5.050
3 ml. Rynkebehandling (Let ansigtsløft)
7.050
4 ml. Rynkebehandling (Mellem ansigtsløft)
8.600
5 ml. Rynkebehandling (Stort ansigtsløft)
10.000

Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis konsultation. Konsultation skal være minimum 48 timer før behandlingen.

Rentefri finansering

Vi tilbyder rentefri finansering i samarbejde med SPARXPRES. Læs mere og prøv låneberegneren her.

Før og efter billeder

Før.

Områder behandlet: Bekymringsrynker / Linie fra næse til mund (Nasolabiale folder) / smilerynker / Læbelinje / Læbefylde

Før.

Områder behandlet: Bekymringsrynker / Trist mund / Linier fra næse til mund (Nasolabiale folder)

Områder behandlet: Linie mellem næse og mund (Nasolabiale folder)

Områder behandlet: Rygerynker

Områder behandlet: Kindben og læbekant

Områder behandlet: Kindben og linie mellem næse og mund (Nasolabiale folder)

Områder behandlet: Læbefylde

Områder behandlet: Nedadgående mundviger og linie mellem næse og mund (nasolabiale furer)

Områder behandlet: Linier fra næse til mund (nasolabiale furer)

Områder behandlet: V-shape lavet med kindbensløft, filler i hage og Botox i kæberne

Områder behandlet: Læbeforstørrelse

Områder behandlet: Kindbensløft, nedadgående mundvige og linjer fra næse til mund (nasolabiale furer)

Områder behandlet: Korrektion af næseryg

Områder behandlet: Korrektion af skævhedpå næseryggen

Spørgsmål og svar

Filler – Hvordan virker behandlingen?

Filler er en gel, som er skabt af vand og planteolieekstraktet hyaluron – begge dele findes i forvejen i den menneskelige krop, hvilket vil sige, at produktet ikke behøver at blive fjernet, fordi det udskilles naturligt af kroppen over tid. Gelen indføres i underhuden på de steder, hvor rynker og furer har sneget sig frem som følge af slapt eller beskadiget bindevæv. Hermed glattes din hud, og du vil omgående få øje på en mere ungdommelig version af dig selv. Men det er kun begyndelsen! Det spændende ved filler er, at behandlingerne beviseligt stimulerer hudens væv over tid, så ældet hud atter bliver i stand til at producere keratonin og collagen i “ungdommelige mængder”. Begge stoffer er essentielle for hudens evne til at optage fugt og bevare eller genoprette sin ungdommelige elasticitet. Da kroppen konstant arbejder med at forny cellerne, forsvinder filleren af sig selv, i takt med at kroppen transporterer gamle celler væk. Overgangen sker diskret og ubemærket af dine omgivelser, og du kan overveje at vedligeholde behandlingen efter 6-12 måneder.

Oplev en markant forbedring af din huds udseende

Du vil opleve en markant forbedring af din huds udseende efter blot en enkelt behandling. Den fulde effekt indtræffer efterhånden, som filleren får arbejdet lidt i bindevævet – med et glat, smidigt og attraktivt resultat, du bliver tæt på lykkelig over. Typisk vælger vores patienter at vedligeholde behandlingen hvert halve eller hele år, som en del af deres skønhedsrutine. Lidt på samme vis, som at de også kommer jævnligt hos tandlægen.

Få en gratis konsultation med en af vores sygeplejersker Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Ny Vestergade, hvor en af vores sygeplejersker taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
 • :
 • :
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.