Book en tid
Botox 04

Botox

Rynkereduktion med Botox er velegnet til rynker som skyldes sammentrækning af musklerne.

Botox udmærker sig ved at være velegnet til rynker som skyldes en sammentrækning af musklerne. Botox virker ved at dine muskler afslappes en smule og rynkerne derved forsvinder, samtidig med at du bibeholder din mimik. Det er typisk rynker i område 1, 2 og 4, altså bekymringsrynken mellem øjnene, pandelinjerne og smilerynkerne ved øjnene, hvor Botox har helt enestående god effekt.

Følgende områder kan behandles med Botox.

1 – PanderynkerGuiden til dig, som ønsker din tatovering fjernet-6

2 – Rynker mellem øjenbryn (Glabella)

3 – Brynløft

4 – Smilerynker ved øjnene (Kragetæer)

5 – Bunny lines (Rynker på næsen)

6 – Nedadgående mundviger

7 – Gummy smile (Synligt tandkød)

Hvis du ønsker rynkereduktion ved område 1, 2, og 4 kan der også bruges filler.

Botox til dit behov

Behandlingen med Botox er overstået på under 10 minutter, og du vil se effekten af den uhyre virksomme og populære behandling de næste ca. 3-6 måneder. Efter yderligere behandlinger vil effekten holde længere, i ca. 6-8 måneder.

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik tilpasser vi behandlingen til lige netop dit ansigt og behov. Vi går meget op i, at resultatet giver dig et både levende og yngre udseende, samtidig med at du bevarer din naturlige mimik.

Se videoen hvor Lars får behandlet panderynker med Botox

5 myter vi ofte møder om Botox

1. Når man får Botox i ansigtet mister man sin mimik.

Falsk. Hos Cosmo Laser og Skønhedsklinik går vi højt op i at bevare mimikken ved Botoxbehandlinger. Vi benytter så små doser, at det kun er den muskelstyrke, der rynker huden, som bliver reduceret. Mimikken påvirkes ikke.

2. Når virkningen af en Botox-behandling ophører, kommer du til at se værre ud end før behandlingen.

Tværtimod. Ved en Botox-behandling bliver hudens rynkeproces passiviseret i fire til seks måneder, hvilket betyder, at hudens strukturelle integritet faktisk bliver forbedret. Det kan sammenlignes med, at du tager på jordomrejse et halvt år og i al den tid ikke sidder foran computeren og rynker øjenbryn. Når du kommer hjem, er den rynke, du tidligere havde mellem øjenbrynene, hvisket ud.

3. Botox bruges til at give fyldige læber.

Nej, Botox kan ikke give større læber. Det bruges til at afslappe muskulaturen og er især velegnet til panderynker, rynker mellem øjenbrynene og smilerynker ved øjnene. Vil man have fyldigere læber, skal man bruge en filler som for eksempel Restylane.

4. Det gør ondt at få Botox

Følelsen svarer til, at du fjerner et øjenbrynshår med en pincet. De nåle, der anvendes, er samme type, som man bruger til insulinindsprøjtning, altså meget tynde nåle, der kun giver et lille prik.

5. Botox er dyrt og kun for rige damer

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik mener vi, at alle skal have råd til en botoxbehandling. Derfor fører vi markedets laveste priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og vores kunder er alle mulige mennesker, også MÆND.

Gratis touch-up

Første gang du får en botoxbehandling, kan det være svært at forestille sig resultatet. Vi giver derfor hellere en lidt lavere dosis. Det sikrer at du ikke får en større virkning, end du havde forventet. Til gengæld giver vi en gratis touch-up, hvis der er behov for det, inden for 1 måned efter behandlingen.

Kommende datoer for konsultation til Botox i København

Mandag d. 18. december (Cosmo – City)

Torsdag d. 4 januar 2018 (Cosmo – City)

Fredag d. 5. januar 2018 (Cosmo – City)

Mandag d. 8. januar (Cosmo – City)

Mandag d. 15. januar (Cosmo – City)

 

Sådan foregår behandlingen

Botulinum toksin (Botox)

Botulinum toksin forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerve og muskel, hvilket forårsager en afslapning af musklen. Stoffet er oprenset fra bakterier og har igennem 25 år været benyttet i behandlingen af bl.a. spastiske lammelser, patienter med udtalt svedtendens og til kosmetiske behandlinger.

Med botulinum toksin kan man behandle de såkaldte dynamiske eller mimiske rynker, dvs. rynker der fremkommer ved muskelsammentrækninger
i huden. Efter injektionen med botulinum toksin bliver de muskler, som folder huden, for eksempel i panden eller omkring øjnene, forhindret i at trække sig sammen, og huden glattes ud. Følesansen i det behandlede område bevares uændret. Det er muligt at kombinere behandling med botulinum toksin med ikke permanente fillere, laser eller andre hudforyngende behandlinger.

Behandlingen

Selve behandlingen foretages ved, at der med en meget tynd nål indsprøjtes små mængder botulinum toksin i de fine ansigtsmuskler på udvalgte steder. Effekten indtræder efter 8-12 dage og forsvinder igen efter 3-6 måneder. Herefter kan behandlingen gentages.
Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig, eller der er uhensigtsmæssig asymmetri, kan der laves en ”touch up” behandling efter ca. 2 uger

Efter behandlingen

Efter behandlingen er det vigtigt ikke at massere eller trykke på det behandlede område de første 4 timer, så toksinet ikke spredes til andre muskler end de tilsigtede.

Oftest giver behandlingen en god og tydelig reduktion i de dynamiske rynker. Effekten kan dog variere fra person til person. Nogle skal have større mængde toksin end andre for effekt. Der vil være nogle få personer, som ikke er modtagelige for behandlingen, formentlig fordi de har antistoffer, der neutralisere toksinets effekt.

Bivirkninger 

Der kan optræde forbigående mindre gener i relation til injektionerne, såsom let rødme, hævelse, blå mærker og kløe. Øvrige bivirkninger er sjældne. Nogle få oplever hovedpine de første par dage og meget sjældent ses kortvarige lette influenzalignende symptomer. Alvorlige allergiske reaktioner i form af anafylaktisk chok ses uhyre sjældent og kræver hurtig behandling. Der er ikke rapporteret nogen kendte senfølger.

Intensiv brug af botulinum toksin i flere områder af ansigtet kan medfører en fattig mimik og frarådes. Ved behandlingen af rynker i panden lige over øjenbrynene er der i få tilfælde hos kvinder set hængende øjenlåg, der oftest svinder over få uger og de sværeste tilfælde kan behandles med Iopidine øjendråber.

Ved behandling i underansigtet kan de mimiske muskler omkring munden lammes, således at man ikke kan fløjte eller drikke med sugerør, og intensiv behandling i panden kan sænke i forvejen lavt siddende øjenbryn. Da virkningen af botulinum toksin aftager i løbet af 3-6 måneder vil de ovenfor nævnte bivirkninger svinde før eller siden indenfor denne periode.

Forsigtighedsregler

Behandlingen gives ikke til gravide, ammende, ved kendt allergi overfor indholdsstoffer i opløsningen (botulinum toksin, humant albumin, laktose, natrium succinate), eller hvis man har visse sjældne neuromuskulære sygdomme (f. eks. myasteni). Hvis man indtager medicin af typerne aminoglykosider (mod visse
infektioner), pencillamin (mod visse bindevævssygdomme), quinine (mod uro i benene eller malaria) eller kalciumblokkere (f. eks mod forhøjet blodtryk, hjertesmerter eller hjerterytmeforstyrrelser) kan botulinum toksen effekten forstærkes.

Information og samtykke

Efter at have gennemlæst denne skriftlige information skal du have mundtlig information om behandlingen og mulighed for at stille spørgsmål. En ledsager er altid meget velkommen til at være til stede under konsultation og behandling.

Efter den mundtlige information skal der være mindst 48 timers betænkningstid, før man giver sit samtykke til behandlingen.

Priser

Priser - Botox

Normal priser

Botox behandling – 1 område
1.895
Botox behandling – 2 områder
2.995
Botox behandling – 3 områder
3.795
Botox behandling - Kæber
3.795
Botox behandling - Brynløft
1.200
Touch-up (inden for 1 måned) - GRATIS

Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis konsultation. Konsultation skal være minimum 48 timer før behandlingen.

Rentefri finansering
Vi tilbyder rentefri finansering i samarbejde med SPARXPRES. Læs mere og prøv låneberegneren her.

Spørgsmål og svar

Hvad er Botox?

Botox er en forkortelse for Botulinum Toxin, som er et protein der nedsætter kraften i musklerne i det område der behandles. Effekten vil være midlertidig.

 

Hvordan virker Botox?

Du vil opleve effekten af botoxbehandlingen efter 3-8 dage og den fulde effekt 1-2 uger efter.

 

Hvad koster en behandling med Botox?

Det koster 1800 kr. for det område der behandles og 1200 kr. for efterfølgende områder, der behandles samme dag.

 

Hvor længe holder behandlingen?

Effekten af botox behandlingen vil typisk holde 2-8 måneder og i gennemsnit 4 måneder. Ved gentagne behandlinger vil effekten typisk holde 6-8 måneder.

 

Er behandlingen farlig?

Nej, behandlingen udføres af specialuddannede læger, og vi er registreret hos Sundhedsstyrelsen til at udføre behandlingen.

 

Kan jeg gå på arbejde eller fortsætte mine normale gøremål efter behandlingen?

Ja, du vil typisk kunne fortsætte dine normale rutiner efter behandlingen. Der kan i få tilfælde optræde forbigående mindre gener, såsom let rødme, hævelse, blå mærker eller kløe.

 

Hvor længe har man behandlet med Botox?

Man har brugt Botox til at udføre kosmetiske behandlinger siden slutningen af 1980’erne.

 

Kan man kombinere Botomed andre behandlinger?

Botox kan både kombineres med andre injektionsbehandlinger som Restylane og Esthélis, såvel som med laserbehandlinger.

Før og efter billeder

Rynker mellem øjnene

Panderynker

Pande og smile rynker

Få en gratis konsultation med en af vores sygeplejersker Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Ny Vestergade, hvor en af vores sygeplejersker taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
  • :
  • :
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.