Book en tid
læber2

Læbeforstørrelse med Belotero og Juvéderm

Med en læbeforstørrelse kan du give dine læber en naturlig fylde og et mere sanseligt look.

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik bruger vi fillers fra Belotero og Juvéderm til læbeforstørrelser.

Hvad kan du forvente af en filler læbeforstørrelse?

Der kan være mange grunde til at vælge af få en læbeforstørrelse, der er ligeledes flere forskellige muligheder for behandling.

 • Filleren kan injiceres omkring kanten af læberne for at definere grænsen til læberne mere klart.
 • Filleren kan også injiceres i selve læben for at skabe en større læbevolumen.
 • Formen på læben kan også ændres hvis det ønskes, det kan f.eks. være der ønskes mere fylde på midten af læben.
 • De fleste kvinder ønsker dog blot at fremhæve deres egen naturlige form.

Gratis konsultation

Inden en behandling vil vi altid grundigt gennemgå dine muligheder og ønsker ved en gratis konsultation. Det kan også være en fordel at medbringe et billede af den form, du forventer dine læber vil få efter læbeforstørrelsen.

Sådan foregår behandlingen

Læbeforstørrelse med ikke-permanent filler

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik udføres rynkeudfyldning med ikke-permanente fillers af mærket Belotero eller Juvéderm.

Kort fortalt

Belotero Balance, Belotero Intense eller Volift fra Juvéderm som bruges til læbeforstørrelse, er sterile injicerbare geler, der består af samme type hyaluronsyre, som allerede findes naturligt i vores bindevæv. Når filleren lægges ind i bindevævet integreres hyaluronsyren med det omgivende væv og giver huden mere fylde. Da der løbende sker en nedbrydning af hyaluronsyre i huden, vil den overskydende mængde efterhånden blive nedbrudt og effekten af filleren aftage.

Før behandlingen

Det er vigtigt, at du oplyser om evt. sygehistorie, herunder allergier og om medikamenter som du aktuelt anvender.

 • Du må ikke have fået implanteret et permanent implantat i det område, der skal behandles
 • Ved behandlingen må du ikke være gravid og må heller ikke være ammende
 • Vi kan ikke udføre behandlingen, hvis du har et aktivt udbrud af akne eller forkølelsessår (Herpes)

Du vil få en grundig information om effekt og varighed af behandlingen og om eventuelle forholdsregler før, under og efter behandlingen. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes.

Under behandlingen

Området, der skal behandles, desinficeres og filleren føres ind under huden med en fin kanyle. Behandlingen er ikke helt smertefri og der er mulighed for at påsmøre en lokalbedøvende creme efter dit ønske.

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen kan der forekomme en let rødme, hævelse, ømhed eller kløe i det behandlede område. Dette er et normalt resultat af injektionen. Ubehaget er midlertidigt og forsvinder generelt i løbet af 1-2 dage. Hvis det fortsætter, eller hvis der opstår andre reaktioner, bedes du kontakte klinikken.

Den første hævelse efter læbebehandling kan vare lidt længere, det betyder at resultatet lige efter behandlingen ikke skal ses som det færdige resultat.

 • Undgå berøring af det behandlede område i mindst 6 timer.
 • Undlad at bruge kosmetik, cremer og lignende i 24 timer.
 • Undlad svømning og hårde fysiske anstrengelser i 3 dage.
 • Undlad solbadning, sauna og solarium i mindst 4 uger.
 • Undgå stærk kulde (vindafkøling) eller varme i mindst 4 uger.

Undgå at tage Ipren, Kodimagnyl og lignende medicin, som indeholder acetylsalisylsyre, da dette kan øge risikoen for forekomst af blå mærker og blødninger på injektionsstedet.

Antal behandlinger

Én behandling er tilstrækkelig.
Produkterne fra Belotero og Juvéderm er biologisk nedbrydelige geler, som giver et resultat, der holder i ca. 9-12 måneder (læber ca. 6-7 måneder).

Bivirkninger

Hvis du tidligere har lidt af forkølelsessår, er der en risiko for, at kanylen fremkalder et nyt udbryd. Belotero er et naturprodukt, der ikke fremkalder allergi. Der vil dog altid kunne ske komplikationer på trods af alle forholdsregler. Der kan opstå en lokal infektion i det behandlede område, som vil kræve antibiotika.

Samtykke

Ifølge lovgivning om kosmetisk behandling, skal du have mundtlig information om behandlingen minimum 48 timer før du kan give samtykke til behandling.
En ledsager er altid meget velkommen til at være tilstede under konsultation og behandling.

Priser

Priser - Læbeforstørrelse med Belotero og Juvéderm

Normal pris

1 ml. Læbeforstørrelse
2.995

Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis konsultation. Konsultation skal være minimum 48 timer før behandlingen.

Rentefri finansering

Vi tilbyder rentefri finansering i samarbejde med SPARXPRES. Læs mere og prøv låneberegneren her.

Før og efter billeder

Områder behandlet: Læbeforstørrelse

Områder behandlet: Læbeforstørrelse

Områder behandlet: Læbeforstørrelse

Få en gratis konsultation med en af vores sygeplejersker Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Ny Vestergade, hvor en af vores sygeplejersker taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
 • :
 • :
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.