Book en tid

Hvad kunderne siger

Jeg er simpelthen så glad, jeg behøver ikke engang bruge makeup eller foundation længere.

Mine veninder kommer helt sikkert herned, efter de har set min hud!

Af Mette Heitmann, 39 år

Det påvirker mig at mit udseende ældens og derfor fik jeg lavet en behandling hos Cosmo – resultatet var imponerende efter få behandlinger!

Jeg har altid været hård ved min hud og aldrig brugt solcreme. Jeg har også været gennem to graviditeter som grundet hormoner har skabt forandringer i min hud. Jeg syntes det er imponerende, at jeg allerede kan se så markant en forskel efter så få behandlinger, så er det pludselig ikke så slemt at blive ældre. Men det er også vigtigt for mig at vedligeholde det med cremer, kost, motion, massage og hvad der ellers måtte virke. Jeg syntes behandlingen gjorde lidt ondt, men det var til at holde ud og det hele værd. Man ser forfærdelig ud i en lille uge efter behandlingen men igen – det er det hele værd! Jeg kan mærke at min hud er blevet mere fyldig, specielt omkring kæbe og mund hvor min hud var meget tynd førhen. Jeg har fået mine æblekinder tilbage uden grimme streger på også er mine porrer blevet mindre. Min hudfarve er generelt blevet bedre og jeg har fået en helt anden glød. Jeg er blevet meget opmærksom på at bruge solcreme med faktor 50, hvilket jeg aldrig tidligere har gjort indtil jeg kom til Cosmo som 46 årig. Jeg var slet ikke klar over at en laserbehandling kunne gøre at man får sin glød tilbage, fjerner blodsprængninger, får en mere jævn hud, strammer huden op og lukker porrer på den måde. Jeg er meget glad for beæret!
Mit forløb hos Cosmo har været godt. Sygeplejerskerne er utrolig kompetente og giver hele tiden vejledning – de ved hvad de taler om.

Af Anne Mette Skogstad, 46 år

Med en skin tightening behandling er min hud blevet mere fast!

Jeg har lige set mine før og efter billeder og syntes bestemt at man kan se en forskel. Man kan godt mærke behandlingen, men den gør ikke ondt syntes jeg. Normalt bliver jeg ikke påvirket af, at mit udseende ældens, men jeg kan jo godt se at jeg bliver ældre og får flere rynker. Så jeg havde bare et behov for at blive shinet lidt op da cremer ikke har virket for mig. Forløbet hos Cosmo har været meget fint. Jeg har været hos Cosmo før og fået lavet filler og er tilfreds.

Af Annette

De seneste par år har jeg oplevet, at jeg har fået grimme mørke plamager i ansigtet som blusser op hver gang jeg er i solen.

Jeg har gennem mine teenager år været rigtig slem til at tage solaire og bruge kokosolie når jeg har solbadet. Så det undrer mig bestemt ikke, at min hud ikke længere er pæn.
Det er noget som virkelig har tynget mig, men jeg har faktisk aldrig vist at det var pigmentforandringer og at man kunne gøre noget ved det, før jeg stødte på Cosmo. Hele forløbet har været meget professionelt, og jeg har været meget tilfreds med de søde sygeplejesker. Der går op til en uge før man er helet efter hver behandling. Der har jeg haft lidt brune synlige plamager, men det har jeg dækket med en foundation. Når først huden er helet er det hele ventetiden værd. Jeg er rigtig glad for mit resultat og vil til enhver tid anbefale andre at besøge Cosmo.

Af Daniela Kjær, 26 år

Jeg har altid haft travlt med at gemme mig og trække håret frem grundet mine pigmentforandringer. Jeg har prøvet at folk er kommet hen til mig og sagt at jeg har noget på kinden, så det har generet mig at folk har bemærket det.

Mine pigmentforandringer og karsprængninger har ikke altid været der, jeg har formodentlig fået det i forbindelse med min graviditet for 14 år siden.
Jeg er meget glad for den behandling jeg har fået lavet, det hele er ikke forsvundet men det meste er. Jeg kan tydelig se forskel og det kan min omgangskreds også. Jeg syntes det er okay at være sippet med ens ansigt, da det er det du møder verdenen med. Det er det du skal se på hver dag i spejlet og jeg kunne kun fokusere på de pletter. Nu slapper jeg meget mere af når jeg ser på mig selv. Jeg syntes ikke at behandlingen gjorde ondt, de søde sygeplejesker underrettede mig hele tiden om forløbet. Der var en periode lige efter behandlingen hvor det ikke var så pænt, men når du ser resultatet er det det hele værd. Min oplevelse med Cosmo har været så fin – søde mennesker og har følt mig i trygge hænder. Jeg vil bestemt komme igen.

Af Sanne

Pigment forandringer er noget som er kommet efter jeg har fået børn, så det har plaget mig i 13 år!

Det kommer sig nok af, at jeg har været gravid men også fordi jeg har ligget og solbadet i kokosolie, som man jo gjorde engang. Behandlingen har ikke kun gjort noget ved min pigment men også ved min hud generelt. Den er blevet så pæn, har ellers altid haft lidt problemer med min hud, og det har laseren gjort noget ved. Den har simpelthen bare virket mere end den skulle. Jeg har fået blod på tanden til at få lavet andre ting, men jeg gider ikke ligne en Hollywood stjerne, det skal være naturligt og følge med sin alder. Jeg har gået god service hos Cosmo hele vejen igennem. Jeg har følt mig oplyst og alle er så søde derinde. Det er der ikke til at sætte en finger på. Der gik lige en uge efter behandlingen før jeg kunne se resultatet hvor jeg bl.a. var lidt lilla i huden, men jeg er så glad for det. Jeg var ikke klar over at man kunne gøre noget ved det, så jeg føler mig også mere oplyst nu og har lyst til at fortælle andre ”Hey, det kan du også få ordnet”

Af Karin Finnedal, 38 år

Jeg kan se en stor forskel efter jeg har fået lavet kar. Huden er blevet mere ensartet og de røde streger er helt væk, så det har virkelig betydet en stor forskel for mig.

Selve behandlingen gjorde da lidt ondt, men jeg er slet ikke afskrækket for at skulle gøre det igen, jeg har nemlig også en del på benene som jeg gerne vil have fjernet. Forløbet hos Cosmo har været så godt! Jeg har været velinformeret og desuden har jeg været rigtig glad for min behandler, Heidi, som er sød og professionel. Folk har været søde og hvis jeg var det mindste i tvivl skulle jeg bare komme ind. Så jeg kommer helt sikkert igen næste gang.

Af Jenny Clausen

Jeg er egentligt ikke påvirket af, at man ældens rent udseendemæssigt, men jeg har en bekymringsrynke i panden som jeg har været generet af!

Når jeg ser tilbage på billeder fra før jeg fik den lavet, så får jeg kun øje på den. Jeg er ikke fantastisk i forhold til at blive ældre og jeg mener også at der er noget smukt ved at blive ældre. Men jeg er helt vildt glad for mit resultat, fordi det netop ser så naturligt ud. Jeg var vildt nervøs forud for min behandling, men det gjorde overhovedet ikke ondt. Jeg har fået blod på tanden, også fordi min mand og børn syntes at det er pænt. Jeg er rigtig tilfreds og kan godt mærke at man bliver afhængig af det. Mit indtryk af Cosmo har været så fint, jeg har følt mig taget godt imod og det har været positivt.

Af Rikke Novod

Nogle gange kommer det bare bag på en at man er blevet ældre. Især hvis man får taget billeder, så kunne jeg tænke ”hold da op, ser jeg sådan ud?”

Det er bare ikke altid den opfattelse man har af sig selv. Med små midler kan man gøre at, man ikke ser så træt ud. Jeg har det så godt med mit resultat, og jeg syntes det er så smart at man kan gøre noget ved det her. Det virker jo ligesom det skal også gjorde det slet ikke ondt. Jeg så nogle mails fra Cosmo og tænkte først at jeg egentligt godt kunne tænke mig at høre lidt mere om det, og wupti så gjorde jeg det. Jeg kan sagens forestille mig at komme ind og få lavet panden igen. Jeg frygtede forud for min behandling at der ikke var styr på det, fordi jeg før har prøvet en anden klinik hvor der ikke var styr på det, og der turde jeg simpelthen ikke få lavet min behandling. Men jeg følte mig i trygge hænder hos Cosmo – der er ikke noget at sætte en finger på! De har levet op til det de har lovet.

Af Kristine Ryberg

Jeg startede med Botox for ca. 10-12 år siden, fordi jeg havde en bekymringsrynke som jeg tror er genetisk. Selvom jeg egentlig er en meget varm og glad person, så betragtede folk mig nogen gange som en sur person, fordi jeg har haft de her linjer i mit ansigt.

Det første folk spurgte mig om var, om jeg havde hovedpine eller om der var noget galt. Nu ser jeg meget blødere ud i mit ansigt og jeg slapper virkelig af. Jeg nægter ikke min alder, men i mit liv er det vigtigt for mig, at jeg ser godt ud og man kan diskutere meget om det er rigtigt eller forkert, men jeg syntes man skal gøre det, der er rigtigt for en selv. Jeg er rigtig glad for resultaterne. Hvis man kan få lidt hjælp til, at man selv får det bedre, så står jeg helt inde for det. Jeg er en sydlandsk kvinde og i min kultur er vi meget forfængelige og de æstetiske ting spiller en stor rolle. Jeg har prøvet at blive behandlet andre steder før og kender derfor godt til produktet og behandlingen. Mit forløb med Cosmo har været rigtig godt, meget imødekommende og rare mennesker. Jeg kan godt lide at se, at de ansatte også har fået lavet noget og de ser pæne ud. Samtidig er det dejligt at de ikke har fået lavet for meget og ser falske ud, det har jeg altså set i andre klinikker hvor det har taget overhånd. Det er stedets ansvar at de ansatte man møder er smukke og man bliver tiltrukket af den skønhed man kan købe, i stedet for at man forskrækkes. Jeg blev behandlet hos Benjamin som er rigtig dygtig. Jeg kommer helt sikkert igen og booker allerede tid når vi er færdige her”

Af Füsun Eriksen, 48 år

Det er gået over alt forventning!

Det har været et super spændende forløb. Jeg er blevet taget rigtig godt imod og fået svar på mine spørgsmål. Der er blevet fortalt og jeg har følt mig meget velinformeret. Benjamin har været virkelig god og fået mig til at slappe af. Jeg har været meget glad for at være hos Cosmo. Jeg er helt vild glad for resultatet og det gjorde slet slet ikke ondt. Jeg har været van til ikke at have en synlig over- eller underlæbe, så det er fedt man pludselig kan se den. Jeg har fået meget positive reaktioner og folk syntes at det ser meget naturligt ud.

Af Christina Dollerup, 32 år

Inden behandlingen har jeg ikke rigtig vidst om Botox var noget jeg havde brug for, og jeg har frygtet at man ville komme til at se forfærdelig ud når den var væk igen.

Så det har været rigtig vigtigt for mig, at få svar på disse ting og sikre mig at der ikke kom varige men – at man ikke efterfølgende kunne se at man har haft Botox. Det har været et super spændende forløb. Jeg er blevet taget rigtig godt imod og fået svar på mine spørgsmål. Det er gået over alt forventning! Der er blevet fortalt og jeg har følt mig meget velinformeret. Benjamin har været virkelig god og fået mig til at slappe af. Jeg har været meget glad for at være hos Cosmo. Jeg er helt vild glad for resultatet og det gjorde slet slet ikke ondt. Jeg har været van til ikke at have en synlig over- eller underlæbe, så det er fedt man pludselig kan se den. Jeg har fået meget positive reaktioner og folk syntes at det ser meget naturligt ud.

Tror der er lidt tabu omkring denne slags behandlinger. Mange forstår ikke at Botox er forebyggende. Jeg syntes det er dejligt og kan godt mærke jeg er blevet bidt af det. Hvorfor ikke gøre det når man har muligheden?

Af Christina Dollerup, 32 år

Jeg vil rigtig gerne forebygge de alderstegn som eventuel må komme.

Jeg har faktisk en stor nålefobi og har haft den siden barnsben. Men jeg ville alligevel ikke være Botox behandlingen foruden. Det er hele indsatsen værd når man er færdig. Jeg har følt mig meget tryg ved Benjamin og det har slet ikke været så slemt som forventet. Jeg syntes man skal overvinde sin frygt, jeg ville i hvert fald gerne overskride den grænse det var for mig, fordi jeg i mange år har undgået nåle. Det var en fed oplevelse og ubehaget værd. Benjamin er sød og gjorde mig meget tryg!

Af Christian Rask, 36 år

Jeg havde længe tænkt, at jeg gerne ville have gjort noget ved rynkerne i panden, også fik jeg en mail fra Cosmo! Jeg begyndte at se på andre menneskers rynker og sammenligne med mine egne, derefter besluttede jeg mig for, at ”nu var det tid”.

Der var blandet reaktioner i min omgangskreds, men tror at mange er meget uoplyst omkring det at få Botox. De ved ikke hvad det er, eller hvad det bruges til, det vidste jeg heller ikke selv. De mest skeptiske er grundet uvidenhed. Mange mænd er okay med det, mens jeg syntes at kvinder er mere skeptiske. Men jeg er glad for det og syntes det er fedt! Det strammede lidt og gjorde en smule ondt. Men forløbet hos Cosmo har været rigtig ondt. Jeg modtager stadig mails og tænker, at jeg også godt kunne få lavet permanent hårfjerning, men et er jo en dyr vane. Men her er i hvert fald dejlige omgivelser hos Cosmo.

Af Christian Løn

Mine akne problemer opstod i de begyndende teenage år, så det har påvirket mig i skolen og socialt. Jeg har været meget præget af det og ked af det.

Jeg har aldrig stræbet efter at være perfekt, men det er heller ikke sjovt at blive fravalgt eller blive set mærkeligt på, grundet ens udseende. Jeg har aldrig kunne lide at stå frem og sige ”her er jeg” tænk hvis man blev gjort til grin, men nu tør jeg godt stille mig frem. Førhen passede mit ydre ikke med den jeg er og det gør det bare meget mere nu. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet hos Cosmo, det har været rart at komme herind. Jeg har kun en smule akne tilbage og det kan dækkes med en smule makeup. Jeg syntes slet ikke at det gjorde ondt at få lavet en behandling, det er bare en uvant følelse

Af Cecilie - Studerende, 18 år

Jeg er desværre overfølsom for nikkel i fødevare, og efter som nikkel er svær at komme uden om, da det består i ganske almindelige fødevare er det umuligt for mig at jeg ikke støder ind i det på min vej.

Og denne overfølsomhed kommer til udtryk i ansigtet og bliver grimt acne, som jeg selvfølgelig er rigtigt ked af, da jeg 32 og burde være ovre teenager tiden.

Jeg har fået foretaget 5 ”Fire and Ice” behandlinger med dybderens hos Cosmo Laser og skønhedsklinik. Jeg har prøvet rigtige mange kure og behandlinger via læger og specialister, som ikke har været nær så effektive, og har medført tilbagefald. Jeg og ikke mindst mit netværk, vil klart mene at de 5 behandlinger har været det mest effektive, af alle dem jeg har prøvet i mit søgende på et pænere ansigt og er yderste tilfreds med resultatet.

Behandlerne er søde, imødekommende og ikke mindst professionelle. Man føler sig velkommen i klinikken og der bliver ikke set ned på én, fordi man har et skønhedsproblem.

Jeg kan varmt anbefale klinikken samt deres produkter til andre, som har lignende skønhedsproblematik, eller som bare har behov for at forkæle sig selv, eller sine nærmeste med en ansigtsbehandling og ikke mindst deres lækre ansigts produkter.

Jeg ser frem til nogle flere behandlinger hos Cosmo laser og skønhedsklinik.

Af Bitten Søndergaard

Jeg havde bestilt tid hos Cosmo, til en Fire and Ice ansigtsbehandling. Under behandlingen spørger jeg kosmetologen, om hun tror man kan gøre noget ved mine ar på kinderne, jeg har haft siden mine teenage år pga. acne.

Det mente hun bestemt og forslog jeg tog en samtale med en af sygeplejerskerne. De kiggede på mig med det samme og anbefalede tre Matrix behandling efterfulgt af 3 Fire and Ice ansigtsbehandlinger. Har været et virkelig godt forløb indtil videre, og glæder mig til det endelige resultat når jeg er helt færdig. Kan allerede se en klar forbedring efter to matrix behandlinger.

Føler man er i trykke hænder, de er meget professionelle og gode til at forklare både hvad de foretager sig, hvad behandlinger gør ved huden og hvordan man skal forholde sig efterfølgende og hvilke produkter der ville være gode for at opnå det bedste resultat.
Helt igennem en god oplevelse.

Af Annette Hagedorn - Adm. direktør Deko

Det er ikke mit første eller sidste besøg hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik. Jeg har op til flere gange fået mere fylde i læberne af Dr. David Benjamin, som har skabt et trygt og sikkert behandlingsforløb.

Der er en rar og hyggelig atmosfære på klinikken med dygtige og professionelle medarbejdere. Ved en indledende konsultation gennemgår man sine specielle ønsker omkring det endelige resultat og man bliver sat grundigt ind i hele forløbet. Ud fra hvert eneste resultat efter hver behandling, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Cosmo Laser & Skønhedsklinik.

Af Katrine Poulsen - Pædagog, 28 år

Jeg har været hos Dr. David Benjamin og fået en læbeforstørrelse, og er allerede meget tilfreds med resultatet.

Det er ikke sidste gang jeg skal til Cosmo Laser & Skønhedsklinik, det er helt sikkert. Jeg har følt mig meget tryg og veltilpas under hele forløbet. Og der hersker en behagelig, humoristisk, rolig og meget professionel ånd på klinikken.
Jeg ser frem til min næste behandling.

Af Henriette Klindt - Web Integrator, 42 år

Efter flere års forsøg på at dække, fjerne og forstå hvorfor jeg fik flere og flere mørke pigmentplamager i mit ansigt, fandt jeg frem til Cosmo laserklinik på Internettet.

For første gang blev jeg mødt af en læge, der mente at godt nok havde jeg mange pigmenter i mit ansigt, men dem kunne han sagtens fjerne. Og Læge David Benjamin havde heldigvis ret :-)
Efter en behandling og et lille eftersyn, er alle mine pigmenter i ansigtet forsvundet og jeg har fået den fineste og blødeste hud i mit ansigt.
Jeg har hele vejen igennem mit forløb hos Cosmo fået en rigtig god behandling og jeg har hele tiden følt mig tryg og i gode hænder.Jeg vil derfor gerne give mine varmeste anbefalinger til Cosmo Laserklinik.

Af Maria

Jeg havde brugt mange penge på lovende cremer, mod mine pigmentforandringer i ansigtet, intet hjalp tilfredsstillende. Så fandt jeg Cosmo Laser & Skønhedsklinik på nettet.

Efter en behandling var jeg i den grad nødt til, at have meget stor tillid til og tro på, at David Benjamin vidste hvad han gjorde, for i
knapt en uge var jeg fuldstændig mørkebrun plettet i hele ansigtet, smukt var det bestemt ikke.
Derefter kunne jeg begynde, at se en bedring og efter ca. 14 dage, skulle de sidste meget få pigmentforandringer lige have en
opdatering. Nu har jeg den dejligste bløde og pletfri hud i mit ansigt. Det gjorde bare en forskel for mig og min selvtillid.
Jeg vil til enhver tid bruge klinikken igen, for det viste sig, at David Benjamin vidste hvad han havde med at gøre, han var min tillid værdig.
Hermed min varmeste anbefaling og jeg er sikker på vi ses igen.”

Af Sussie Høvring

Efter mange års solbadning havde min hud taget skade, jeg havde brune pigmentpletter i ansigtet og begyndende rynker.

Jeg fik to Trinitibehandling, behandlingen medførte meget lidt ubehag i form af lidt svie i huden en time efter behandling.
Da der var gået 14 dage forsvandt plamagerne efter behandlingen og min hud blev helt blød og fin, fri for pigmentpletter og de begyndende rynker betydeligt formindsket.
Det er en rar fornemmelse at vide, hvis jeg med alderen skulle få flere forandringer i huden, kan de fjernes med en Triniti laserbehandling.

Af Tine Stampe - Revisor, 49 år.

Det er med stor glæde, jeg i dag ser resultatet af mine behandlinger i ansigtet, som jeg har fået foretaget på Cosmo Laser & Skønhedsklinik.

Da Benjamin første gang fortalte mig at han kunne fjerne de blodsprængninger jeg havde i ansigtet, tænkte jeg, at det var for godt til at være sandt. Det var det heldigvis ikke. Efter 4 behandlinger er de så godt som forsvundet, og resultatet overgår langt de mindre ubehag der er ved behandlingen.

Af Michael, Hellerup

Få en gratis konsultation med en af vores sygeplejersker Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Ny Vestergade, hvor en af vores sygeplejersker taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
  • :
  • :
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.