Book en tid
Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling

Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling og oplev en ægte følelse af velvære og et synligt resultat

Hos Cosmo er vi ikke tilfredse med at du forlader os blot med følelsen af, at der var en rar oplevelse. Vi vil også have gjort en forskel for din hud. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af aktive skønhedsbehandlinger. Når du kommer til behandlingen vil vore kosmetologer analysere din hud, og give dig den bedste anbefaling i forhold til behandlingsforløb og produkter. Således kan du få fastlagt det rette forløb, der vil være mest effektivt for dig.

Vore ansigtsbehandlinger er baseret på effektive produkter fra iS Clinical og Beaute Pacifique, og de er forebyggende mod for tidlig ældning af huden.

Du får et friskt, velplejet og synligt resultat, med en ansigtsbehandling hos Cosmo.

 

Cosmo Deep Cleansing

Her er den målrettede behandling imod uønsket talg og (ung) problemhud. Den har især fokus på at rense din hud for urenheder, for at forebygge bumser og tilstoppede porrer.

Vi renser din hud grundigt og når vi har fjernet alle urenheder og tilstopninger, lægges en genopbyggende og afslappende maske, som giver din hud ny vitalitet og en bedre udstråling.

Denne behandling kan med fordel kombineres med andre behandlinger – lad os vejlede dig om et skræddersyet forløb, når vi ses første gang.

Med behandlingen får du:

› Afrens

› Peeling

› Dybderens

› Maske

Pris: 695 kr. for 50 min.

Cosmo Moist Boost

Er din hud vintertræt eller bare tør og trist? Her er behandlingen, der effektivt giver din hud et nyt of frisk udseende.

Vi afrenser og giver din hud en grundig peeling, så den er klar til at tage imod de aktive ingredienser fra iS Clinicals lækre og dokumenteret virksomme produkter.

Vi forkæler dig med en behagelig ansigtsmassage samt maske, der giver huden ny vitalitet og fugt – og til sidst et oxygen boost, der sikrer at fugten virkelig kommer ind i huden og bliver der.

Med behandlingen får du:

› Afrensning

› Peeling

› Ansigtsmassage

› Maske

› Oxygen boost

Pris: 695 kr. for 50 min.

(tilbydes kun hos Cosmo – City)

Oxygen behandling

Denne celebrity-ansigtbehandling er ikke uden grund flittigt benyttet af sangidolet Madonna. Madonna insisterede på en ansigtsbehandling, der skulle distancerersig fra ubehag og kirurgiske indgreb. Vi kan med stolthed benytte os af denne originale og hemmeligholdte behandling, der efterlader huden glat, spændstig og med synligt færre rynker.

Resultatet er indiskutabelt, og du vil opleve en genfunden vitalitet. Efter bare en enkelt behandling, vil huden have fået et synligt og markant løft, hvilket gør den ideel til store såvel som små anledninger – Inden festen, byturen eller daten.

Vi giver den optimale oplevelse, og vi sikrer os at din hud er ren og modtagelig overfor vores behandling. Vi vil derfor afrense din hud grundigt inden.

Når din hud er klar og ren, vil vi benytte en teknik, som kun få klinikker i Danmark kan tilbyde. Denne teknik anvender komprimeret luft, der presser et foryngelsesserum ind i huden. Dette kaldes infusion, og føles blot som et køligt pust på huden. Du kan derfor bare læne dig tilbage, drømme dig væk og fantasere om de kølige briser i syden.

Foryngelseserummet har en positiv effekt på Hyaluronsyren, der findes naturligt i huden. Mængden af hyaluronsyren falder dog med alderen, hvilket resulterer i en reducering af hudens naturlige blødhed og spændstighed.

For at opnå det optimale resultat, anbefales du at benytte en kurpakke, der indbefatter 6 behandlinger med en uges mellemrum.

Pris: 695 kr. for én behandling – 30 min.

Pris 3595 kr. for en kurpakke med 6 behandlinger

Fire & Ice – Frugtsyrebehandling

Eksklusiv frugtsyrebehandling som er målrettet fjernelse af døde hudceller i hudens øverste lag. Med Fire & Ice behandlingen fra iS Clinical, får du synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende. Du vil opleve, at fine linjer og rynker formindskes.

Fire & Ice behandlingen er specielt velegnet til:

› Forbedring af uren hud/akne
› Reducering af fine linjer og rynker
› At få en mere ensartet og glat overflade af huden
› Genopbygning og styrkelse af træt og medtaget hud
› Hyperpigmentering og solskadet hud
› Reducering og minimering af åbne porer
› At fremme cellefornyelsen

Pris: 895 kr. for 30 min. 

Tilbud – spar 33 %: Køb en pakke med 3 behandlinger

Tilvalg til Fire & Ice

Ansigtsmassage

Denne tilføjelse kan tilvælges din Fire & Ice behandling, hvis du ønsker en ansigtsmassage.

Pris: 145 kr. 

 

Dybderens

Denne tilføjelse kan tilvælges, hvis du har uren hud og ønsker en dybderens.

Pris: 165 kr. 

 

Behandling af hals

Denne tilføjelse kan tilvælges, hvis du ønsker at din hals ligeledes skal behandles.

Pris: 250 kr. 

Priser - samlet

Priser - samlet - Ansigtsbehandling

Priser

Cosmo Deep Cleansing
695
Cosmo Moist Boost
695
Oxygenbehandling (30 min.)
695
Fire & Ice – Frugtsyrebehandling (30 min.)
895
Tilvalg: Ansigtsmassage
145
Tilvalg: Dybderens
165
Tilvalg: Hals
250
Hør mere om vores behandlinger eller book en tid

Hvis du gerne vil have mere at vide om vores behandlinger, er du velkommen til at ringe til os på 35 39 44 00 (Mandag – torsdag: 08.00 - 20.00 / fredag: 08.00 – 18.00 / lørdag: 09.00 - 15.00).

Du kan også bestille en tid via vores online booking-system. Bare klik på knappen og opret dig i systemet. Så kan du nemt booke, flytte eller aflyse tider.

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
  • :
  • :
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.