Book en tid
img_1919

Dermaroller

Få et vitalt, friskere og yngre udseende med Dermaroller

Selvom skønhed kommer indefra kan du godt give naturen en hjælpende hånd. Nu er det muligt at skrue tiden lidt tilbage og fjerne år fra din hud, uden brug af laser eller injektion.

Løsningen er Dermaroller!

Dermaroller er et nyt koncept, hvor du ved hjælp af 192 mikronåle (0,20 mm) skånsomt og smertefrit ruller dit ansigt, hals eller krop derhjemme. For et hurtigere og bedre resultat, anbefales det at Dermarolleren suppleres med medicinske Dermaroller eller Dermastamp behandlinger hos Cosmo.

Formålet med Dermaroller konceptet er at:

·      Fjerne det øverste grålige hudlag samt døde hudceller

·      Øge blodgennemstrømningen

·      Give en finere struktur

·      Give en blødere fornemmelse i huden

·      Reducere uren hud og acneudbrud

·      Stimulere cellerne for en hurtigere fornyelsescyklus

·      Reducere fine linjer, rynker og ar

·      Fjerne tilstopning i sved og talgkirtlerne

·      Reducere hudorme, filipenser og store porer

·      Øger hudens optagelse af næring fra dine sædvanlige hudplejeprodukter med op til 30 %

·      Skabe synlige forbedringer i hudens struktur

·      Give et vitalt, mere glansfuldt og yngre udseende

Hjemmebehandling - Ansigt

Home Care Dermaroller er en rulle til hjemmebehandling af ansigt, hals og decolleté.
Rullen er bestående af 192 mikronåle, som rulles blidt hen over huden i ca. 5 minutter 1-2 gange om ugen de første 2 uger og derefter 2-3 gange pr. uge.

Home Care Dermaroller kan bruges alene, men hvis du vil opnå exceptionelle resultater anbefaler vi, at du supplerer din hjemmebehandling med 3-5 medicinske Dermaroller eller Dermastamp behandlinger hos Cosmo.

Forud for dine medicinske behandlinger skal du have brugt Home Care Dermaroller derhjemme i minimum 4 uger. Dette er en forudsætning for, at de professionelle medicinske Dermaroller behandlinger kan laves.

Med et Home Care Dermaroller kit får du:

·      Dermaroller: Den originale Dermaroller med 192 mikronåle (0,2 mm)

·      Natural Line LipoPeptide Collagen Booster: 30 ml. aktiv fugtighedsserum

·      Rollercleaner: Rensevæske til dermarolleren.

·      Pandebånd: Dermaroller pandebånd som holder håret væk under behandlingen

·      Guide: Sådan bruger du din Dermaroller

 

Pris for et Home Care Dermaroller kit: 1.725 kr.

Hjemmebehandling - Krop

Dermarollers Beauty Mouse er en hjemmerulle til behandling af kroppen.
Rullen er formet som en computermus, hvilket gør at den er effektiv til at behandle større områder på kroppen, hvor Dermarolleren ikke er tilstrækkelig.

Beauty Mouse har tre indbygget Dermarollers svarende til 480 mikronåle, med en rullebredde på 50 mm. Netop derfor er den uhyre effektiv på områder såsom lår, baller og mave. Det anbefales at Beauty mouse bruges 2-3 gange om ugen.

Formålet med Beauty Mouse er, at øge blodcirkulation og fedtforbrænding, udrense affaldsstoffer og reducere cellulite (appelsinhud).

Med et Dermaroller Beauty Mouse kit får du:

·      Beauty Mouse

·      Dermaroller Cleaner

·      Younique Anticellulite Thermic Cream

·      Guide: Sådan bruger du din Beauty Mouse

 

Pris for et Beauty Mouse kit: 1.999 kr.

Hjemmebehandling - Tilvalg

Hjemmebehandling - Tilvalg - Dermaroller

Tilvalg til Dermaroller skal ses som plejende produkter, du kan bruge derhjemme. Produkterne anbefales at blive brugt i forbindelse med dine hjemmebehandlinger, men kan også sagens bruges som supplerende dags- og aften produkter.

Dermaroller Hyaluronsyre 0,35 % (30 ampuler)
1.099
Dermaroller Maske (pr. stk)
100
Dermaroller Maske (10 stk)
949
LipoPeptide Collagen Booster
559
Skin Cleanser
399
Moisturizer
599
Hyal C Serum
599
Roller Cleanser
239
Hjemmebehandling - Instruktion

Hvis du vil godt i gang med din Dermaroller, få professionelle råd og vejledning inden du på begynder dine hjemmebehandlinger, så har du mulighed for at tilkøbe en instruktionsbehandling med din Home Care Dermaroller hos Cosmo. Under instruktionsbehandlingen kan du også høre mere om vores medicinske Dermaroller behandlinger.

OBS: Husk at medbringe din egen originale Dermaroller til instruktionsbehandlingen.

Med behandlingen får du

·      Afrensning af huden

·      Instruktion i teknik

·      Din første Dermaroller behandling udført af en kosmetolog (ikke medicinsk)

·      Påførelse af Dermaroller maske

·      Afslutning med serum, dagcreme og solcreme

 

Pris: 550 kr. for 45 min*
* Prisen forudsætter at du køber din Home Care Dermaroller hos Cosmo. Hvis du ikke har købt dit hjemmekit hos Cosmo, så koster instruktionsbehandlingen 895 kr. Husk stadig at medbringe din egen originale Dermaroller. 

Bliv vejledt online

Hvis du vil prøve kræfter med Dermarolleren selv, så se denne video for vejledning i Dermaroller teknik.

Medicinsk Dermaroller behandling

Hvad er en medicinsk behandling med Dermaroller eller Dermastamp?

Dermaroller og Dermastamp er to metoder til, at reducerer ar, fine linier og rynker, grov hudstruktur, pigmentpletter og strækmærker. Oftest så anvendes den medicinske Dermaroller ved de første behandlinger, hvorefter Dermastamp kan bruges til efterfølgende at forfine hudens overordnede struktur. Ved begge behandlinger ses resultater allerede efter første gang. Forskellen på Home Care Dermaroller og den medicinske udgave er, at nålelængden er længere hvilket skaber flottere og mere effektive resultater på kortere tid.

 

Dermaroller

Den medicinske behandling med Dermaroller foregår ved at de 1 – 1,5 mm lange nåle prikker mikroskopiske huller på hudens overflade, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Den simulerede skade sætter gang i kroppens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen.

Denne hudfornyelsesproces fortsætter i op til 10 uger efter den professionelle behandling

Den øgede kollagen-produktion som behandlingen giver betyder, at huden bliver tykkere og mere elastisk. Dette medfører en reduktion i forekomsten af fine linjer, rynker, pigmentpletter, store porer og til reduktion af ar og arvæv.

 

Dermastamp

Ved acne-ar og brandskader suppleres den medicinske Dermaroller med efterfølgende behandlinger med et lille nålestempel direkte i arvævet (Derma Stamp). Mens den medicinske Dermaroller ligner den velkendte hjemmerulle, så er Dermastamp et nyt elektrisk hightech-apparat til medicinsk micro-needling. Dermastamp har en kraftig elektrisk motor der sikre, at huden tilføres gennemsnitlig 50-100 gennemtrængninger pr. sekund. med mikronåle. Ved gentagende behandlinger med Dermastamp forbedres hudens tykkelse, struktur og gennemsigtighed. Denne behandling skal ses som et supplement til den medicinske Dermaroller behandling.

 

Antal behandlinger

Behandling med medicinsk Dermaroller og Dermastamp udføres udelukkende af, faguddannet personale som sygeplejesker og kosmetologer. Det anbefales, at man får 3-5 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum (Dermaroller) eller 4-6 uger (Dermastamp) for at opnå det bedste resultat.

 

Før behandlingen

Behandling med medicinsk Dermaroller eller Dermastamp forudsætter oftest at man har behandlet med Dermaroller hjemmekit (0,2 mm) 2-3 gange om ugen, i minimum 4 uger før den medicinske behandling. Dette er vigtigt for at forberede huden på behandlingen og for at sikre det absolutte bedste resultat. Er formålet med behandlingen blot er et øjeblikkelig boost af huden, så er anvendelsen af Home Care Dermaroller ikke nødvendig, men dog stadig anbefalelsesværdigt.

 

Under behandlingen

Hvad enten du anbefales en Medicinsk Dermaroller eller Dermastamp behandling, så varer selve behandlingen ca. 80 minutter. Proceduren for begge behandlinger er den samme. Først renses huden af og derefter påføres en bedøvelsescreme som du skal ligge med i 30 minutter inden rulningen. Dette sikre at behandlingen er stort set smertefri. Så snart bedøvelsescremen virker optimalt, rulles huden med en Dermaroller med nåle på mellem 1 – 1,5 mm eller Dermastamp anvendes. Behandlingen er uden risiko for skade på huden og mikrohullerne lukkes efter ganske kort tid og medfører hverken sår eller ar. Man kan derfor gå på arbejde samme dag. Når rulningen er afsluttet påføres en fugt maske med hyaluronsyre, som du skal ligge med i ca. 20 minutter. Resten af masken får du med hjem til efterfølgende fugt og pleje af huden.

 

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan huden kan være rød som efter en let solskoldning og føles lidt tør i de følgende dage. Her vil de specielt udviklede Natural Line produkter eller andre plejende produkter være en stor hjælp. Hvilke produkter som er ideelle for dig, vil vores kosmetolog eller sygeplejerske kunne hjælpe dig med at finde. Du skal holde en pause fra din hjemme Dermaroller i en uge efter din medicinske behandling. Derefter kan du genoptage med at rulle hjemme i 5-7 uger. Husk at holde pause igen en uge inden dine efterfølgende medicinske behandlinger.

 

Pris pr. behandling: 3.500 kr. for 80 minutter

 

Hør mere før du booker din første behandling

Hvis du gerne vil i gang med professionelle behandlinger med Dermaroller, så er det en god ide at ringe ind til os på 35 39 44 00 eller booke en gratis og uforpligtende konsultation hos os, inden du booker din første rigtige behandling

Priser - Samlet

Priser - Samlet - Dermaroller

Tilbud

Køb 3 behandlinger for 9.000 kr. inkl. 3 masker (værdi 300 kr.) spar 1.800 kr.

Tilbud: Køb 3 x valgfrie medicinsk Dermaroller eller eDermastamp behandlinger
9.000

Normalpriser

HJEMMEBEHANDLINGER
Home Care Dermaroller
1.725
Single Dermaroller
899
Dermaroller Beauty Mouse
1.999
 
KLINIKBEHANDLINGER
Instruktionsbehandling
500
Medicinsk Dermaroller (pr. behandling)
3.500
Medicinsk Dermastamp (pr. behandling)
3.500
 
TILVALGSPRODUKTER
Dermaroller Hyaluronsyre 0,35 % (30 ampuler)
1.099
Dermaroller Mask (pr. stk.)
100
Dermaroller Mask (10 stk.)
949
LipoPeptide Collagen Booster
559
Skin Cleanser
399
Moisturizer
599
Hyal C Serum
599
Roller Cleanser
239
Før og efter billeder

Acne/acnear

Acnear

Acne/acnear

Rynker

Fine linjer

Spørgsmål og svar

Hvad er forskellen på Home Care Dermaroller og den Medicinske Dermaroller?

Home Care Dermaroller består af nåle på 0,2 mm mens nålene som anvendes til den medicinske behandling er mellem 1-1,5 mm. Dybden på nålene har stor betydning, og er med til at skabe flottere resultater på kortere tid. De medicinske behandlinger laves udelukkende af specialuddannet fagfolk, og derfor er det heller ikke muligt at købe  nåle til hjemmebrug, som er længere end 0,2 mm.

 

Skal jeg købe en Medicinsk Dermaroller behandling eller Dermastamp?

Det er ikke en beslutning du behøver træffe forud for din behandling. Vores kosmetolog eller sygeplejerske vil vurdere hvilken behandling, som passer bedst til din hud, enten til en evt. konsultation eller forud for selve behandlingens begyndelse.  Hun vil hurtigt kunne se hvilket behov din hud har, og tilpasse behandlingen derefter.

 

Gør behandlingerne ondt?

Nej, hverken Home Care Dermaroller eller de medicinske Dermaroller behandlinger gør ondt. Det kan lyde lidt voldsomt at rulle mikronåle ind i sin egen hud, men der er ingen ubehag forbundet med det. Nålene som bruges til de medicinske behandlinger er væsentlig længere, hvorfor du får en bedøvelsescreme i ansigtet forud for behandlingen. Denne sikre, at behandlingen forsat forbliver smertefri.

 

Kan man lave en medicinsk behandling derhjemme?

Nej, det kan man ikke. Det er ikke muligt at købe nåle fra Dermaroller, som er mere end 0,2 mm til hjemmebrug. Medicinske behandlinger med nåle mellem 1-1,5 mm må kun anvendes af professionelle fagfolk såsom kosmetologer eller sygeplejersker, som er trænet i behandlingen

Få en gratis konsultation med en af vores sygeplejersker Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Ny Vestergade, hvor en af vores sygeplejersker taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
  • :
  • :
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.