Book en tid

Voksbehandling

Voksbehandlinger til alle

Uønsket hår er et problem for alle. For kvinder kan udsigten til sommer og sol være ensbetydende med bare ben, og for mænd kan en behåret ryg skabe forkert opmærksomhed. Med en voksbehandling hos Cosmo sikrer vi dig det bedste og mest skånsomme resultat, der samtidig efterlader huden helt glat. Vi er af den opfattelse, at voks ikke bare er voks. Derfor gør vi brug af tre forskellige slags voks, da vores behandlinger er baseret på din individuelle hud og hårtype.

Hvad er brazil voks?

Brazil voks, også kaldet brasiliansk voks eller brazilian wax, betyder fjernelse af al eller næsten al kønsbehåringen med voks.

Populariteten af brazil voks/brazilian wax er steget markant de senere år, i takt med at der er kommet mere fokus på hygiejne og personlig kropspleje. Hos Cosmo er det en naturlig behandling, som bliver udført mange gange dagligt.

Sådan foregår behandlingen

Hårene må ikke være kortere eller længere end ca. ½-1 cm længde. Er håret for langt eller for kort kan behandlingen ikke udføres.

Når du ankommer, får du en hygiejnisk vådserviet til en sidste personlig rengøring inden behandlingen. Selve voksbehandlingen er hurtig og effektiv og tager ca. 15-20 min. Efter behandlingen påføres beroligende og blødgørende olie med rose og jasmin fra Organic Pharmacy.

Under behandlingen ligger du på en briks, så kosmetologen har de bedste arbejdsbetingelser. Til behandling anvendes hygiejnisk 100% ren bivoks.

Vi anbefaler at du køber aftershave fra Ren som både er beroligende, fugtgivende og som samtidig indeholder græskarfrugtens peelende effekt, hvis enzymer modvirker indgroede år.

Det behandlede område kan godt være følsomt den første dag, men fortager sig hurtigt. Det anbefales at komme i behageligt og ikke for stramtsiddende tøj.

Priser

Priser - Voksbehandling

Klippekort
Vi tilbyder klippekort på alle voksbehandlinger. Hvis du køber et klippekort, betaler du kun for 6 behandlinger, men får den 7. behandling gratis.

½ ben (til og med knæ)
345
½ ben + bikini
445
½ ben + brazil
545
Ben
495
Ben + bikini
595
Ben + brazil
695
 
Armhule
225
Bikini
295
Brazil
395
 
Overlæbe
125
Bryn
145
½ Ansigt
225
 
½ Ryg (f.eks. lænd og skuldre)
345
Ryg (inkl. skuldre)
445
Bryst
395
Hele arme
345

OBS: Vi kan desværre ikke tilbyde intim voks/sugaring til mænd for tiden.

Hør mere om vores behandlinger eller book en tid

Hvis du gerne vil have mere at vide om vores behandlinger, er du velkommen til at ringe til os på 35 39 44 00 (Mandag – torsdag: 08.00 - 20.00 / fredag: 08.00 – 18.00 / lørdag: 09.00 - 15.00).

Du kan også bestille en tid via vores online booking-system. Bare klik på knappen og opret dig i systemet. Så kan du nemt booke, flytte eller aflyse tider.

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
  • :
  • :
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.