Book en tid
Konsultation 03

Laserbehandling

Kosmetisk laserbehandling

Laser har været anvendt til kosmetiske behandlinger i over 20 år overalt i verden. Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik har vi specialiseret os i brugen af laser til kosmetiske behandlinger. Her anvender vi laserapparater, som indeholder den nyeste og mest sikre teknologi til kosmetiske behandlinger.

Hos Cosmo kan vi tilbyde følgende behandlinger:

Behandlingerne består af ren, koncentreret lysenergi. Du skal derfor ikke bekymre dig om uønskede stoffer hverken for dig selv eller miljøet.

Flot resultat med en kosmetisk laserbehandling

En laserbehandling til at fjerne uønsket hårvækst fungerer effektivt. Hårsækken ødelægges ved laserens varme lys. Resultatet er permanent, eftersom ødelagte hårsække ikke danner nye hår. Behandlingen er skånsom og kræver ingen restitution. Huden bliver blød og ikke mindst fri for ridser fra skraberen.

Laserbehandling af akne, aknear, rynker, slap hud, hudforyngelsekarsprængninger og pigmentforandringer stimulerer huden til at danne nye celler til erstatning af de gamle. Laseren arbejder i både over- og underhud. Derfor får du så stor effekt af behandlingerne. Holdbarheden er lang – og endnu længere, hvis du fortsat lever sundt og plejer huden godt.

 

Få en gratis konsultation med en af vores sygeplejersker Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Ny Vestergade, hvor en af vores sygeplejersker taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
  • :
  • :
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.