Book en tid
4N9C5013 til web

Aknebehandling

Slip af med din akne – eller gamle aknear

Hvis du er ramt af akne – eller har været det – så kan det ses. Men akne-ramt hud, skæmmende ar dannelser og ujævnheder behøver ikke at være en del af din hverdag, for vi kan heldigvis hjælpe dig med at gøre noget effektivt ved det.

Cosmos team har nu udviklet en ny behandlingskombination, der giver strålende resultater. Kombinationen består af en aktiv frugtsyrebehandling, akne-laserbehandling samt effektive produkter til pleje af den akne-ramte hud. Det er en nem og sikker løsning, helt uden smerter. Vi fjerner blidt og skånsomt din hudlidelse, minderne og arrene fra din periode med akne. Og vi garanterer, at i dag er smuk hud noget, alle kan opnå. Også du.

Akne kan fjernes

Akne opstår, når en seboroisk oliekirtel, der omgiver en hårsæk bliver tilstoppet med olie og døde hudceller. Bakterievækst i dette tilstoppede miljø forårsager infektion og hermed akne.

Cosmos effektive frugtsyrebehandling, Fire & Ice, peeler øverste hornlag af overhuden og renser den for døde hudceller, så den er klar til laseren. Laseren, der kombinerer IPL lys og bi-polar radiofrekvens trænger ind i huden præcist og målrettet og ødelægger aktive akne-forårsagende bakterier. Samtidigt bremses overdreven seboroisk olieproduktion. De effektive produkter, der også indgår i pakken sikrer, at du kan holde angreb nede og får din hud renset og repareret effektivt også i den daglige pleje.

Smuk hud er for alle

Grunden til at vi kan sikre vores patienter en så effektiv behandling af akne i Cosmo skyldes, at vi som en af de ganske få klinikker i Danmark tilbyder vores patienter behandlinger med den mest avancerede og målrettede laserteknologi, som er state-of-the-art på verdensplan. Samtidigt har vi en kosmetologafdeling med eksperter i hud og hudpleje.

Og er det gamle akne-ar der driller, så har vi desuden en laser behandling, MatrixRF, der er effektiv til at få nedsunkne ar repareret, så huden bliver glat igen.

 

Sådan foregår behandlingen

Aknepakken

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik tilbyder vi en behandlingspakke mod akne. Den består af eMax AC Acne Treament sammen med Fire & Ice ansigtsbehandling og effektive produkter. 

Aknepakken består af 6 IPL/Laserbehandlinger og 3 Fire & Ice frugtsyrebehandlinger. Der udføres 2 IPL/Laserbehandlinger og 1 frugtsyrebehandling om ugen i 3 uge. Samtidig bruges hjemmeprodukter efter instruktion fra vores sygeplejersker og kosmetologer.

En række effektive produkter indgår i pakken og sikrer, at du kan holde angreb nede og får din hud renset og repareret effektivt også i den daglige pleje.

Kort fortalt

Akne opstår, når en seboroisk oliekirtel, der omgiver en hårsæk, bliver tilstoppet med olie og døde hudceller. Bakterievækst i dette tilstoppede miljø forårsager infektion og hermed akne. Aknebehanlingen starter med en ansigtsbehandling, Fire & Ice fra IS Cllnicals. Den modvirker akne, ligesom den fjerner døde hudceller og forbereder huden så den er klar til laser.

Det kombinerede IPL lys og bi-polar radiofrekvens trænger ind i huden præcist og målrettet og ødelægger aktive akne- forårsagende bakterier. Samtidigt bremses overdreven seboroisk olieproduktion.

Før behandlingen

Huden på behandlingsstedet skal være intakt og uden infektioner, sår eller irritation. Ansigtshuden afrenses, påsmøres efterfølgende en speciel lys- og radiofrekvent overledende gel, som kan overføre lysets energimængder til huden og de behandlingskrævende områder.

Under behandlingen

Under behandlingen vil du mærke en varme i huden. Behandlingen føles ikke ubehagelig.

Efter behandlingen

Huden vil typisk være en smule rød og irriteret efter behandlingen.

Cremer og makeup kan anvendes umiddelbart efter, ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret efter behandlingen. Det anbefales dog at undgå direkte og indirekte varme på behandlede områder i nogle dage efter behandlingen, da det kan modvirke behandlingsresultatet. Det anbefales at benytte solcreme eller mineralbaseret pudder/foundation med minimum faktor 20 i mindst 1 uge efter behandlingen. Man må ikke irritere det behandlede område kemisk eller mekanisk i de efterfølgende 5 dage.

Undgå sauna, massage og sport lige efter behandling.

Hvor mange behandlinger

Aknepakken består af 3 Fire & Ice frugtsyrebehandlinger og 6 IPL/Laserbehandlinger. Der udføres 1 frugsyrebehandling og 2 IPL/Laserbehandlinger pr uge i 3 uger. Samtidig bruges produkter derhjemme efter instruktion fra vores sygeplejersker og kosmetologer.

 

Priser

Priser - Aknebehandling

Indhold og priser for aknepakken:

6 akne behandlinger (IPL) - Ansigt
9.000
3 Fire & Ice frugtsyrebehandlinger
2.700
Cleansing Complex (iS Clinical)
350
Active Serum (iS Clinical
650
Pro Heal Serum (iS Clinical)
650
Hydra Cool (iS Clinical)
450
Metronidazol 1%
150
Pakkepris - Ansigt (Normalpris 13.890 kr.):
9.000
Pakkepris - Enkelt område (Normalpris 10.590 kr.):
8.000

Rentefri finansering

Vi tilbyder rentefri finansering i samarbejde med SPARXPRES. Læs mere og prøv låneberegneren her.

Pris pr. behandling:

Akne behandling (IPL) - Ansigt
1.450
Akne behandling (IPL) - Enkelt område
100
Behandling af akne-ar pr. gang (MatrixRF).
3.500

Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis konsultation.

Spørgsmål og svar

Hvordan fungerer aknebehandlingen?

Den kombinerede bi-polare radiofrekvens og energien fra det blå laserlys trænger gennem huden og ned til de specifikke hudlag, som kan skabe den forandring, du ønsker. Her arbejder laseren præcist og målrettet med at ødelægge de aktive aknebakterier. Behandlingen reducerer akne-ardannelser  og fremskynder helingstiden af eksisterende akne.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

Antallet af behandlinger afhænger af aknens sværhedsgrad. Ved vores gratis konsultation vurderer vi dit forventede forløb, samt antallet af nødvendige behandlinger.

Gør behandlingen ondt?

Nej, behandlingen gør ikke ondt. Aknebehandling kræver heller ingen lokalbedøvelse eller anden forberedelse af huden. Huden afkøles undervejs i behandlingen, hvilket sikrer de bedste resultater.  Du kan straks efter behandlingen forsætte med dine normale gøremål.

Hvem kan behandles?

Alle kan modtage behandlingen uafhængig af graden af deres akne.

Hvad koster et behandlingsforløb?

Typisk vil 6-8 behandlinger med to behandlinger hver uge være nødvendige for et godt resultat. Afhængig af området ligger prisen på 600-1500 kr. per behandling. Prisen for et behandlingsforløb vil typisk være fra 3600-9000 kr.

Hvordan foregår behandlingen?

Som ved alle andre Cosmo behandlinger, starter du med en konsultation hos vores sygeplejerske eller læge. Ved hver behandling afrenses huden, hvorefter den indsmøres i gel, så laseren har optimal adgang til det behandlingskrævende hudområde. Selve behandlingen føles som bitte små varme prik på huden og gør ikke ondt.
Har du flere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål, er du altid meget velkommen til at booke en gratis konsultation hos vores læge eller sygeplejerske. Du kan også skrive til os eller ringe på 35 39 48 00.

Før og efter billeder
Få en gratis konsultation med en af vores sygeplejersker Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Ny Vestergade, hvor en af vores sygeplejersker taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
  • :
  • :
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.