Book en tid
4N9C5046 til web

Hudforyngelse

Få et yngre udseende med en hudforyngede laserbehandling.

Med en hudforyngende laserbehandling, vil du opleve at få en hud, der har en mere klar og ens hudtoning. En hudforyngende behandling kan bl.a. afhjælpe solskader, karsprængninger, mindre rynker samt stramme din hud op.

Hos Cosmo er vi førende i Danmark inden for laserbehandlinger og kan tilbyde dig flere muligheder afhængig af dine behov.

Vores mest populære hudforyngende behandling er Triniti behandlingen, der kombinerer tre af de mest effektive laserbehandlinger inden for rynkereduktion, solskader/karsprængninger og hudopstramning.

Behandling uden operation eller indsprøjtning – minimal downtime og ubehag.

De tre laser rynkebehandlinger i Triniti-serien varer i alt 50-60 minutter.

  • Den første laserbehandling retter op på forskellige hudproblemer som solskadet hud, uens hudtoning, mindre karsprængninger og gammelmandspletter.
  • Den anden laser rynke behandling opstrammer hudens ældningstegn omkring næse, mund og øjne samt på hals, kæbe og pande.
  • Den tredje rynkelaserbehandling i serien formindsker, via en fraktioneret non-ablativ eller ablativ rynkebehandling, dine rynker betydeligt. Du vil opleve en mere glat og elastisk hud.

Triniti behandlingen forynger din hud med en sikker og effektiv behandling.

Triniti serien består af tre laserbehandlinger. Det gode resultat opnås ved at kombinere bi-polar radiofrekvens og laserlys, der præcist opvarmer vævet på området, der ønskes behandlet, og derved stimulerer en forbedring i huden.

Alternativer til Triniti behandlingen

Hudforyngelse med IPL: Det er muligt kun at få den første af de tre Triniti behandlingen, hvis det primært er solskadet hud, uens hudtoning og mindre karsprængninger, du ønsker behandlet. I så fald kan du læse mere om vores IPL behandling mod solskader.

Hudforyngelse med fraktioneret laser: Med vores MatrixRF fraktioneret rynkebehandling, vil du opleve at få formindsket dine fine rynker samt få en klarere hud. MatrixRF er en videreudvikling af den kendte CO2 laser og fordelen ved MatrixRF, er at indgrebet ikke er nær så drastisk, og dermed er helingsforløbet lettere og hurtigere. Læs mere om MatrixRF rynkebehandling.

Hvis du er i tvivl om hvilken behandling du skal vælge eller ønsker en behandling, er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation nedenfor.

Sådan foregår behandlingen

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik behandler vi løs hud, kar og solskader samt linjer og rynker, med den tredelte behandling Triniti fra Syneron.

Kort fortalt

Trinity behandlingen giver en mere ensartet hud og hudfarve samt en mild opstramning af læderhud og det dybere liggende bindevæv. Behandlingen er specielt velegnet til hud med karsprængninger og solskader, der trænger til at blive strammet op. Behandlingen virker både i ansigtet og/eller på halsen.

Tredelt behandling

1. Solskader og karsprængninger.

Vi anvender Elos eMax SRA laserteknologi, (radiofrekvent styret laser/IPL terapi), markedets nyeste udvikling til behandlingen af solskader og karsprængninger i ansigt og/eller på hals.

2. Opstramning

Vi anvender Elos Skin Tightening til opstramning af kinder og ansigtslinjer. Den kombinerer bi-polar radiofrekvens (RF) og lys, der opvarmer hudens væv inden for et bestemt område, hvilket giver opstramning i hudens overflade og i de dybere hudlag.

3. Rynker

Vi anvender Elos WRA, som er den sidste del af behandlingen, påvirker med både laser og Elos’ patenterede bi-polar system, hudens regenererende celler til at producere mere collagen og hermed forynge sig. Denne del er målrettet i problemområder med linjer eller rynker i huden.

Før behandlingen

Huden på behandlingsstedet skal være intakt og uden infektioner, sår eller irritation. Ansigtshuden afrenses, påsmøres efterfølgende en speciel lys- og radiofrekvent overledende gel, som kan overføre radiobølgernes energimængder til læderhuden, som skånsomt opvarmes.

Under behandlingen

Under behandlingen vil du mærke en varme i huden, samt stærke lysglimt under den første del af behandlingen. I visse områder kan det være lettere ubehageligt. Opvarmningen er kortvarig og forbigående. Behandlingen af ansigtet tager ca. 60 min.

Efter behandlingen

Din hud kan være varm efter behandlingen og have behov for nedkøling med is-pose. Den får du i klinikken. Cremer og makeup kan anvendes umiddelbart efter behandlingen, ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret.

Det anbefales dog at undgå direkte og indirekte varme på behandlede områder i nogle dage efter behandlingen, da det kan modvirke behandlingsresultatet. Benyt solcreme eller mineralbaseret pudder/foundation med minimum faktor 20 i mindst 2-4 uger efter behandlingen. Man må ikke irritere det behandlede område kemisk eller mekanisk i de efterfølgende 5 dage. Undgå sauna, massage og sport lige efter behandling.

For at opnå det bedste resultat, bør du anvende en nærende creme som hudpleje. Spørg evt. klinik personalet om vejledning.

Antal behandlinger

Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Der tilrådes typisk 1 behandling pr. måned og i alt 3 behandlinger for et optimalt resultat. Varigheden varierer fra 12 – 36 måneder og det anbefales, at der foretages vedligeholdende behandlinger 1 gang årligt.

 

Priser

Priser - Hudforyngelse

 

 

Normal priser

Ansigt
3.095
Ansigt og hals
3.495
Hals og bryst
3.095
Ansigt, hals og bryst
4.195

Rentefri finansering

Vi tilbyder rentefri finansering i samarbejde med SPARXPRES. Læs mere og prøv låneberegneren her.

Før og efter billeder
Spørgsmål og svar

Hvordan virker en Triniti behandling?

Triniti serien består af tre laserbehandlinger. Det gode resultat opnås ved at kombinere bi-polar radio frekvens og laserlys der præcist opvarmer vævet på området, der ønskes behandlet og derved stimulerer en forbedring i huden, derfor bruger vi laser mod rynker.

Hvor mange behandlinger har du brug for?

Typisk er det nødvendigt med 3-6 behandlinger for et godt resultat.

Gør det ondt?

De fleste patienter oplever et mindre ubehag. Vi bruger typisk en smertestillende creme og ekstern køling på laserhovedet for at mindske ubehaget. De fleste kan vende tilbage til deres normale gøremål efter behandlingen.

Hvornår kan jeg forvente at se et resultat?

De fleste patienter vil opleve en løbende forbedring over de 3-6 laserbehandlinger. Ved konsultationen vil der blive lagt et personligt forløb, der sikrer det bedste resultat for dig.

Er det sikkert?

Behandlingen er sikker og effektiv for de fleste hudtyper og hudfarver.

Hvor lang tid tager en behandling?

En Triniti behandling tager typisk en lille time. Hvis du også skal behandles på halsen, kan du forvente en behandlingstid på yderligere 15-20 minutter. De 3-6 behandlinger vil ligge med 3-4 ugers mellemrum. For at vedligeholde et godt resultat vil det ofte være nødvendigt med en genopfrisknings behandling hver 6. måned.

Er det muligt kun at få en del af Triniti behandlingen?

Ja, vi behandler de fleste typer hudproblemer og rynker, og kan selvfølgelig hjælpe med lige præcis dine ønsker. Vi anbefaler altid at komme til en gratis konsultation, hvor du kan få en individuel vurdering, samt svar på dine spørgsmål.

Få en gratis konsultation med en af vores sygeplejersker Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Ny Vestergade, hvor en af vores sygeplejersker taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
  • :
  • :
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.