Book en tid
Karsprængninger

Karsprængninger

Har du også problemer med karsprængninger på benene eller i ansigtet?

Er du plaget af mindre røde misfarvninger i ansigtet, røde edderkoppespindlignende eller større blågrønne karsprængninger på benene, kan det afhjælpes med en laserbehandling.

Karsprængninger og ødelagte blodkar fjernes skånsomt og sikkert med en laserbehandling

Med en Elõs laserbehandling af karsprængninger, kan vi fjerne alle mindre røde misfarvninger på næse, kinder eller andre steder i ansigtet samt på krop, arme og ben. Større blågrønne blodkar og vener på benene kan ligeledes formindskes betydeligt.

Vi er selvfølgelig registreret hos sundhedsstyrelsen og alle behandlinger mod karsprængning udføres af en læge eller sygeplejerske.

Se med når Kristina får fjernet karsprænginger på benene hos Cosmo

Sådan foregår behandlingen

Fjernelse af karsprængninger på ben

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik behandler vi karsprængninger på ben med laser eller intensivt pulserende lys (IPL og radiofrekvens (RF)), med eMax fra Syneron.

Kort fortalt

Karsprængninger fremskyndes hos nogen ved for meget sollys. Også solarium kan fremskynde processen. Karsprængninger kan være en følgevirkning efter strålebehandling for kræftsygdomme, eller i forbindelse med forskellige typer medicin f.eks. Prednisolon.
Ved karsprængninger søger lyset med karrenes hæmoglobin (blod), så det koagulerer og forsvinder. Huden bliver atter lys og ensartet.

Før behandlingen

Inden den første behandling anbefales det, at du har fået undersøgt dine ben af en læge. Hvis du f.eks. har åreknuder kan det være tilrådeligt at få opereret disse først, da der ellers er for stor risiko for, at du blot får nye karsprængninger, selv om du har fået en optimal behandling.
Det er vigtigt at huden er så lys som muligt, for at kunne dosere laserenergien korrekt og dermed opnå det bedste resultat. Derfor frarådes solbadning inden behandlingen. Der må heller ikke anvendes selvbruner 2 uger før behandling.

Under behandlingen

Lyset fra laseren opsuges af farven i karrene, som herefter klistrer sammen og går til grunde. Det kan føles lidt varmt og stikkende i huden under behandlingen og der kan være let rødme i området efterfølgende.

Efter behandlingen

Det behandlede område kan være rødt og hævet i op til et døgn efter behandlingen. Der kan forekomme en let overfladisk ru fornemmelse hen over karrene. Dette forsvinder i løbet af få dage. Man bør absolut undgå at udsætte området for sollys i minimum 4 uger efter behandlingen, eller så længe området virker påvirket af behandlingen. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at efterbehandle med cremer/salver.

Bivirkninger ved behandlingen

Det er almindeligt med let rødme og hævelse i området. Huden kan blive misfarvet eller skjoldet, hvis den udsættes for sollys i indtil 4 uger efter behandlingen, eller hvis man er for solbrun under behandlingen.
Er huden solbrændt optager den mere lys fra laseren og derved er der risiko for sårdannelse med efterfølgende lysfarvning af huden eller i sjældne tilfælde ardannelser.

Hvor mange behandlinger

Antallet af behandlinger vurderes individuelt.
Behandlingstiden varierer fra 5 min. og opefter, afhængig af størrelsen på behandlingsstedet. Jo lysere din hud er, jo hurtigere ses et resultat. Behandlingen gentages typisk med 2-3 ugers mellemrum, i alt 3-5 gange. Ofte ser man resultat allerede efter første behandling. Resultatet er permanent.

En ledsager er altid meget velkommen til at være til stede under konsultation og behandling.

 

Fjernelse af karsprængninger på ansigt, hals og bryst

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik behandler vi karsprængninger på ansigt, hals og bryst med laser eller intensivt pulserende lys (IPL og radiofrekvens (RF)), med eMax fra Syneron.

Kort fortalt

Karsprængninger i ansigt, på hals og bryst kan være en del af aldringsprocessen, men fremskyndes hos nogen ved for meget sollys. Også solarium kan fremskynde processen.
Flere typer hudsygdomme kan give karsprængninger, bl.a. Rosacea.
Karsprængninger kan være en følgevirkning efter strålebehandling for kræftsygdomme, eller i forbindelse med forskellige typer medicin f.eks. Prednisolon.
Ved karsprængninger søger lyset med karrenes hæmoglobin (blod), så det koagulerer og forsvinder. Huden bliver atter lys og ensartet.

Før behandlingen

Huden skal være så lys som muligt, og der må ikke anvendes selvbruner 2 uge før behandlingen.
Det anbefales at sørge for, at huden er velplejet og ikke mangler fugt, inden man starter på behandlingen.
Makeup skal afrenses inden behandlingen

Under behandlingen

Lyset fra laseren opsuges af karrene, som efterfølgende ødelægges af opvarmningen.
Det kan føles lidt varmt i huden under behandlingen og der kan være let rødme i området efterfølgende.

Efter behandlingen

Huden må ikke udsættes for sollys i 4 uger efter behandlingen, eller så længe huden virker påvirket af behandlingen.
Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at efterbehandle med cremer/salver. Du kan anvende dine cremer og makeup 2 timer efter behandlingen, hvis ikke andet aftales.

Bivirkninger ved behandlingen

Det er almindeligt med let rødme og hævelse i området. Huden kan blive misfarvet og skjoldet, hvis den udsættes for sollys i indtil 4 uger efter behandlingen, eller hvis man er for solbrun under behandlingen.

Er huden solbrændt optager den mere lys fra laseren og derved er der risiko for sårdannelse med efterfølgende lysfarvning af huden eller i sjældne tilfælde ardannelser.

Antal behandlinger

Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Behandlingstiden varierer fra 5 min. og opefter, afhængig af størrelsen på behandlingsstedet.
Jo lysere din hud er, jo hurtigere ses et resultat. Behandlingen gentages typisk med 2-3 ugers mellemrum, i alt 3-6 gange. Ofte ser man resultat allerede efter første behandling.
Resultatet er permanent.
Spørg klinikpersonalet vedrørende hvilken effektiv hudpleje du bør anvende for et endnu bedre resultat.

En ledsager er altid meget velkommen til at være til stede under konsultation og behandling.

Priser

Priser - Karsprængninger

 

 

Normalpriser

Ansigt
2.000
Kinder
1.200
Næse
1.000
Kinder & næse
1.600
Bryst
2.000
Hals
1.600
Ben - Få spredte kar
1.000
Ben - Flere spredte kar
1.500
Ben - Mange spredte kar
2.200

Alle priser er pr. behandling. Ved køb af behandlingspakke med tre behandlinger gives 5% i rabat. Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis konsultation, konsultation kan være samme dag som behandlingen.

Rentefri finansering
Vi tilbyder rentefri finansering i samarbejde med SPARXPRES. Læs mere og prøv låneberegneren her.

Spørgsmål og svar

Hvordan virker en laserbehandling mod karsprængninger?

Laserbehandlingen fungerer ved at kombinere en bi-polar radiofrekvens og laserlys, der præcist rammer karsprængningerne, på det ønskede område og herved sikkert og effektivt fjerner eller formindsker de uønskede karsprængninger og blodkar. Du vil allerede opleve en forbedring efter bare én behandling. Typisk er det nødvendigt med 2-4 behandlinger for et tilfredsstillende resultat.

Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

Typisk er det nødvendigt med 2-4 behandlinger for et tilfredsstillende resultat. Du vil allerede opleve en forbedring og formindskelse af karsprængningerne efter bare én behandling. Ved konsultationen vil der blive lagt et personligt forløb, der sikrer det bedste resultat for dig.

Gør det ondt?

De fleste patienter oplever et mindre ubehag. Vi bruger typisk en smertestillende creme og ekstern køling på laserhovedet for at mindske ubehaget. De fleste kan vende tilbage til deres normale gøremål efter behandlingen.

Hvor lang tid tager en behandling?

Det afhænger af området der skal behandles. Behandling i ansigtet tager typisk fra 10-30 minutter, mens behandling på benene kan tage op til 1 time.

Før og efter billeder
Få en gratis konsultation med en af vores sygeplejersker Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Ny Vestergade, hvor en af vores sygeplejersker taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
  • :
  • :
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.