Book en tid
PH 01 til web

Permanent Hårfjerning

Er du plaget af uønsket hårvækst?

Uønskede hår er en unødvendig gene i hverdagen. Men du kan sige farvel til uønsket hårvækst med en laserbehandling af f.eks.: armhule, ben, bikinilinje, ansigt, skuldre eller ryg.

Effekten af laserlyset er, at varmen fra lysstrålen ødelægger hårsækkene på hårene der er i vækstfase. Det er derfor nødvendigt med flere behandlinger for også at ødelægge de hårsække, der har været i hvilefase. Hårsækken bliver ødelagt ved opvarmningen fra laserbehandlingen. Laseren skader derimod ikke den omkring liggende hud, så behandlingen er skånsom og kræver ingen restitution.

Eftersom ødelagte hårsække ikke danner nye hår, vil du i løbet af behandlingsforløbet, typisk opleve en reduktion på op til 95%. Skulle du få et par enkelte hår med årene, er de nemme at fjerne med en enkelt opfølgende behandling.

Hurtig og effektiv hårfjerning med Motif

Motif er den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning, der kombinerer laser og radiofrekvens til effektivt og skånsomt at fjerne uønsket hår. Laseren er udviklet af Syneron, verdens største producent af laserudstyr, og er den næste generation af sikker og effektiv permanent hårfjerningsteknologi.

Se med og hør Farahs oplevelse af behandlingen hos Cosmo

Sådan foregår behandlingen

PatientinformationPermanent hårfjerning – Behandling af uønsket hårvækst

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik udføres behandling mod uønsket hårvækst med eMax laser fra Syneron.

Kort fortalt

Hår gennemløber 3 faser: Vækstfase, hvilefase og afstødningsfase.

Der opnås varig hårreduktion af mørke hår som er i vækstfase, men alle hår er ikke i samme fase på samme tid og derfor vil resultatet af behandlingen variere fra gang til gang. Derfor kan alle hår heller ikke fjernes fuldstændig, men mængden af mørke hår vil reduceres med varigt resultat.

Laser/IPL lyset ledes af det mørke farvestof i håret ned i hårsækken. Denne opvarmes og går til grunde. Derfor kan helt lyse hår ikke behandles med denne type laser. Forhør dig nærmere hos personalet om andre behandlingsmuligheder for lyse og røde hår.

Før behandlingen

Det er afgørende ikke at være solbrændt eller have anvendt selvbruner inden og imellem behandlingerne. Hvis huden er mørkere end hårfarven, opnås der ikke det mest optimale behandlingsresultat, og der vil være øget risiko for bivirkninger, som f.eks. forbrænding. Derfor kan du opleve at måtte udsætte din tid til behandling, fordi din hud er for mørk. Det område der ønskes behandlet, skal barberes med skraber et døgn før behandlingen. I perioderne imellem behandlingerne må der ligeledes kun an-vendes skraber, det vil sige, der må hverken anvendes pincet eller foretages voksbehandling.

Du vil få en grundig information om effekt og varighed af behand-lingen. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes.

Under Behandlingen

Behandlingen kan for nogle føles lidt ubehagelig, som en let stikken i huden. Der anvendes cooling gele, der er let smertelindrende. Derudover vil der i forbindelse med konsultationen være mulighed for at mærke, hvordan behandlingen føles.

Efter behandlingen

Huden kan være lidt rød og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå – som ved gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer. Nogle kan have glæde af efterbehandling med salve/ creme. Du kan se alle hårene efter behandlingen. De skal først skubbes op til overfladen, hvilket sker i samme tempo, som de øvrige hår vokser, ca. 0,1 mm pr. døgn.

Resultatet efter en behandling kan tidligst vurderes 2-3 måneder efter behandlingen.

Undgå unødvendig irritation af huden i 24 timer efter behandlingen og undgå sollys på behandlingsstedet i 2 uger efter.

Du bør ikke skrabe hårene det første døgn for at undgå for meget irritation i huden.

Hvor mange behandlinger

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger den enkelte føler er tilstrækkeligt. Der vil være nogle hudområder, hvor hårene lettere forsvinder fra end andre.

Vi anbefaler, at der som minimum går 1-3 måneder mellem behandlinger på det samme hudområde.

Der vil være enkelte som ikke vil opnå den ønskede effekt af behandlingen, fordi hårene ligger for dybt i huden. Det kan være et problem på den nederste del af ryggen hos mænd og på bagsiden af lårene hos kvinder. Opfølgende behandling kan være nødvendig i områder hvor der kan dannes nye hår, f. eks. på ryggen af mænd eller hos kvinder med hormonelle forstyrrelser, pco etc.

Bivirkninger

Huden kan virke irriteret kort efter behandlingen, den vil evt. fremstå højrød og med en let hævelse omkring de enkelte hårstrå.

Forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan opstå hvis huden umiddelbart har været udsat for sollys eller er for mørk.

Hvis der fremkommer forbrænding eller på anden måde irritation af huden, vil det være muligt at kontakte læge eller sygeplejerske.

Generelle kontraindikationer (forhold der taler imod behandling)

·        Kræft, specielt hudkræft

·        Graviditet

·        Brug af antibiotika mod uren hud

·        Solbadning eller solarium indenfor de sidste 3 – 4 uger

·        Aktiv herpesinflammation på behandlingsområde

·        Ikke-kontrolleret diabetes

·        Tendens til keloid ardannelse

·        Følsom og tør hud

·        Ikke-kontrollerede hormonforstyrrelser

·        Under antikoagulationsbehandling (blodfortyndende behandling).

·        Epilepsi

·        Fortid med blødningskoagulopathies – hvis du er bløder.

·        Pacemaker

Priser

Priser - Permanent Hårfjerning

Tilbud

Til og med fredag d. 30 marts 2018 sparer du 50 % ved køb af minimum 2 forskellige behandlingsområder.  Se vejledende priser nedenfor og beregn selv din personlige pris

Normalpriser pr. behandling

KROP
Armhule
650
Bikinilinie
750
Tanga
1.050
Brazil
1.250
Lår
2.300
Underben
2.100
Baglår
1.400
 
Ryg
2.300
Skuldre
850
Nakke
550
Lænd
550
 
Overarme
1.250
Underarme
1.250
Hele arme
1.900
Bryst
1.450
Mave
1.050
Linje fra navle og ned
550
 
Baller
1.250
Mellem bryst
550
Brystvorter / Omkring vorte
550
Hænder el. fødder
550
 
ANSIGT
Overlæbe
550
Hage
550
Hals
700
Kinder eller bakkenbarter
700
Underansigt / Fuldskæg
1.200
Helt ansigt
1.600

Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis konsultation. Konsultation kan være samme dag som behandling.

Alle priser er pr. behandling. Priserne ud for arme og ben, er for begge arme eller begge ben.

Prisgaranti
Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

Rentefri finansering
Vi tilbyder rentefri finansering i samarbejde med SPARXPRES. Læs mere og prøv låneberegneren her.

Før og efter billeder

Seks uger efter 5. behandling

Efter 4 behandlinger

Spørgsmål og svar

Hvordan virker permanent hårfjerning med laser?

Permanent hårfjerning laser er en hurtig og effektiv måde at fjerne uønsket hår. Hårsækkene bliver udsat for en kombination af bi-polar radiofrekvens og laser, der sikkert og præcist ødelægger hårsækkene.

Hvornår kan jeg forvente resultater?

Hårvækst bliver reduceret efter hver behandling. Antallet af behandlinger, der er nødvendige, afhænger af din hårfarve og hudtype samt området, der skal behandles. Du skal forvente 6-10 behandlinger for et tilfredsstillende resultat.

Gør det ondt?

Køling af hudens overflade og konstant måling af hudens tilstand sikrer den højest mulige komfort og sikkerhed. Hver pulsering føles typisk som et lille stik, der varer en brøkdel af et sekund. De fleste patienter kan gå tilbage til deres normale gøremål lige efter behandlingen.

Hvad koster permanent hårfjerning?

Prisen afhænger af området, du ønsker behandlet. Hvert område har en fast pris. Hvis du ønsker flere områder behandlet, anbefaler vi at booke en gratis konsultation og få et tilbud.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen til at booke en gratis konsultation hos vores sygeplejerske. Du kan også skrive til os eller ringe på 35 39 44 00.

Få en gratis konsultation med en af vores sygeplejersker Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Ny Vestergade, hvor en af vores sygeplejersker taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
  • :
  • :
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.