Book en tid
Pigmentforandringer og solskader

Pigmentforandringer / Aldersforandringer

Huden på overarbejde

Elsker du livet udendørs om sommeren? Solen er livgivende for mennesker, og lyset er vigtigt for dit humør og din krops evne til at producere D-vitamin. Men et liv i sol og vind sætter sit præg på din hud. Den tynde, fine hud i ansigtet kan se helt skjoldet og uregelmæssig ud af pigmentforandringer eller aldersforandringer, – som om den er blevet slidt eller ældet på bare en enkelt sæson.

Bliv 10 år yngre. Diskret

Det sker for alle mennesker. Vi bliver ældre. Solens UV-stråler og hudens naturlige aldring forårsager efterhånden ændringer i din huds farvetone og pigmentering. De mest udsatte områder er ansigtet, hænderne og brystet, hvor aldringstegnene først opstår i form af pigmentfejl, pigmentforandringer, fregner, leverpletter, solskader eller mere diffuse områder med brune skjolder. Det er disse små markeringer af din alder, Cosmo fjerner for dig. Med en fantastisk effektivitet og det smukkeste resultat. Så glæd dig – for det virker. Ganske få behandlinger kan få dig til at se langt yngre ud.

Alders- og pigmentforandringernes videnskabelige forklaring

Aldersforandringer eller pigmentforandringerne opstår, fordi din krops aldring og solens UV-påvirkning forårsager en overproduktion af melanin i forbindelse med hudens produktion af farve. Overskuddet ses på huden i form af mørke plamager, pigmentforandringer eller pigmentsamlinger. Det er farvestoffets tendens til ophobning, som Cosmos laserbehandlinger bremser og udbedrer.

Se Feminas udsendte teste behandlingen mod aldersforandringer og pigmentforandringer

Sådan foregår behandlingen

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik anvender vi Elos eMax SRA laserteknologi, (radiofrekvent styret laser/IPL terapi) til behandling af solskader mm.

Kort fortalt

Med Elos laserteknologi kan vi behandle lidelser som::

  • Leverpletter og solskader
  • Karsprængninger på ansigt, hals, bryst og ben
  • Rosacea, en hudsygdom der giver karsprængninger og bumselignende udslæt
  • Arvæv og strækmærker der er blevet misfarvede

Under behandlingen tilføres huden intensivt pulserende lys (IPL) og radiofrekvens (RF) på samme tid. Herved opvarmes hudens protein og collagenen gendannes, hvorved solskader bliver ødelagt.

I karsprængninger absorberes lyset i karrenes hæmoglobin (blod), så det koagulerer og forsvinder.

Før behandlingen

Man må ikke have været udsat for sol, f.eks. solbadet 3–4 uger før behandlingen. Der må heller ikke anvendes selvbruner 2 uger før behandling. Huden på behandlingsstedet skal være intakt og uden infektioner, sår eller irritation. Ansigtshuden afrenses, påsmøres efterfølgende en speciel lys- og radiofrekvent overledende gel, som kan overføre lysets energimængder til huden og de behandlingskrævende områder.

Under behandlingen

Under behandlingen vil du mærke en varme i huden. I visse områder kan det være lettere ubehageligt. Behandlingen føles som en varm “prikken” i huden.

Efter behandlingen

Solskader vil ofte fremtræde mørkere umiddelbart efter behand-lingen. Dette aftager i løbet af 4–8 dage og huden bliver atter lys og ensartet. Let skorpedannelse kan forekomme.

Karsprængninger vil hyppigt være røde og irriterede i 1–2 døgn efter behandlingen. Behandlingen stimulerer hudens egen collagen og collagenproduktion, så du opnår en bedre vitalitet i huden. Efterfølgende vil du opleve en mere glat og ensartet hud.

Vi anbefaler, at man efterkøler de behandlede områder med isposer (fås i klinikken)

Cremer og makeup kan anvendes umiddelbart efter, ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret efter behandlingen.

Det anbefales dog at undgå direkte og indirekte varme på behandlede områder i nogle dage efter behandlingen, da det kan modvirke behandlingsresultatet. Det anbefales at benytte solcreme eller mineralbaseret pudder/foundation med minimum faktor 30 i mindst 4 uger efter behandlingen. Efter behandlingen må man ikke udsættes for sol i 4 uger. Ved skiferie eller solferie i troperne 8–16 uger.

Du må ikke irritere det behandlede område kemisk eller mekanisk i de efterfølgende 5 dage.

Undgå sauna, massage og sport lige efter behandling. For at opnå det bedste resultat, bør du anvende effektive hudpleje produkter. Spørg klinik personalet om vejledning.

Antal behandlinger

Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Typisk tilrådes minimum 3 behandlinger for et optimalt resultat. Varigheden varierer afhængigt af de udløsende faktorer, og om man f.eks. igen bliver udsat for kraftig UV-stråling, kulde eller hudlidelser.

Priser

Priser - Pigmentforandringer / Aldersforandringer

Normal priser

Pigmentforandringer og aldersforandringer – pris pr. behandling

Ansigt
2.100
Kinder
1.300
Næse
1.000
Pande
1.400
Overlæbe
900
Hage
950
Hals
2.000
Bryst
2.100
Begge håndrygge
1.300
Enkelte pletter
900
Ansigt, Hals og Bryst
4.700

Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis konsultation. Konsultation kan ligge samme dag som behandlingen, hvis det ønskes. Alle priser pr. behandling. Andre eller kombinerede områder efter aftale.

Rentefri finansering
Vi tilbyder rentefri finansering i samarbejde med SPARXPRES. Læs mere og prøv låneberegneren her.

Før og efter billeder
Spørgsmål og svar

Hvordan foregår behandlingen for solskader og pigmentforandringer?

Efter en kort forberedelse af huden med en kølende gel, flyttes IPL-håndstykket hen over den behandlingskrævende hud. Håndstykket afgiver kort lysimpulser, som optages i pigmentet i hudforandringen. Dette ødelægger pigmentet i underhuden og får den til at begynde at transportere den ophobede pigment væk. De fleste oplever lysimpulserne som et lille prik eller stik i huden med begrænset ubehag.

Hvilke områder på kroppen kan behandles for solskader og pigmentforandringer?

Alle områder kan behandles med undtagelse af området umiddelbart omkring øjnene. Ansigt, hals, bryst, arme, hænder og ben kan behandles hurtigt og sikkert.

Hvor længe varer en behandling for solskader eller pigmentforandringer?

Påvirkningen med laser varer som regel 15-30 minutter, og derefter skal du sidde med en ispose på området i 10-15 minutter.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

Antallet af behandlinger varierer alt efter din hudtype og karakteren af dine pigmentforandringer, men du kan typisk regne med et forløb på 2-3 behandlinger. Behandlingerne bør gentages med intervaller på 4 uger.

Få en gratis konsultation med en af vores sygeplejersker Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Ny Vestergade, hvor en af vores sygeplejersker taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
  • :
  • :
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.