Book en tid
4N9C4976

Rynkebehandling / MatrixRF

Oplev hvordan tusinder verden over har mindsket deres rynker og fået en klarere hud med en MatrixRF laser rynkebehandling.

MatrixRF Fractional skinresurfacing er en videreudvikling af den traditionelle CO2-laser skinresurfacing.

Fordelen ved MatrixRF frem for traditionel CO2-laser skinresurfacing er, at indgrebet ikke er nær så drastisk, og dermed er helingsforløbet lettere og hurtigere, ligesom risikoen og bivirkningerne er mindre. Til gengæld er det ofte nødvendigt at gentage MatrixRF 2-3 gange med nogle måneders mellemrum for at opnå de samme resultater.

Princippet ved behandlingen er, at MatrixRF ved at lave nogle mikroskopiske sår i de øverste lag af huden, stimulerer til en regeneration af hudens øverste lag samt en opstramning af bindevævet. Populært sagt får man udjævnet hudens rynker og ar, samtidig med at man får sin ungdoms teint igen. Skader i huden som følge af for meget sol, såsom brune skjolder, store porer, forstadier til hudkræft m.v. vil også forsvinde ved behandlingen og man får derfor en flottere og renere hud. Det er således hudens øverste lag der forbedres, der er ikke tale om et egentligt ansigtsløft, men behandling af eksempelvis rynker i panden.

Sådan foregår behandlingen

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik anvender vi en Syneron fractioneret MatrixRF til behandling af rynker.

Kort fortalt

Fractional skinrejuvenation er en videreudvikling af den traditionelle CO2-laser skinresurfacing (LSR). Behandling med MatrixRF regenererer det øverste hudlag samt giver en opstramning af bindevævet, der stimuleres til at genopbygge nye faste elastiske fibre. MatrixRF er en meget effektiv behandling. Du får udjævnet eventuelle rynker og reduceret ar, samtidig med at du får en smuk teint. Skader i huden som følge af for meget sol samt brune skjolder vil ligeledes forsvinde.

Det er hudens øverste lag der forbedres og der er altså ikke tale om et egentligt ansigtsløft.

Med MatrixRF, frem for traditionel LSR, er indgrebet ikke er nær så drastisk, og helingsforløbet er lettere og hurtigere, ca. 4-5 dage, ligesom risikoen og bivirkningerne er mindre. Til gengæld er det ofte nødvendigt at gentage MatrixRF 2-3 gange med nogle måneders mellemrum for at opnå de samme resultater.

Før og under behandlingen

MatrixRF føles som små nålestik i huden. For at undgå smerter kan det være en god idé at tage Panodil eller Ipren en time før behandlingen, da det mindsker generne. Der lægges en lokalbedøvelse inden behandling.

MatrixRF laver en meget kontrolleret forbrænding af huden i en hel masse små mikroskopiske punkter. Enkelte steder kan det være nødvendigt at gå dybere, f.eks. omkring dybe furer ved læberne, omkring ar. Det er oftest ikke muligt at behandle næsen. Behandlingen tager ca. 60 minutter.

OBS! Du må ikke anvende creme i ansigtet dagen før, eller samme dag som, behandlingen!

Efter behandlingen

Under helingen af de mikroskopiske sår vil der ske en udskiftning af det yderste hudlag, samtidig med at der sker en mild opvarmning af underhuden. Lige efter behandlingen vil du derfor føle at det brænder i huden.

Den behandlede hud fremstår rød og lidt hævet, og der er behov for nedkøling af huden. Du får en is-pose i klinikken. Du kan have en fornemmelse af, at rynker og ar er glattet ud allerede, men det skyldes alene hævelsen, da det reelle resultat først ses efter måneder. Den brændende fornemmelse i huden aftager indenfor et par timer og derefter kan huden føles lidt øm, men der er ikke egentlige smerter fra huden. Huden vil dog reagere med at hæve i dagene efter, især hvis der er givet behandling omkring øjnene eller munden. Hævelsen forebygges og afhjælpes ved at holde koldt på huden. Efter behandlingen vil du få udleveret en ispose til at køle huden ned og mindske generne.

Helingsfasen

Du må ikke ikke berøre, f.eks. rense din hud eller smøre den med med almindelig creme de første 24 timer efter behandlingen.

Ved behov, spørg klinikpersonale om specielle passende produkter. Derefter er det vigtigt at smøre huden med fugtighedscreme (uden parfume og konserveringsmidler) for at holde den fugtig og smidig. Ellers kan de behandlede områder komme til at føles som en tynd hård plade på huden. På 3.-4. dagen efter behandlingen vil hævelsen være væk og huden vil eventuelt skalle fint. Huden kan føles som fint sandpapir. Fugtighedscreme er med til at lette helingen.

6-7 dage efter indgrebet føles huden normal igen. Den er dog fortsat sart og skal beskyttes mod vind og vejr. Undgå derfor frostvejr eller direkte sol. Brug fortsat fugtighedscreme gerne med solfaktor. Føles den tør, er der behov for mere fugtighedscreme. Modningsfasen varer 4-6 uger og først da er overhuden fuldstændigt helet og har sin naturlige styrke igen.

Spørg klinikpersonalet vedrørende hvilken fugtighedscreme du bør anvende.

Antal behandlinger

Det anbefales at få 3 behandlinger. I enkelte tilfælde flere.

Komplikationer

Ved MatrixRF vil der være en lille risiko for infektion med enten bakterier eller virus. Infektion viser sig ved rødme, ømhed og hævelse af huden samt eventuel feber. Hvis der opstår infektion, vil det opleves som en pludselig forværring eller tilbagegang i helingsprocessen. Risikoen for infektion er størst i de første dage efter behandlingen og kan let behandles med antibiotika.

Har man tendens til hyppige herpesudbrud, kan det være nødvendigt med en forebyggende behandling. Depigmentering, dvs. nedsat eller manglende brun farve i huden, er en meget sjælden bivirkning, som kan ske hvis behandlingen har været meget aggressiv.

Priser

Priser - Rynkebehandling / MatrixRF

Tilbud

Hvis der forudbetales for 3 behandlinger, gives 20 % rabat. Forud for en behandling er det nødvendigt med en gratis og uforpligtende konsultation.

Normal priser

Ansigt (rynker el. aknear)
3.600
Halvt ansigt
2.800
Enkelt område
1.800
Ansigt + Hals
5.600
Hals
3.500

Rentefri finansering

Vi tilbyder rentefri finansering i samarbejde med SPARXPRES. Læs mere og prøv låneberegneren her.

Før og efter billeder
Spørgsmål og svar

Hvad må jeg bruge af cremer?

I den først uge har du behov for en creme der er lidt mere fed end de cremer du plejer at bruge. Undgå cremer der er tilsat parfume, da det kan give irritation og øger risiko for udvikling af allergi. Ligeledes skal du undgå cremer der reklamerer med at være opstrammende eller peelende, da de ofte indeholder stoffer der er lokalirriterende og derved forsinker helingsprocessen.En fortsat god hudpleje vil gøre, at det fine resultat opnået ved behandlingen vil holde meget længere. God hudpleje er ikke nødvendigvis dyr. De vigtigste grundregler er hver morgen og aften at anvende en god fugtighedscreme, anvende solfaktor hvis man skal ud i solen og rense huden grundigt hver aften før man går i seng. Brug milde renseprodukter, da alkohol etc. kan irritere og tørre huden for meget ud.

Hvornår må jeg bruge makeup?

Når den første helingsfase er overstået og huden føles hel, kan du begynde at anvende makeup. Det er som regel 3-4 dage efter behandlingen.I de første uger er man primært optaget af at kunne dække en eventuel rødme. Der findes forskellige foundations som er gode hertil. Ellers må du anvende den normale makeup som du i øvrigt gør til dagligt.

 

Få en gratis konsultation med en af vores sygeplejersker Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Ny Vestergade, hvor en af vores sygeplejersker taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
  • :
  • :
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.