Book en tid

Skin Tightening

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik behandler vi slap og løs hud med Skin Tightening fra Syneron, der giver en opstramning af læderhuden, samt det dybereliggende bindevæv.

Behandlingen er specielt velegnet til slap hud i ansigt og på hals. Kan også anvendes på andre lokalisationer på kroppen efter særlig vejledning.

Behandlingen stimulerer hudens collagen og collagenproduktion, desuden har den en opstrammende effekt på løs hud, så de fine aldersbetingede rynker (typisk linier på kinder, kæbe og hage) mindskes. Løs hud under hage, hals og puder på kæben, såkaldte jowls, kan reduceres betragteligt.

Sådan foregår behandlingen

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik behandler vi slap og løs hud med Skin Tightening fra Syneron.

Kort fortalt

Skin Tightening behandlingen opstrammer læderhuden, samt det dybereliggende bindevæv.
Behandlingen er specielt velegnet til slap hud i ansigt og på hals, men kan også anvendes på andre lokalisationer på kroppen efter særlig vejledning.

Elos Skin Tightening teknologien påvirker hudens overflade og de dybere hudlag til opstramning af kinder og ansigts linjer.
Den kombinerer bi-polar radiofrekvens (RF) med lys og opvarmer hudens væv inden for et bestemt område, hvilket giver opstram- ningen.

Behandlingen stimulerer hudens collagen og collagenproduktion, desuden har den en opstrammende effekt på løs hud, så de fine aldersbetingede rynker (typisk linier på kinder, kæbe og hage) mindskes. Løs hud under hage, hals og puder på kæben, såkaldte jowls, kan reduceres betragteligt.

Før behandlingen

Huden på behandlingsstedet skal være intakt og uden infektioner, sår eller irritation. Ansigtshuden afrenses, påsmøres efterfølgende en speciel lys- og radiofrekvent overledende gel, som kan overføre radiobølgernes energimængder til læderhuden, som skånsomt opvarmes.

Under behandlingen

Under behandlingen vil du mærke en varme i huden. I visse områder kan det være lettere ubehageligt. Opvarmningen er kortvarig og forbigående. Behandlingen af ansigtet tager ca. 40 min.

Efter behandlingen

Cremer og makeup kan anvendes umiddelbart efter, ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret efter behandlingen. Det anbefales dog at undgå direkte og indirekte varme på behandlede områder i nogle dage efter behandlingen, da det kan modvirke behandlingsresultatet. Det anbefales at benytte solcreme eller mineralbaseret pudder/foundation med minimum faktor 20 i mindst 2-4 uger efter behandlingen.

Du må ikke irritere det behandlede område kemisk eller mekanisk i de efterfølgende 5 dage. Undgå sauna, massage og sport lige efter behandling.
For at opnå det bedste resultat, bør du anvende en næringsrig anti-age creme som hudpleje. Spørg evt. klinik personalet om vejledning.

Hvor mange behandlinger

Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Der tilrådes typisk 1 behandling pr. måned og i alt 3-6 behandlinger for et optimalt resultat. Varigheden varierer fra 6-12 måneder og det anbefales at der foretages vedligeholdende behandlinger 1-2 gange årligt.

Priser

Priser - Skin Tightening

Hvis der forudbetales for 3 behandlinger, gives 20% rabat. Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis konsultation.

Ansigt inkl. kæbelinje
1.595
Hage, hals og decolleté
2.395
Begge områder
2.995

Vi tilbyder finansering i samarbejde med sparxpress. Læs mere her. Eksempel på finansering:

Før og efter billeder

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
  • :
  • :
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Din garanti for en sikker & effektiv behandling
  • Cosmo Laser & Skønhedsklinik er registreret hos Sundhedsstyrelsen. Det er din sikkerhed for, at vi lever op til alle lovkrav.
  • Du får grundig vejledning og information ved en gratis konsultation.
  • Det er kun læger og sygeplejersker, der behandler hos os.
  • Vi anvender den sikreste og nyeste teknologi fra Syneron, der er verdens førende producent af laserudstyr.