Book en tid

Fjernelse af tatovering PicoWay

Den nye teknologi – PicoWay®

Mindre ubehag

Da PicoWay® teknologiens puls er så hurtig, picosekund i stedet for nanosekund, kommer der mindst muligt energi ud i huden. Du vil føle mindre ubehag og der vil være mindre risiko for skader end ved traditionel laser tatoveringsfjernelse.

Færre behandlinger

Med PicoWay® får du bedre resultater med færre behandlinger.

PicoWay® teknologiens ultra korte puls, optimerer leveringen af energi til blækpartiklerne. Det sikrer at blækket bliver fjernet effektivt på få behandlinger.

Bedre resultat

PicoWay® teknologiens ultra hurtige levering af koncentreret energi, gør at blækpartiklerne går i bitte små stykker. Derefter kan kroppen lettere slippe af med blækket og tatoveringen bliver hurtigere og mere effektivt fjernet.

Se med når vi behandler
FØR OG EFTER

Hvorfor PicoWay® tatoveringsfjernelse?

PicoWay® bruger en unik picosekund laser teknologi, der giver en mere effektiv, hurtig og behagelig behandling end traditionel laser tatoveringsfjernelse.

Til forskel fra traditionelle lasere til tatoveringsfjernelse, har PicoWay teknologien en ultra hurtig levering af energi til de blæk partikler, der ønskes behandlet.

Laseren er så hurtig at hastigheden bliver målt i picosekunder, det er en trilliontdel af et sekund, eller tusind gange hurtigere end traditionelle lasere, der måles i nanosekunder!

Syn_Picoway_Rcam_002_

PicoWay VS Q-Switched (nanolaser)

– Hurtigere fjernelse af din tatovering. Din tatovering kan behandles med kortere interval, da din hud skånes af den hurtigere laser

– Færre behandlinger og bedre resultat, da blækpartiklerne går i endnu mindre stykker. Gennemsnitlig 6 behandlinger mod 12-14 behandlinger med en Q-switched som RevLite,

– Effektiv behandling af flere farver

– Kan fjerne tatoveringer hvor Q-switched lasere har givet op.

– Mindre ubehag og risiko for skader

– Koster mindre for et helt behandlingsforløb

Klar til forandring? – book en gratis konsultation i dag...

Priser på PicoWay tatoveringsfjernelse

Størrelse i diameterAndre størrelserPris
Op til 2 cm.Areal op til 3 cm2 – F.eks. 2 x 1 cm.550 kr.
Op til 3 cm.Areal op til 7 cm2 – F.eks. 3,5 x 2 cm.850 kr.
Op til 5 cm.Areal op til 20 cm2 – F.eks. 5 x 4 cm.1050 kr.
Op til 8 cm.Areal op til 50 cm2 – F.eks. 10 x 5 cm.1250 kr.
Op til 12 cmAreal op til 100 cm2 – F.eks. 20 x 5 cm.1650 kr.
Op til 17 cm.Areal op til 225 cm2 – F.eks. 20 x 11,5 cm.2450 kr.
Op til 25 cm.Areal op til 500 cm2 – F.eks. 25 x 20 cm.3100 kr.
Størrelse i diameterAndre størrelserPris
Op til 2 cm.Areal op til 3 cm2 – F.eks. 2 x 1 cm.550 kr.
Op til 3 cm.Areal op til 7 cm2 – F.eks. 3,5 x 2 cm.850 kr.
Op til 5 cm.Areal op til 20 cm2 – F.eks. 5 x 4 cm.1050 kr.
Op til 8 cm.Areal op til 50 cm2 – F.eks. 10 x 5 cm.1250 kr.
Op til 12 cmAreal op til 100 cm2 – F.eks. 20 x 5 cm.1650 kr.
Op til 17 cm.Areal op til 225 cm2 – F.eks. 20 x 11,5 cm.2450 kr.
Op til 25 cm.Areal op til 500 cm2 – F.eks. 25 x 20 cm.3100 kr.

Skal du have fjernet mere end en tatovering, får du 50 % på alle efterfølgende tatoveringer.

Prisgaranti

Hvis du kan dokumentere en billigere pris på tatoveringsfjernelse med Pico teknologien (f.eks. PicoSure og PicoWay), giver vi dig differencen retur eller matcher prisen. Prisgarantien gælder maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

Vores priser er baseret på, at du løbende betaler for dine behandlinger, da det er meget individuelt, hvor hurtigt en tatovering kan fjernes. Det sikrer dig det billigste behandlingsforløb, uden at du skal forpligte dig til at købe behandlinger på forhånd.

Alle priser er derfor også pr. behandling.

Behandlingsgaranti

For at gøre dit forløb endnu mere trygt for dig, kan du benytte vores behandlingsgaranti, der gælder for sorte tatoveringer. Det betyder helt enkelt, at har vi ikke fjernet din tatovering efter 8 behandlinger, skal du ikke betale for yderligere behandlinger. Resten af dit behandlingsforløb er gratis i op til 2 år efter 8. behandling.

Behandlingsgarantien kan i nogle tilfælde også gælde for farvede tatoveringer efter 10 behandlinger, men det skal vurderes individuelt til en gratis konsultation.

Gratis konsultation

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til din tatovering og hudtype.

Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Ny Vestergade, hvor en af vores sygeplejersker taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.

Hvorfor er der forskel på PicoWay og RevLite (Q-Switched – nano teknologi) priser?

PicoWay teknologien er den nyeste på markedet og vi er den første klinik i Danmark, der kan tilbyde behandlingerne. Pico teknologien er en videreudvikling at de traditionelle metoder til tatoveringsfjernelse, som f.eks. Q-switched nanolasere (RevLite), hvor det typisk tager op til 12-15 behandlinger for et tilfredsstillende resultat.

Så selv om du kan finde billigere priser pr. behandling hos andre klinikker, vil den samlede pris være lavere med PicoWay teknologien, da der oftest kun skal 4-8 behandlinger til, for at få et tilfredsstillende resultat. Du vil samtidig få fjernet din tatovering væsentlig hurtigere, da 6 behandlinger med PicoWay teknologien kan klares på 6 måneder, hvorimod 12-15 behandlinger med f.eks. en RevLite tager ca. 2 år.

Rentefri finansiering

Vi tilbyder rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Læs mere og prøv låneberegneren her.

Størrelsesguide - Hvor stor er min tatovering?

Nedenfor har vi lavet en guide der kan hjælpe dig med at vurdere størrelsen på din tatovering. Den aktuelle størrelse af din tatovering vil blive målt under den gratis konsultation.

Vi måler diameteren på din tatovering, så en tatovering ”Op til 8 cm.” vil passe nogenlunde inden i en cirkel, der har en diameter på 8 cm.

Da tatoveringer kommer i mange former og størrelser, kan du også måle bredden x længden af din tatovering og vurdere hvilken prisstørrelse du hører til.

For eksempel vil en tatovering ”op til 8 cm.” have et areal på op til 50 cm2, det samme som en rektangulær tatovering på 10 cm. x 5 cm. eller en firkantet tatovering på 7,1 cm. x 7,1 cm.

 

Størrelsesguide - Fjernelse af tatoveringer

Klar til forandring? – book en gratis konsultation i dag...

Sådan virker PicoWay® tatoveringsfjernelse

1.
Før behandlingen bliver der påført en lokalbedøvende creme på området der skal behandles.

2.
Under behandlingen leverer PicoWay® laseren koncentreret og præcist energien, med en ultra kort puls, der rammer blækpartiklerne med stor effekt.

3.
De ultra korte pulser opløser blækket til bitte små partikler, der gør det lettere for kroppen at fjerne tatoveringen på færre behandlinger

Hvorfor er tatoveringer så svære at fjerne?

Dybden på tatoveringen:

Blæk bliver sprøjtet ned i dermis, laget mellem underhuden og overhuden, hvor den er svær at fjerne igen.

Størrelse på blækpartiklerne:

Jo større blækpartiklerne er, jo sværere er det at fjerne en tatovering. Traditionelle lasere til tatoveringsfjernelse mindsker størrelsen på blækpartiklerne og gør det derved muligt for kroppen, selv at fjerne de nu mindre blækpartikler. Nogle gange vil de tilbageværende blækpartikler dog stadig være for store til at fjerne, selv efter mange behandlinger.

Tatoveringens farve:

Blå og sorte farver er typisk lette at fjerne, hvorimod andre farver som rød og gul, kan være sværere at fjerne.

Din hudfarve:

Med de fleste lasere er det svært at behandle mørke hudtyper, da meget af energien vil blive opfanget af huden i stedet for af blækpartiklerne. Det gør ikke kun resultatet dårligere, men forhøjer også chancen for at lave skader på huden.

tattoo girl

Sådan foregår behandlingen

Kort fortalt

PicoWay picosekund laser er en videre udvikling, af de kendte nanosekund lasere.

Lysimpulset i laseren er ca. 1000 gange hurtigere end den tidligere teknologi. Dette indebærer mindre ubehag og smerte, samt en langt hurtigere fjernelse af farven i huden.

Hvor det tidligere tog 10 – 20 behandlinger for et tilfredsstillende resultat for farven sort, kan det nu lade sig gøre med 4 – 8 behandlinger.

Grundet det meget hurtige impuls og høje energi, ødelægges farven hurtigt og sikkert, hvorefter den transporteres bort med lymfen og udskilles med galden, som ufarlige restprodukter.

Før og under behandlingen

PicoWay behandling føles som små smæld i huden.

Det er ikke smertefuldt, men for at gøre oplevelsen bedst mulig, tilbyder vi påførelse af bedøvende creme inden behandlingen.

Denne skal sidde på huden omkring en time for at være effektiv. Det er derfor vigtigt, at møde op en time før beh. tiden, såfremt man ønsker dette supplement til behandlingen.

Det er helt afgørende, at man ikke hat fået sol ca. 4 uger før behandlingen, da laseren ikke kan skelne ønsket pigmentering i huden fra uønsket blæk/farve.

Under behandlingen vil huden i det behandlede område blive “hvid” eller frosted, som man kalder det. Dette er et tegn på, at farven har absorberet lyset og er blevet ødelagt.

Frostingen vil lægge sig i løbet af 1 – 3 timer. Små blodudtrædninger vil være tegn på, at man har opnået den ønskede behandlingsdybde.

Det vil være normalt at der opstår rødme og hævelse i de efterfølgende dage. Det vil heller ikke være unormalt, hvis det behandlede område væsker en smule.

Efter behandlingen bliver området pakket ind igen med fugtgivende creme. Det er afgørende, at området overhovedet ikke får sol de efterfølgende 3 – 4 uger. De følgende 24 timer kan der føles en brændende/stikkende fornemmelse. Brug af håndkøbs smertestillende kan være tilrådeligt.

Helingsfasen

Helingsfasen afhænger af farven der er blevet behandlet, dybden af tatoveringen og hudens evne til at regenererer.

Det typiske forløb vil hele efter 4 – 8 dage. Genbehandling kan ikke finde stede før minimum 4 uger efter forrige behandling.

I ophelingsfasen er det vigtigt at holde huden fugtig og ikke eksponeret for sol.

Igennem de første 1 – 2 uger vil huden på det behandlede område ligne et overfladisk brandsår. Dette er helt i tråd med behandlingen og der vil efter heling ikke være forandringer i huden.

Antal behandlinger

Antallet af behandlinger afhænger af farven på tatoveringen. Generelt kan det siges, at mørke farver er lettere at fjerne end lyse farver.

Gul og hvid kan endnu ikke fjernes tilfredsstillende. Lysegrøn og lyseblå fjernes kun langsomt og besværligt.

Man skal som udgangspunkt gå ud fra 4 – 8 behandlinger, men individuelle vurderinger er nødvendige.

Komplikationer

Som med alle laser- og lysbehandlinger, er forbrændinger den største risiko.

Selve behandlingen er en kontrolleret forbrænding, der udelukkende ødelægger farven i huden, ikke huden eller strukturen.

Man skal være opmærksom på, at der under påførelsen af tatoveringen, kan være opstået skader i form af ændret struktur på huden efter nålenes penetration. Dette vil naturligvis vedvare efter at farven er fjernet, men har ikke noget med laseren at gøre.

Hvad kan jeg forvente?

Det er ikke alle tatoveringer, der kan fjernes 100%, men den nye picosekund teknologi vil kunne fjerne mere og flere farver end den gamle nanosekund teknologi.

Fordelen er færre behandlinger, mindre ubehag og større sikkerhed for behandingen.

Hos Cosmo Laser- & Skønhedsklinik står vi klar til at hjælpe dig, med et professionelt team af specialuddannede læger og sygeplejersker

Dette garantere dig de bedste forudsætninger for et tilfredsstillende og sikkert resultat.

Få et kig indenfor i klinikken

KLAR TIL FORANDRING?