Book en tid
Cosmolaser

Om Cosmo Laser & Skønhedsklinik

Kosmetiske laser og fillerbehandlinger for alle

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik er det vores mission at ændre kulturen omkring kosmetiske laser-, filler- og botoxbehandlinger. Vi vil kort sagt gøre kosmetiske behandlinger tilgængelige for alle.

I klinikken arbejder vi ud fra sikre og effektive teknikker, og med etisk og moralsk omtanke iht. at bevare og bibeholde den naturlige skønhed hos hver og en af vores kunder.

Grundet vores lave omkostningsstruktur, kan vi tilbyde lavere priser end andre i branchen. Vores vision er, at kosmetiske behandlinger er noget, alle danskere skal have råd til. Samtidig skal kvaliteten og sikkerheden være i top. Vi behandler derfor kun med det nyeste og bedste udstyr, der findes på markedet.

Kvalitet og sikkerhed

Alle vore behandlere (om det er læger, sygeplejersker eller kosmetologer) deltager løbende i træningsprogrammer og kurser, for altid at være up-to-date med de nyeste behandlingsformer og teknikker i branchen.

Cosmo Laser & Skønhedsklinik er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger, det er din sikkerhed for, at vi lever op til alle lovkrav.

Vi er førende i Danmark

Vi har store ambitioner og er allerede Danmarks førende indenfor kosmetiske laserbehandlinger. Vi har siden vores start oplevet en stor vækst og udfører flere tusind behandlinger om året.

Vi ser frem til at se dig i klinikken.

Med venlig hilsen
Speciallæge Berit Lavik og CEO Sarah Crone

Afbestillingspolitik

Pr. 1. januar 2013 har vi indført gebyr for udeblivelse eller for sen afbestilling af behandlingstid/konsultation.

Hvis behandlingstid eller konsultation ønskes afbestilt skal det ske senest 24 timer før, ellers opkræves et gebyr på 500 kr.

Få en gratis konsultation med en af vores sygeplejersker Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Ny Vestergade, hvor en af vores sygeplejersker taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
  • :
  • :
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.