Book en tid
Konsultation 05

Ansvarlige læger

Cosmo – City: Speciallæge Berit Lavik er ansvarlig for behandling med ikke-permanente fillers samt laserbehandling inden for rynkereduktion, permanent hårfjerning og fjernelse af karsprængninger. Speciallæge Berit Lavik og Dermatolog Peter Wendelboe er ansvarlig for behandling med Botox.

Cosmo – Trianglen: Speciallæge Berit Lavik er ansvarlig for behandling med ikke-permanente fillers og Botox samt laserbehandling inden for rynkereduktion, permanent hårfjerning og fjernelse af karsprængninger.

Styrelsen for Patientsikkerhed fører tilsyn med kosmetiske klinikker. De seneste rapporter for tilsynsbesøg kan findes for Berit Lavik: Cosmo Trianglen her og for Cosmo City her: Rapport – Berit Lavik 2016. Rapporten for Peter Wendelboe kan ses her: Rapport – Peter Wendelboe 2016

Få en gratis konsultation med en af vores sygeplejersker Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Ny Vestergade, hvor en af vores sygeplejersker taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
  • :
  • :
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.