Book en tid
Markoglouise

Få din egen Cosmo afdeling

Vil du have din egen afdeling af Cosmo Laser og Skønhedsklinik ?

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik er det vores mission at ændre kulturen omkring kosmetiske laser-, filler- og botoxbehandlinger. Vi vil kort sagt gøre kosmetiske behandlinger tilgængelige for alle.

Det kræver naturligvis, at vi er til stede, der hvor vores kunder befinder sig, hvilket også vil sige et sted i nærheden af dit lokalområde. Passer du ind, i den profil vi søger, og kan du se fordelene i at drive din helt egen Cosmo afdeling, så har du nu en enestående mulighed for at blive selvstændig sammen med os.

I Cosmo arbejder vi ud fra sikre og effektive teknikker, med etisk og moralsk omtanke iht. at bevare og bibeholde den naturlige skønhed hos alle vores kunder. Det er en del af vores DNA, og noget vi gerne vil blive ved med at være kendt for.

Derfor er det helt afgørende for os, at du som kommende forretningspartner, kan se dig selv i ovenstående og ønsker at udleve Cosmo Laser og Skønhedskliniks værdier som er høj faglighed, integritet og tilgængelighed.

Grundet vores lave omkostningsstruktur, en konceptualiseret højeffektiv proces, samt solide systemløsninger, kan vi tilbyde lavere priser end andre i branchen, og samtidig bevare en sund og profitabel forretning.

Vores mission er, at kosmetiske behandlinger er noget, alle danskere skal have råd til.

Samtidig skal kvalitet og sikkerhed altid være i top. Vi behandler derfor kun med det nyeste og bedste udstyr, der findes på markedet, og altid med den mest optimale brug af vores tid og kompetencer. Vi har en lang række systemer, der gør vores hverdag nemmere, og sikrer at vi får det bedste udbytte af f.eks. vores markedsføringsindsats og vores medarbejderressourcer.

Kvalitet og sikkerhed

Alle vore behandlere (læger, sygeplejersker og kosmetologer) deltager løbende i træningsprogrammer og kurser for altid at være up-to-date med de nyeste behandlingsformer og teknikker i branchen.

Det betyder naturligvis også, at du som kommende franchisetager i Cosmo Laser og Skønhedsklinik, vil modtage en yderst attraktiv uddannelse som en del af dit partnerskab med os. For at sikre at du har kendskab til- samt kan praktisere den helt rette succesgivende adfærd, har vi sat et gennemgribende og stærkt kompetenceudviklende træningsprogram sammen for dig.

Programmet sikrer, at du er ordentligt klædt på til at drive din afdeling lige fra behandling til forretningsudvikling.

Cosmo Laser & Skønhedsklinik er registreret hos Sundhedsstyrelsen til at udføre kosmetiske behandlinger, det er din sikkerhed for, at vi lever op til alle lovkrav. Dertil har vi vores egne standarder, der sikrer at alle vores kunder modtager den helt rette Cosmo behandling. Dette er samtidig din garanti for, at din lokale afdeling vil være kendt for en høj behandlingsstandard og sikkerhed allerede fra dag 1.

Vi er førende i Danmark

Vi har store ambitioner, og er allerede Danmarks førende indenfor kosmetiske laserbehandlinger. Vi har siden vores start oplevet en stor vækst, og udfører flere tusind behandlinger om året. Vores brand og effektive markedsføring, kombineret med et stærkt franchisekoncept og din lokale forankring, vil sikre dig og din Cosmo afdeling fremadrettet succes.

Sådan bliver du en del af successen

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik indgår vi kun partnerskaber med de helt rette personer. Det betyder, at du som udgangspunkt skal;

  • Kunne se dig selv som en del af Cosmo, udleve vores værdier og dele vores mission.
  • Være i stand til konsekvent at levere ekseptionel god kundeservice.
  • Være villig til at investere i konceptet – dette tages der er en dialog om.
  • Have en sundhedsfaglig uddannelse (minimum som sygeplejerske)
  • Kunne afsætte tid til at indgå i et fuldtids træningsforløb på ca. 4 mdr. og efterfølgende 100% dedikere dit engagement som partner i Cosmo. Det er muligt at arbejde som lønnet aspirant hos Cosmo under uddannelsen.

Vil du vide mere?

Er du forsat interesseret og kan du sige ja til ovenstående, så kontakt os for yderligere information og aftale om et eventuelt uforpligtende møde. Alle ansøgninger bliver behandlet af PS4 FranchisePartner.

->> Kontakt os her for yderligere information!

 

 

nicolinelouisefarve2

Få en gratis konsultation med en af vores sygeplejersker Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Ny Vestergade, hvor en af vores sygeplejersker taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
  • :
  • :
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.