Book en tid
hudpleje produkter

Hudpleje produkter

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik finder du professionel rådgivning om de bedste og mest aktive produkter til din hudpleje. Vores kosmetologer anvender plejeprodukter fra nedenstående brands, som vi også forhandler i klinikken.

Vi fører alle Beaute Pacifiques og IS Clinicals produkter samt mineralpudder fra Jane Iredale, og du kan få vejledning i valg af produkter af vores sygeplejersker og kosmetologer.

På alle produkter i Clinical-serien fra Beauté Pacifiques giver vi 10 % rabat.

Læs mere om:

IS Clinicals

Beaute Pacifique

Jane Iredale

Få en gratis konsultation med en af vores sygeplejersker Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Ny Vestergade, hvor en af vores sygeplejersker taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
  • :
  • :
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.