Book en tid

Permanent hårfjerning hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik i KBH K

Cosmolaser

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik får du effektive og skånsomme laserbehandlinger, der fjerner uønskede hår permanent, så din hud føles glat og blød.

Hårvæksten bliver reduceret efter hver behandling, men det kræver flere behandlinger at opnå det ønskede resultat. Alt efter hvilket område, der skal behandles, kan det tage mellem 6 til 10 behandlinger i alt. Vi anbefaler, at du venter 1-3 måneder mellem hver behandling.

Du kan sagtens få flere forskellige områder behandlet på samme tid – fx bikinilinje og ben- Hos Cosmolaser får du 50% for hvert ekstra område, du vælger. Du kan læse mere om vores priser og behandlinger i menuen nedenfor.

Se med og hør Farahs oplevelse af behandlingen hos Cosmo

Priser

Priser - Permanent hårfjerning hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik i KBH K

Tilbud på permanent hårfjerning lige nu: Alle priser er pr. behandling.

Bikinilinie og armhuler
850
Overlæbe og hage
700
Ryg, nakke og skuldre
2.500

Normalpriser pr. behandling:
Hvis du ønsker flere områder behandlet, betales fuld pris for det dyreste område og vi giver  50% rabat for hvert ekstra område.

KROP
Armhule
600
Bikinilinie
700
Tanga
1.000
Brazil
1.200
Lår
2.200
Underben
2.200
 
Ryg
2.200
Skuldre
800
Nakke
500
Lænd
500
 
Hele arme
1.800
Overarme
1.200
Underarme
1.200
 
Bryst
1.400
Mave
1.000
Linje fra navle og ned
500
 
Baller
1.200
Mellem bryst
500
Brystvorter / Omkring vorte
500
Hænder el. fødder
500
 
ANSIGT
Overlæbe
500
Hage
500
Hals
600
Kinder eller bakkenbarter
600
Kinder og bakkenbarter
900
Underansigt /Fuldskæg
1.100

Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis konsultation. Konsultation kan være samme dag som behandling.

Alle priser er pr. behandling. Priserne ud for arme og ben, er for begge arme eller begge ben.

Prisgaranti
Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

Finansering
Vi tilbyder finansering i samarbejde med sparxpress. Læs mere her.

Sådan foregår behandlingen

Patientinformation – Permanent hårfjerning – Behandling af uønsket hårvækst

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik udføres behandling mod uønsket hårvækst med eMax laser fra Syneron.

Kort fortalt

Hår gennemløber 3 faser: Vækstfase, hvilefase og afstødningsfase. Der opnås varig hårreduktion af mørke hår som er i vækstfase, men alle hår er ikke i samme fase på samme tid og derfor vil resultatet af behandlingen variere fra gang til gang. Derfor kan alle hår heller ikke fjernes fuldstændig, men mængden af mørke hår vil reduceres med varigt resultat.
Laser/IPL lyset ledes af det mørke farvestof i håret ned i hårsækken. Denne opvarmes og går til grunde. Derfor kan helt lyse hår ikke behandles med denne type laser. Forhør dig nærmere hos personalet om andre behandlingsmuligheder for lyse og røde hår.

Før behandlingen

Det er afgørende ikke at være solbrændt eller have anvendt selvbruner inden og imellem behandlingerne. Hvis huden er mørkere end hårfarven, opnås der ikke det mest optimale behandlingsresultat, og der vil være øget risiko for bivirkninger, som f.eks. forbrænding. Derfor kan du opleve at måtte udsætte din tid
til behandling, fordi din hud er for mørk. Det område der ønskes behandlet, skal barberes med skraber et døgn før behandlingen.
I perioderne imellem behandlingerne må der ligeledes kun anvendes skraber, det vil sige, der må hverken anvendes pincet eller foretages voksbehandling.
Du vil få en grundig information om effekt og varighed af behandlingen.
Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes.

Under Behandlingen

Behandlingen kan for nogle føles lidt ubehagelig, som en let stikken i huden. Der anvendes cooling gele, der er let smertelindrende.
Derudover vil der i forbindelse med konsultationen være mulighed for at mærke, hvordan behandlingen føles.

Efter behandlingen

Huden kan være lidt rød og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå – som ved gåsehud. Dette forsvinder i løbet af
nogle timer. Nogle kan have glæde af efterbehandling med salve/creme. Du kan se alle hårene efter behandlingen. De skal først skubbes op til overfladen, hvilket sker i samme tempo, som de øvrige hår vokser, ca. 0,1 mm pr. døgn.
Resultatet efter en behandling kan tidligst vurderes 2-3 måneder efter behandlingen.
Undgå unødvendig irritation af huden i 24 timer efter behandlingen og undgå sollys på behandlingsstedet i 2 uger efter.
Du bør ikke skrabe hårene det første døgn for at undgå for meget irritation i huden.

Hvor mange behandlinger

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger den enkelte føler er tilstrækkeligt. Der vil være nogle hudområder, hvor hårene lettere forsvinder fra end andre.
Vi anbefaler, at der som minimum går 1-3 måneder mellem behandlinger på det samme hudområde.
Der vil være enkelte som ikke vil opnå den ønskede effekt af behandlingen, fordi hårene ligger for dybt i huden. Det kan være et problem på den nederste del af ryggen hos mænd og på bagsiden af lårene hos kvinder.
Opfølgende behandling kan være nødvendig i områder hvor der kan dannes nye hår, f. eks. på ryggen af mænd eller hos kvinder med hormonelle forstyrrelser, pco etc.

Bivirkninger

Huden kan virke irriteret kort efter behandlingen, den vil evt. fremstå højrød og med en let hævelse omkring de enkelte hårstrå.
Forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan opstå hvis huden umiddelbart har været udsat for sollys eller er for mørk.
Hvis der fremkommer forbrænding eller på anden måde irritation af huden, vil det være muligt at kontakte læge eller sygeplejerske.

Generelle kontraindikationer (forhold der taler imod behandling)

·        Kræft, specielt hudkræft

·        Graviditet

·        Brug af antibiotika mod uren hud

·        Solbadning eller solarium indenfor de sidste 3 – 4 uger

·        Aktiv Herpes inflammation på behandlingsområde

·        Ikke-kontrolleret diabetes

·        Tendens til keloid ardannelse

·        Følsom og tør hud

·        Ikke kontrollerede hormonforstyrrelser

·        Under antikoagulationsbehandling (blodfortyndende behandling).

·        Epilepsi

·        Fortid med blødningskoagulopathies – bløder.

·        Pacemaker

Før og efter billeder

Efter 4 behandlinger

Seks uger efter 5. behandling

Spørgsmål og svar

Hvordan virker permanent hårfjerning med laser?

Permanent hårfjerning laser er en hurtig og effektiv måde at fjerne uønsket hår. Hårsækkene bliver udsat for en kombination af bi-polar radiofrekvens og laser, der sikkert og præcist ødelægger hårsækkene.

Er permanent hårfjerning det rigtige for mig?

Både mænd og kvinder kan have gavn af behandling med permanent hårfjerning på stort set hele kroppen.

Hvornår kan jeg forvente resultater?

Hårvækst bliver reduceret efter hver behandling. Antallet af behandlinger, der er nødvendige, afhænger af din hårfarve og hudtype samt området, der skal behandles. Du skal forvente 6-10 behandlinger for et tilfredsstillende resultat.

Gør det ondt?

Køling af hudens overflade og konstant måling af hudens tilstand sikrer den højest mulige komfort og sikkerhed. Hver pulsering føles typisk som et lille stik, der varer en brøkdel af et sekund. De fleste patienter kan gå tilbage til deres normale gøremål lige efter behandlingen.

Hvad koster permanent hårfjerning?

Prisen afhænger af området, du ønsker behandlet. Hvert område har en fast pris. Hvis du ønsker flere områder behandlet, anbefaler vi at booke en gratis konsultation og få et tilbud. Se priser i menuen til venstre.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen til at booke en gratis konsultation hos vores sygeplejerske. Du kan også skrive til os eller ringe på 35 39 44 00.

Få en gratis konsultation med en af vores sygeplejersker

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses din hudtype og hårfarve. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Ny Vestergade, hvor en af vores sygeplejersker taler med dig om din laserbehandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor lang tid det kommer til at tage, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter, og den er selvfølgelig gratis og uforpligtende.

Få en gratis konsultation med en af vores sygeplejersker Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Ny Vestergade, hvor en af vores sygeplejersker taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
  • :
  • :
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.