Book en tid

Rynkeguide

Find den behandling der passer til dig

Selv om du passer på dig selv, kan det ikke ændres, at huden ældes med tiden.

Nogle rynker kan vidne om livserfaring og være med til at give dit ansigt karakter, andre rynker kan i stedet give et træt eller vredt udseende som selvfølgelig gerne vil undværes.

 Mange mennesker føler sig meget yngre end de egentligt ser ud, og ønsker derfor en reduktion af deres ansigtsrynker. Og det er helt naturligt.

Om du er i 30’erne og begynder at se de første tegn på ældning, eller i 50’erne med en hud der ikke ligefrem holder din alder hemmelig, er ingen hindring for at bremse alderstegnene lidt.

Der findes mange forskellige metoder til behandlinger af rynker. Denne guide kan hjælpe dig til, hvilke behandlinger, der egner sig bedst til netop din type rynker. Alle slags rynker er nemlig ikke ens.

Typer af rynker

Rynker kan opdeles i 3 typer:

Fine eller statiske rynker

er de små rynker i huden. De påvirkes ikke af ansigtsmimikken. De er i virkeligheden hudens struktur, der bliver mere ujævn i takt med alderen.
 Fine rynker fjernes ligesom andre overfladiske hudforandringer så som solskader, pigmentforandringer, karsprængninger, og overfladiske akne-ar, bedst med laserbehandling.

Mimiske rynker

er de rynker der opstår, når vi udtrykker mimik, f.eks. smil, vrede, undren, osv. Et eksempel kan være de vandrette panderynker, der bliver mere udtalte med alderen. De mimiske rynker behandles bedst med Botox. Botox bruges fortrinsvis i panden, men kan også mindske de mimiske rynker ved øjnene, mellem brynene, på overlæben samt mindske nedadhængende mundvige.

Dybe rynker

er dybe ujævnheder, der bedst kan beskrive som furer eller folder. Et eksempel er hvis bekymringsrynken mellem brynene bliver dyb, hvilket kan opstå, når man bliver ældre. Dybe furer og folder kan udjævnes ved at indsprøjte en såkaldt filler.

 

Hvad er behandlingsmulighederne mod rynker?

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik har vi specialiseret os i laserbehandlinger, ikke-permanent fillerprodukter som Belotero, samt Botox.

Følgende områder behandles med Botox:

GUIDEN TIL DIG-4

Følgende områder behandles med filler:

GUIDEN TIL DIG-6

Læs mere om behandlingsmulighederne for de enkelte områder nedenfor.

Uanset hvilken type rynker du vil af med, så er vi klar til at rådgive dig

Det er et krav fra Sundhedstyrelsen, at der afholdes en konsultation før du kan behandles. For Botox og Filler skal du have 48 timers betænkningstid inden behandling kan startes. Laserbehandling kan startes samme dag som konsultationen. Konsultationen er samtidig en god mulighed for at få mere information om, hvad vi kan gøre for dig.

Laserbehandling - MatrixRF

MatrixRF laserbehandling

Der er de seneste år sket meget inden for laserbehandling mod rynker. Den største teknologiske nyhed er en videreudvikling af den traditionelle CO2-laser. CO2 laseren er kendetegnet ved at give nogle rigtig gode resultater på fjernelse af rynker og for at give en mere ensartet hud. MatrixRF giver lige så gode resultater som den traditionelle CO2 laser, til gengæld er helingsforløbet hurtigere og risikoen for bivirkning er meget lille.

Læs mere om MatrixRF eller book en tid til en gratis konsultation.

Filler - Belatero

Filler

Non-permanente fillers er lavet af vand og hyaluronsyre, et molekyle som findes i rigelige mængder i kroppen i forvejen. Molekylet er således ikke et fremmed stof for kroppen og dermed er molekylet eller dets nedbrydningsprodukter heller ikke skadelige. Kroppen nedbryder hyaluronsyren, hvilket er årsagen til at behandlingen ikke er permanent.

Belatero består af 5 forskellige fillerprodukter der bruges til rynkeudfyldning, volume og hydrering. Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik har vi valgt primært at arbejde med produkterne fra Belatero.

De mest efterspurgte områder er linjerne mellem næse og mund, rygerynker samt smilerynker. Filler kan også bruges til at lave læbeforstørrelse, løft af kindben eller rette op på en assymmetri, ar etc.

Læs mere om filler eller book en tid til en gratis konsultation.

 

Botox

Botox

Hvor filleren er god til at udfylde rynker, f.eks. i linjen mellem næse og mund, udmærker Botox sig ved at være velegnet til rynker som skyldes en sammentrækning af musklerne.

Botox virker ved at dine muskler afslappes en smule og rynkerne derved forsvinder, samtidig med at du bibeholder din mimik. Det er typisk rynker i område 2, 5 og 6, altså bekymringsrynken mellem øjnene, pandelinjerne og smilerynkerne ved øjnene, hvor Botox har helt enestående god effekt.

Læs mere om Botox eller book en tid til en gratis konsultation.

 

Fire & Ice

Fire & Ice

En effektiv måde at vedligeholde laserens resultater eller undebygge filler- og Botox-behandlinger er en aktiv ansigtsbehandling.

Fire & Ice er en eksklusiv frugtsyrebehandling målrettet rynker. Den fjerner døde hudceller i hudens øverste lag, genopbygger huden, fremmer cellefornyelsen, og glatter ujævnheder, så fine linjer og rynker formindskes. Med Fire & Ice behandlingen fra iS Clinical får du synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende.

Læs mere om Fire & Ice eller book tid til en behandling hos vores kosmetologer.

Få en gratis konsultation med en af vores sygeplejersker Få svar på dine spørgsmål og hør mere om behandlinger, pris og varighed.

For at du kan opnå de bedste resultater, skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype. Derfor starter vi altid med en gratis konsultation i vores klinik i Ny Vestergade, hvor en af vores sygeplejersker taler med dig om din behandling, og hvordan dit forløb skal være.

Du får grundig rådgivning og svar på dine spørgsmål, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 minutter. Den er gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet af sygeplejeske

Ønsker du at vide mere om en behandling eller hvad vi kan tilbyde, kan du udfylde dit navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig snarest muligt.
  • :
  • :
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.