Book en tid

Derma Roller hjemme-kit til en finere og mere ensartet hud.

Få et vitalt, friskere og yngre udseende med Dermaroller behandling.

Vil du gerne holde din hud i god form, skabe fornyet glød i ansigtshuden og optimere effekten af dine kosmetiske laserbehandlinger, eller behandlinger med Filler og Botox, kan dermaroller behandling være løsningen for dig.
Det er en sikker og skånsom metode, der ved hjælp af 192 mikronåle (0,20 mm) skånsomt og smertefrit ruller dit ansigt, hals eller krop derhjemme 1-2 gange om ugen.

Hvad kan jeg supplere med min Dermaroller?

Vi anbefaler altid, at du supplerer med Dermarollers fugtmasker og/eller hyaluronsyre kapsler, som netop trænger langt ned i din hud umiddelbart efter, du har rullet, og således maksimerer du effekten af dine plejeprodukter. Vi anbefaler, at du taler med din behandler om hvilke typer for sera og cremer, der er anbefalelsesværdige til netop kombinationen med Dermaroller behandling, da du netop skaber fri passage dybere nede i huden, og derfor ikke ønsker skadelig kemi eller parfumestoffer og lignende i direkte forlængelse af en Dermaroller behandling.
For nogle er hjemmebehandling nok til at holde gløden og huden fin. For andre – typisk med strækmærker, ar eller ujævn hudtone anbefaler vi at Dermarolleren suppleres med enten vores hudforfinende laserbehandling Matrix RF, hvor man kan opnå nogle rigtigt gode resultater. Book en gratis konsultation , så vi kan rådgive dig bedst muligt.
Hos Cosmo Laser elsker vi Dermaroller, som både stand-alone produkt eller som et værktøj til at forlænge, optimere eller øge effekten af dine øvrige kosmetiske behandlinger. Vi vil derfor ofte anbefale en Dermaroller behandling til dig, der kommer og får foretaget kosmetisk behandling hos os, så vi kan sikre dig det bedst mulige resultat og maksimere effekten af dine plejeprodukter, sera, cremer mm.

Hvad gør Dermaroller for min hud?

Dermaroller behandling har mange gode egenskaber, og det er ikke uden grund personalet hos Cosmo Laser, har deres eget kit derhjemme – for vi kan enstemmigt stå ved, at det virker!
Her er en liste over de ting en Dermaroller behandling gør:

 • Fjerner det øverste grålige hudlag, samt døde hudceller
 • Øger blodgennemstrømningen i huden
 • Giver en finere struktur
 • Giver en blødere fornemmelse i huden
 • Reducerer uren hud og akneudbrud
 • Stimulerer cellerne for en hurtigere fornyelsescyklus
 • Reducerer fine linjer, rynker og ar
 • Fjerner tilstopning i sved og talgkirtlerne
 • Reducerer hudorme, filipenser og store porer
 • Øger hudens optagelse af næring fra dine sædvanlige hudplejeprodukter med op til 30 %
 • Skaber synlige forbedringer i hudens struktur
 • Giver et vitalt, mere glansfuldt og yngre udseende

Før din behandling

Før du påbegynder din hjemmebehandling, skal du rense din hud. Derudover skal du rense din Dermaroller med Dermaroller Roller Cleanser.

Under din behandling

Når din hud og Dermaroller er renset, så starter du med at rulle på ét område ad gangen. F.eks. din pande, derefter din ene kind, hage, overlæbe og den anden kind.

Du må under ingen omstændigheder ”trykke” rullen ned mod huden, når du behandler. Lav bevægelserne med en let hånd.

Hvert hudparti deles op i små stjerneformationer, så hvert hudområde rulles ca. 5 gange i 4 retninger. 5 gange vandret, 5 gange lodret, 5 gange diagonalt højre og 5 gange diagonalt venstre. Husk at løfte rullen hver gang du skifter retning, så du ikke ridser din hud.

Når du køber din Dermaroller hos Cosmo, får du altid en guide med til, hvordan du bedst muligt behandler hjemme samt et par gode professionelle råd fra vores kosmetiske sygeplejersker. Du får den hjælp, du har brug for. Er du stadig i tvivl, kan du se Dermarollers video guide længere nede på siden.

Efter din behandling

Efter behandlingen lægger du et fint lag Lipopeptide Collagen Booster på huden, efterfulgt af en god moisturizer creme. Vi anbefaler, at du 1 gang om ugen bruger Dermaroller masken eller Dermaroller ampuller, for at give ekstra fugt. Rens din Dermaroller under varmt vand, og spray til sidst med din Roller Cleanser

Efter behandlingen vil overfladen af din hud, føles blød og glat. Det er dog helt normalt og forventeligt, at du kan opleve en let rødme i huden. Denne aftager i løbet af få timer.

Vi anbefaler, at du ikke bruger makeup eller cremer resten af dagen efter din behandling. Undgå brug af stærk A vitamin creme, og direkte sol i op til 4 uger efter din behandling. Husk altid at bruge solcreme hver morgen, for at beskytte din hud efter dine behandlinger.

Priser

 • Home Care Dermaroller
  1725 kr.
 • Single Dermaroller
  895 kr.
 • Dermaroller Hyaluronsyre 0,35 % (30 ampuler)
  165 kr.
 • Dermaroller Mask (pr. stk.)
  250 kr.
 • Lipopeptide Collagen Booster
  559 kr.
 • Skin Cleanser
  399 kr.
 • Moisturizer
  599 kr.
 • Hyal C serum
  599 kr.
 • Roller cleanser
  239 kr.

PRISGARANTI

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning. Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Læs mere og prøv låneberegneren

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser. Personalet er utrolig imødekommende og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle behandlere, trygt og tillidsvækkende fordi der ikke overbehandles – super venlige og meget lækre produkter og omgivelser – jeg er vild med at komme hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og kompetent personale. Er spændt på det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

FIND OS HER

COSMO – KØBENHAVN

COSMO – AARHUS

COSMO – HØRSHOLM

INSPIRATION FRA

Cosmo magasinet

Når klokken slår 23.59 i nat….
Når klokken slår 23.59 i nat….

Så slutter tilbuddet På VelaShape… Så det er ved at være sidste chance til at gøre brug af vores kampagne…

Læs mere
Stram krop og glatte baglår? Tilbuddet slutter snart
Stram krop og glatte baglår? Tilbuddet slutter snart

Skal du have strammet din krop op? Og drømmer du om glatte baglår? Så er det ved at være sidste…

Læs mere
VelaShape – Sådan virker behandlingen
VelaShape – Sådan virker behandlingen

Den populære kropsbehandling VelaShape III… har du hørt om den? Den er ret magisk! Skeptisk? Så læs videre og bliv…

Læs mere

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER