Book en tid

Fire & Ice frugtsyrebehandling

Vores populære frugtsyrebehandling – ansigtsbehandlingen alle elsker

Med Fire and Ice frugtsyrebehandling får du både en ægte følelse af velvære og et synligt resultat.

Hos Cosmo er vi ikke tilfredse med at du forlader os blot med følelsen af, at der var en rar oplevelse. Vi vil også have gjort en forskel for din hud der kan både mærkes og ses. Derfor tilbyder vi Fire and Ice frugtsyrebehandling som vores kunder elsker!
Fire and Ice behandling er baseret på effektive produkter fra iS Clinical, som er forebyggende mod for tidlig ældning af huden.
Når du kommer til behandlingen, vil vore kosmetiske sygeplejerske analysere din hud, og give dig den bedste anbefaling i forhold til behandlingsforløb og produkter. Således kan du få fastlagt det rette forløb, der vil være mest effektivt for dig.

Hvad kan jeg supplere behandlingen med?

De fleste opnår det bedste resultat ved at kombinere Fire and Ice med en af vores mange forskellige laserbehandlinger. Især Pigmentbehandling med laser, eller MatrixRF hudforfinelse, der netop arbejder i dybden med hudproblemer såsom pigmentpletter, små ar, ujævn og grov hud, store porer mm.
Har du tendens til akne eller akne udbrud kan Fire And Ice benyttes som kur jævnligt og i kombination med vores Laser akne behandling er den virkelig effektiv for at holde udbrud nede og derved formindske risiko for ardannelse senere hen.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Hvis du blot er på udkig efter en flot fornyet glød, en pænere ens hudtone og teint er 3 behandlinger med 2 ugers mellemrum, fortsat pleje derhjemme også en rigtig god investering for at vedligeholde din hud.
Du kan med fordel booke en dybderens som tillæg for at få det helt optimale ud af din behandling.
Du får et friskt, velplejet og synligt resultat, med en Fire and Ice frugtsyrebehandling hos Cosmo Laser.

Book din behandling her!

Beskrivelse af behandlingen

Eksklusiv frugtsyrebehandling som er målrettet fjernelse af døde hudceller i hudens øverste lag. Med Fire & Ice behandlingen fra iS Clinical, får du synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende.
Du vil opleve, at fine linjer og rynker formindskes samt evt overfladiske pigmentpletter udjævnes- især hvis du vælger at bruge iS clinicals white lightneing produktserie.

Fire & Ice behandlingen er specielt velegnet til:

 • Forbedring af uren hud/akne
 • Reducering af fine linjer og rynker
 • At få en mere ensartet og glat overflade af huden
 • Genopbygning og styrkelse af træt og medtaget hud
 • Hyperpigmentering og solskadet hud
 • Reducering og minimering af åbne porer
 • At fremme cellefornyelsen

Før din behandling

Der er ingen forholdsregler, inden du får din første Fire & Ice behandling. Vi anbefaler dog, at hvis du bruger stærke cremer med A-vitamin, så hold gerne en pause med dem i ca. 4 uger før din behandling.

Bemærk at hvis du er gravid, og ikke tidligere har fået frugtsyrebehandling så anbefaler vi, at du venter til efter din graviditet. Er du gravid, men har fået lavet Fire & Ice før, så kan du fint forsætte med at få dem.

Under din behandling

Selve behandlingen foregår ved, at den kosmetiske sygeplejerske renser din hud og sørger for, at den er klar til at modtage de to terapeutiske masker og efterfølgende produkter fra iS CLINICAL.

Den første maske er den kraftfulde Intensive Resurfacing Masque, den såkaldte ”Fire-maske”. Masken peeler overfladen af din hud, fjerner døde hudceller, og igangsætter en række processer i din hud bl.a. cellefornyelsen og produktionen af kollagen og elastin.

Den anden maske er den lindrende Rejuvenating Masque, den såkalde ”Ice-maske”. Denne maske beroliger, og hydrerer din hud med hjælp fra aloe-vera og forskellige ekstrakter.

Behandlingen afsluttes med nøje udvalgte cremer og sera fra iS CLINICAL, som passer til din hud.

Efter din behandling

Efter behandlingen vil overfladen af din hud allerede føles blød og glat. Det er dog helt normalt og forventeligt, at du kan opleve en let rødme i huden. Denne aftager i løbet af få timer. Vi anbefaler, at du ikke bruger makeup eller cremer resten af dagen efter din behandling.

Vi anbefaler, at du holder dig ude af solen i op til 4 uger efter din behandling eller, som minimum, bruger solcreme med en høj faktor. Derudover skal du forsat holde pause med brugen af stærk A-vitamin.

Priser

 • 1 x Fire & Ice frugtsyrebehandling
  895 kr.
 • 3 x Fire & Ice frugtsyrebehandlinger
  1.790 kr.
 • Tilvalg: Dybderens (pr. behandling)
  200 kr.
 • Tilvalg: Hals (pr. behandling)
  250 kr.

PRISGARANTI

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning. Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Læs mere og prøv låneberegneren

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser. Personalet er utrolig imødekommende og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle behandlere, trygt og tillidsvækkende fordi der ikke overbehandles – super venlige og meget lækre produkter og omgivelser – jeg er vild med at komme hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og kompetent personale. Er spændt på det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

FIND OS HER

COSMO – TRIANGLEN

COSMO – CITY

COSMO – AARHUS

COSMO – HØRSHOLM

INSPIRATION FRA

Cosmo magasinet

Derfor vælger vores kunder os
Derfor vælger vores kunder os

Helt ærligt … Vi er ikke de eneste, der kan reducere din uønskede hårvækst. Vi er heller ikke den klinik,…

Læs mere
Søges: Mænd der får irriteret hud efter barbering
Søges: Mænd der får irriteret hud efter barbering

Søges: Mænd der får irriteret hud efter barbering Og alle skaldede mænd, der er trætte af at barbere hovedbunden. Kender…

Læs mere
Behandlingen 10.000’er har fået mod indgroede hår
Behandlingen 10.000’er har fået mod indgroede hår

Kraftig kropsbehåring… … og generel uønsket hårvækst. Sidegevinst: Risiko for at få flere timer i døgnet, du kan bruge på…

Læs mere

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER