Book en tid

Fire & Ice frugtsyrebehandling

Fire & Ice

Forfrisk din hud, og giv den en fornyet shine med en Fire & Ice frugtsyrebehandling hos Cosmo. .

Din garanti for en sikker & effektiv behandling

Hos Cosmo får du altid en gratis konsultation med grundig vejledning og information om din behandling. Konsultation og behandling udføres udelukkende af kosmetiske sygeplejersker og læger. Cosmo er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Behandlinger udført siden 2009

Værd at vide om
din behandling

Giv din hud et boost med vores populære Fire & Ice behandling. Der er ingen krav om konsultation forud for din første behandling.

Kort om Fire & Ice

Fire & Ice er meget populær og eksklusiv frugtsyrebehandling, som leverer synlige, øjeblikkelige resultater og langsigtede forbedringer i din hud. Behandlingen har til formål at:

– Reducere fine linjer
– Fremme cellefornyelsen
– Genopbygge og styrke din medtaget hud
– Forbedre akne og uren hud
– Minimerer porer
– Reducerer hyperpigmentering og solskader
– Give dig en glattere hud med en fornyet glød

Resultatet af behandlingen ser du allerede efter første behandling. For at opnå det absolutte bedste resultat, anbefaler vi 3 behandlinger med 14 dages mellemrum. Efterfølgende kan det være en god ide, at du løbende supplerer med opfølgende behandlinger, når det bliver nødvendigt.

Hos Cosmo udføres din Fire & Ice frugtsyreansigtsbehandling med produkter fra iS CLINICAL. iS CLINICAL er førende indenfor innovativ hudpleje, som hurtigt, sikkert og effektivt skaber forbedringer i din huds struktur og udseende.

Før din behandling

Der er ingen forholdsregler, inden du får din første Fire & Ice behandling. Vi anbefaler dog, at hvis du bruger stærke cremer med A-vitamin, så hold gerne en pause med dem i ca. 4 uger før din behandling.

Bemærk at hvis du er gravid, og ikke tidligere har fået frugtsyrebehandling så anbefaler vi, at du venter til efter din graviditet. Er du gravid, men har fået lavet Fire & Ice før, så kan du fint forsætte med at få dem.

Under din behandling

Selve behandlingen foregår ved, at den kosmetiske sygeplejerske renser din hud og sørger for, at den er klar til at modtage de to terapeutiske masker og efterfølgende produkter fra iS CLINICAL.

Den første maske er den kraftfulde Intensive Resurfacing Masque, den såkaldte ”Fire-maske”. Masken peeler overfladen af din hud, fjerner døde hudceller, og igangsætter en række processer i din hud bl.a. cellefornyelsen og produktionen af kollagen og elastin.

Den anden maske er den lindrende Rejuvenating Masque, den såkalde ”Ice-maske”. Denne maske beroliger, og hydrerer din hud med hjælp fra aloe-vera og forskellige ekstrakter.

Behandlingen afsluttes med nøje udvalgte cremer og sera fra iS CLINICAL, som passer til din hud.

Efter din behandling

Efter behandlingen vil overfladen af din hud allerede føles blød og glat. Det er dog helt normalt og forventeligt, at du kan opleve en let rødme i huden. Denne aftager i løbet af få timer. Vi anbefaler, at du ikke bruger makeup eller cremer resten af dagen efter din behandling.

Vi anbefaler, at du holder dig ude af solen i op til 4 uger efter din behandling eller, som minimum, bruger solcreme med en høj faktor. Derudover skal du forsat holde pause med brugen af stærk A-vitamin.

Priser

Alle priser er pr. behandling. Du skal ikke booke en konsultation forud for din behandling.

Fire & Ice frugtsyrebehandling

895 kr.

3 x Fire & Ice frugtsyrebehandlinger

1.790 kr.

Tilvalg: Dydrens (pr. behandling)

165 kr.

Tilvalg: Hals (pr. behandling)

250 kr.

Afbestilling: Vær opmærksom på at vi har gebyr for udeblivelse eller for sen afbestilling af behandlingstid/konsultation. Hvis din behandlingstid eller konsultation ønskes afbestilt skal det ske senest 24 timer før, ellers opkræves et gebyr på 500 kr.

Bemærk: Resultatet af vores behandlinger varierer fra person til person. Vi kan ikke på forhånd garantere, at du opnår det ønskelige resultat. Dog vil vi altid forventningsafstemme dette med dig til din forudgående gratis og uforpligtende konsultation. Herefter kan du beslutte, om Cosmo kan efterleve dine ønsker.

Rentefri finansiering

Hvis du mod forventning kan dokumentere billigere vejledende pris på laserbehandling af hår, giver vi dig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

Derudover tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES, hvor du har mulighed for at låne til dine behandlinger for 25 kr. om måneden.

Cosmo magasinet

Få 500 kroner i introrabat

Skriv dig op til vores Cosmo magasin og få 500 kroner i introrabat på din første laser- eller injektionsbehandling + unik adgang til masser af spændende nyheder, gode tilbud og invitationer til events.