Book en tid

Filler

Filler

Få fyldige læber, skarpe kindben eller reduceret dine rynker med en fillerbehandlinger hos Cosmo.
Resultatet er naturligt og enestående.

Din garanti for en sikker & effektiv behandling

Hos Cosmo får du altid en gratis konsultation med grundig vejledning og information om din behandling. Konsultation og behandling udføres udelukkende af kosmetiske sygeplejersker og læger. Cosmo er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Behandlinger udført siden 2009

Værd at vide om
din filler-behandling

Inden din første behandling med filler vil du komme til en gratis konsultation, hvor du vil få grundig information om effekt og varighed af behandlingen. Din konsultation skal fornyes, hvis du ikke er blevet behandlet med filler i over 1 år.

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes.

Kort om filler

Filler er en af de mest populære behandlinger, og det er ikke uden grund.

Filler er en steril gele, som består af hyaluronsyre (fugt) og saltvand – begge naturlige elementer, som findes i din krop. Når hyaluronsyren indsprøjtes i din hud, integreres det i dit væv og giver derfor din hud mere fylde, fleksibilitet og vitalitet. Af samme årsag er behandlingen utrolig effektiv, hvis du vil have behandlet dybe furer, manglende fylde i ansigtet eller læber.

Du vil blive overrasket over hvor smukt og naturligt et resultat du kan opnå med filler, med respekt for din alder og udstråling.

Du kan få lagt filler:
– I bekymringsrynken mellem dine øjenbryn
– Ved tindingerne
– I kragetæerne
– Langs dine kindben
– I linjerne, som løber fra din næse mod din mund
– I ”rygerynkerne” mellem næse og mund
– I dine nedadgående mundviger
– I din læbe eller læbekant
– I dine smilerynker
– I huden for genhydrering

Som udgangspunkt behøver du kun en enkelt behandling med filler. I nogen tilfælde kan det være nødvendigt, med et par opfølgende behandlinger hvis du har ekstraordinære dybe furer eller behov for et større ansigtsløft.

Varigheden af resultatet er forskellig fra person til person men normalt 3-6 måneder i læberne og omkring munden, og 6-12 måneder i øvre del af dit ansigt. For at holde resultatet ved lige, anbefaler vi en opfølgende behandling 1-2 gange om året, hvilket også forlænger holdbarheden i området.

Hos Cosmo udføres din filler behandling med filler fra kvalitetsmærket Belotero. Belotero er en palette af 5 forskellige typer filler, som udvælges nøje til at skabe dit drømmeresultat. Produkterne er alle klinisk veldokumenteret og godkendt af de hårdeste sundhedsmyndigheder i verdenen heriblandt den amerikanske FDA godkendelse.

Før din behandling

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed regel om betænkningstid.

I 4 dage forud for din første behandling må du ikke tage fiskeolie, Ipren, Kodimagnyl eller anden smertelindrende medicin, som indeholder acetylsalisyl syre, da det øger risikoen for blå mærker og blødninger på injektionsstedet.

Under din behandling

Selve behandlingen foregår ved, at den kosmetiske sygeplejerske udvælger den type filler fra Belotero, som passer perfekt til dit behov. Belotero består af 5 produkter (Soft, Balance, Intense, Volume og Hydro) som er skabt til de mest avancerede skønhedsbehandlinger, hvilket giver dig naturligt smukt resultat hver gang. Hvert produkt har sin unikke egenskab, og er skræddersyet til at behandle hver deres område.

Herefter bliver det område, du skal have behandlet desinficeret og filleren indsprøjtes i små mængder via en meget fin kanyle. Hvad end formålet er, at få ”fyldt ud”, korrigeret, forstørret eller defineret, så vil du se et resultat med det samme. Det endelige resultat ses dog først 2-4 uger efter din behandling, når filleren er fuld integreret i vævet.

Behandlingen er smertefri i nogen områder, mens den kan være mere eller mindre behagelig i andre mere følsomme områder. Det er muligt at få en lokalbedøvende creme på inden din behandling.

Efter din behandling

Efter behandlingen er det normalt og forventeligt at du oplever let rødme, hævelse, lidt ømhed eller kløe i det behandlede område. Det forsvinder i løbet af 1-2 dage. Hvis det fortsætter, eller hvis du oplever andre reaktioner, så kontakt vores sygeplejersker eller læger.

Det er meget vigtigt, at du undgår at røre det behandlede område i 4 timer efter behandlingen, ligesom at du heller ikke må bruge makeup eller cremer i dette tidsrum. Det frarådes at du laver hård fysisk sport i 2-3 dage, ligesom at du skal undgå intens varme fra solbadning og sauna i minimum 2 uger.

Overholdes det ikke, er der risiko for at effekten af din behandling forsvinder hurtigere. Hvis du tager fiskeolie eller blodfortyndende medicin, så vent med at genoptag det til minimum 2 dage efter behandlingen.

Potentielle bivirkninger ved din behandling
Det er helt almindeligt at opleve forbigående gener som let rødme, hævelse, blå mærker eller ømhed. Blå mærker forsvinder oftest 4-6 dage efter, og kan tildækkes med lidt makeup.

Når du får lavet en fillerbehandling, er der en lille risiko for infektion med enten bakterier eller virus. Er det tilfældet, vil du opleve en forværring eller tilbagegang i helingsprocessen. Det kan f.eks. komme til udtryk som ekstra ømhed, yderligere rødme og feber.

Risikoen for infektion er størst i de første dage efter behandlingen, og kan let behandles med antibiotika. Oplever du en uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Har du tendens til hyppige herpesudbrud, så kan en fillerbehandling godt fremprovokere et udbrud. Derfor er en forebyggende behandling en god ide.

Filler består primært af fugt og en smule lidocain. Allergi overfor lidocain er yderst sjældent, men kan opstå. 

Trods meget sjældne tilfælde, så kan der opstå knuder af filler i dit væv. Det vil normalt aftage og forsvinde i løbet af kort tid, og kan oftest masseres væk.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke:

– Graviditet
– Blodfortyndende behandling
– Blødersygdom/hæmofili
– Aktiv herpesudbrud i behandlingsområdet
– Influenzalignede symptomer
– Silikoneimplantater og/eller trådløft i behandlingsområdet
– Kendt allergi for lidocain

Se video fra behandlingen

Se med når vores dygtige kosmetiske sygeplejersker
udfører en filler-behandling.

Priser

Alle priser er pr. behandling. Husk at booke en gratis konsultation, hvis du ikke allerede er konsulteret i filler hos Cosmo. Konsultation skal finde sted minimum 48 timer før din behandling.

1 ml. Rynkebehandling, læbeforstørrelse eller lille kindbensløft

3.015 kr.

2 ml. Rynkebehandling eller stort kindbensløft

5.050 kr.

3 ml. Rynkebehandling (Let ansigtsløft)

7.050 kr.

4 ml. Rynkebehandling (Mellem ansigtsløft)

8.600 kr.

5 ml. Rynkebehandling (Stort ansigtsløft)

10.000 kr.

Afbestilling: Vær opmærksom på at vi har gebyr for udeblivelse eller for sen afbestilling af behandlingstid/konsultation. Hvis din behandlingstid eller konsultation ønskes afbestilt skal det ske senest 24 timer før, ellers opkræves et gebyr på 500 kr.

Bemærk: Resultatet af vores behandlinger varierer fra person til person. Vi kan ikke på forhånd garantere, at du opnår det ønskelige resultat. Dog vil vi altid forventningsafstemme dette med dig til din forudgående gratis og uforpligtende konsultation. Herefter kan du beslutte, om Cosmo kan efterleve dine ønsker.

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Før- og efter billeder

Få 500 kroner i introrabat

Skriv dig op til vores Cosmo magasin og få 500 kroner i introrabat på din første laser- eller injektionsbehandling + unik adgang til masser af spændende nyheder, gode tilbud og invitationer til events.

Cosmo magasinet

Vores kunder giver os 5/5 Baseret på 205 anmeldelser på Google, Facebook og Trustpilot

Få en gratis
konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.