Book en tid

Botox behandling; hudforyngelse med et naturligt resultat

Botox

Har du fået en irriterende bekymringsrynke mellem dine bryn eller permanente dybe linjer I panden?
Så kan du fjerne dem ved hjælp af Botox, men uden at miste dit personlige udtryk.

Din garanti for en sikker & effektiv behandling

Hos Cosmo får du altid en gratis konsultation med grundig vejledning og information om din behandling. Konsultation og behandling udføres udelukkende af kosmetiske sygeplejersker og læger. Cosmo er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Behandlinger udført siden 2009

Værd at vide om
din behandling

Inden din første behandling vil du komme til en gratis konsultation, hvor du vil få grundig information om effekt og varighed af behandlingen. Din konsultation skal fornyes, hvis du ikke er blevet behandlet med Botox i over 1 år.

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes.

Kort om botox

Rynker er en naturlig del af vores aldringsproces, og kan være utrolig charmerende når de er med til at udtrykke vores personlighed og livsfortælling. Mange får dog rynker i en tidlig alder, enten fordi de bruger deres mimik i ansigtet meget, fordi de er genetisk eksponeret eller fordi de har fået meget sol. Derfor kan du hurtigt komme til at se ældre ud, end du måske er eller føler dig, hvilket kan være frustrerende.

Botox kan bruges til at:
– Reducere panderynker
-Reducere bekymringsrynken mellem dine øjenbryn
-Løfte dit øjenbryn
– Reducere dine smilerynker ved øjnene
– Reducere rynker på øvre del af næsen
– Fjerne nedadgående mundviger
– Reducere synligt tandkød

Botox virker ved, at de muskler, som får huden til at folde sig sammen, slapper af så huden udglattes og rynken forsvinder. Dog uden at fjerne din personlige mimik. For at reducere dine mimiske rynker, kræves det kun 1 behandling pr. behandlingssted.

Effekten sker ikke øjeblikkeligt, men indtræffer ca. 7-12 dage efter din behandling er afsluttet. Den fulde effekt ser du efter 14 dage. Resultatet holder normalt mellem 3-6 måneder. Vi anbefaler, at du holder det vedlige med opfølgende behandlinger 1-2 gange om året.

Hos Cosmo udføres din Botox behandling med Botox fra kvalitetsmærket Vistabel. Få stik med Vistabel reducerer dine mimiske rynker mellem bryn, I panden eller rundt om øjnene med respekt for din alder og naturlige skønhed.

Før din behandling

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores hudlæger, hvor du vil få grundig information om behandlingen.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed regel om betænkningstid.

Under din behandling

Selve behandlingen foregår ved, at der med en meget tynd nål, indsprøjtes små mængder af Botox i de muskler, som laver den uønskede rynke.

Behandlingen er smertefri, og hurtigt overstået. I enkelte områder kan behandlingen nive en smule, men det varierer meget fra person og område.

Efter din behandling

Efter behandlingen vil du have små myggestiklignende hævelser omkring de steder, hvor nålen har været. De forsvinder dog igen indenfor få timer.

Du må ikke røre området, dyrke sport eller bruge makeup i de efterfølgende 4 timer.

Da vi alle er forskellige, skal der også varierende mængder Botox til at få fuld effekt.

Som princip, vil vi hos Cosmo hellere underbehandler end at overbehandle. Derfor tilbyder vi altid en gratis touch-up efter din behandling, hvis virkningen ikke er tiltrækkelig. Touch-up skal laves tidligst 2 uger og senest 4 uger efter din behandling.

Generelle bivirkninger ved behandling
Det er helt almindeligt at opleve forbigående gener som let rødme, hævelse, blå mærker eller let kløe. Andre almindelige bivirkninger kan være hovedpine i de første par dage.

Yderst sjældne bivirkninger er influenzalignende symptomer, en tose eller allergiske reaktioner i form af et anafylaksis chok. Der er ikke rapporteret nogen kendte senfølger. Oplever du en uventet reaktion, så skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager, ikke:

– Gravid eller ammer
– Allergi overfor botulinum toksin, humant albumin, laktose, natrium succinate
– Sjældne neuromuskulære sygdomme
– Medicin såsom aminoglykosider, pencillamin, quinine, kalciumblokkere eller særlige blodfortyndende medicin.

Se video fra behandlingen

Se med når vores dygtige kosmetiske sygeplejersker
laver en botox-behandling..

Priser

Alle priser er pr. behandling. Husk at booke en gratis konsultation, hvis du ikke allerede er konsulteret i Botox hos Cosmo. Konsultation skal finde sted minimum 48 timer før din behandling.

1 område

1.925 kr.

2 områder

3.025 kr.

3 områder

3.850 kr.

Kæber

3.800 kr.

Brynløft

1.000 kr.

Brynløft ifm. behandling

500 kr.

Afbestilling: Vær opmærksom på at vi har gebyr for udeblivelse eller for sen afbestilling af behandlingstid/konsultation. Hvis din behandlingstid eller konsultation ønskes afbestilt skal det ske senest 24 timer før, ellers opkræves et gebyr på 500 kr.

Bemærk: Resultatet af vores behandlinger varierer fra person til person. Vi kan ikke på forhånd garantere, at du opnår det ønskelige resultat. Dog vil vi altid forventningsafstemme dette med dig til din forudgående gratis og uforpligtende konsultation. Herefter kan du beslutte, om Cosmo kan efterleve dine ønsker.

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Før- og efter billeder

Få 500 kroner i introrabat

Skriv dig op til vores Cosmo magasin og få 500 kroner i introrabat på din første laser- eller injektionsbehandling + unik adgang til masser af spændende nyheder, gode tilbud og invitationer til events.

Cosmo magasinet

Få en gratis
konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.