Book en tid

Aknebehandling

Aknebehandling

Er du tynget af akne eller tydelige gamle aknear i din hverdag?
Det behøver du ikke være længere, for vi kan effektivt hjælpe dig med at komme din akne til livs.

Din garanti for en sikker & effektiv behandling

Hos Cosmo får du altid en gratis konsultation med grundig vejledning og information om din behandling. Konsultation og behandling udføres udelukkende af kosmetiske sygeplejersker og læger. Cosmo er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Behandlinger udført siden 2009

Værd at vide om
din aknebehandling

Inden din første behandling vil du komme til en gratis konsultation, hvor du vil få grundig information om effekt og varighed af behandlingen.

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes.

Kort om aknebehandling

Akne er en meget almindelig hudlidelse, som rammer mange unge tidligt I puberteten. Akne tiltager oftest hen imod slutningen af teenageårerne, hvorefter det forsvinder I midten af 20 års alderen. Desværre oplver flere stadig akne I 40 års alderen. Foruden urenhederne forbundet med den aktiv akne, får mange også ardannelser og ujævnheder i huden

Akne og aknear kan blidt og skånsomt reducers, så du igen kan få en fin hud. Som de få klinikker I Danmark, tilbyder vi en dig effektiv behandlingspakke bestående af laser- frugtsyrebehandlinger og hudplejeprodukter.

Aknepakken består af 6 laserbehandlinger og 3 Fire & ice frugtsyrebehandlinger. Vi laver 2 laserbehandlinger og 1 frugtsyrebehandling om ugen I 3 uger, for at give dig det bedste resultat. Samtidig får du en samlet produktpakke fra iS CLINICAL bestående af: Cleasing complex, Active Serum, Pro Heal Serum, Hydra Cool Serum og Metronidazol 1%, som du skal bruge derhjemme.

Hos Cosmo består din aknebehandling af kombinationen mellem af laser- og frugtsyrebehandlinger samt effektive produkter til hjemmepleje af din hud. Vi anvender eMax AC Acne treatment fra Syneron, verdens største producent af laserudstyr samt veldokumenteret frugtsyrebehandlinger og produkter fra iS CLINICAL. Det er en nem, smertefri og sikker måde at reducere din akne på.

Før din behandling

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingerne.

Under din behandling

Når du får lavet dine laserbehandlinger vil lyset og varmen ledes ned til din hud gennem et lag cooling gele, som sikrer kontakt mellem hud og laser. Din hud vil føles varm, men det er ikke smertefuldt. Laseren går målrettet ind og ødelægger de aktiv akne-forårsagende bakterier.

Til den efterfølgende Fire & Ice frugtsyrebehandling gennemgår du 2 forskellige masker, som peeler og renser huden. Behandlingen kan, grundet den kraftige frugtsyre, godt nive lidt i din hud.

Efter din behandling

Efter din laser- og frugtsyrebehandling vil det behandlede område være lidt rødt og irriteret.
Du kan dog fint genoptage din hverdag og fint bruge makeup og creme.

Vi anbefaler, at du undgår varme på det behandlede område i nogle dage efter din behandling, såsom sauna, massage eller hård sport. Du må heller ikke peele huden i de efterfølgende 5 dage.

Det er altafgørende for dit resultat, at du anvender den produktpakke dagligt som du har fået med hjem fra Cosmo. Du går hjælp til hvordan du bruger produkterne korrekt, til din første behandling.

Derudover anbefaler vi altid, at du bruger solcreme med minimum faktor 30 hver dag i mindst 1 uge efter behandlingen. Solcremen kan du lægge under din makeup.

Potentielle bivirkninger ved din behandling
Det er helt almindeligt, hvis du oplever let rødme og hævelse i området efter din behandling.

Hvis huden udsættes for sollys indenfor 4 uger efter behandlingen, er der risiko for at din hud bliver misfarvet eller skjoldet. Det er ligeledes vigtigt, at du informerer din sygeplejerske, hvis du har fået sol forud for din behandling, så vi kan udskyde din behandling. Hvis ikke, er der risiko for at behandlingen giver en forbrænding, sårdannelse med efterfølgende lysfarvning af huden eller, i sjældne tilfælde, ardannelser.

Ved forbrændning eller anden uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke.

– Historik med modermærkecancer eller hudcancer
– Graviditet
– Nogle typer receptpligtig medicin mod uren hud
– En fortid med keloid ardannelse
– Blodfortyndende behandling
– Epilepsi som ikke er velbehandlet
– Blødersygdom/hæmofili
– Ødematøse ben

Priser

Alle priser er pr. behandling. Husk at booke en gratis konsultation, hvis du ikke allerede er konsulteret I akne behandling hos Cosmo. Konsultation og behandling kan finde sted samme dag.

Aknepakke inkl. produkter – Ansigt*

8.995 kr.

Aknepakken inkl. produkter – Enkelt område*

7.995 kr.

Single laserbehandling mod akne – Ansigt

1.445 kr.

Single laserbehandling mod akne – Enkelt område

945 kr.

Single laserbehandling af akne-ar

3.595 kr.

*Aknepakken indeholder 6 laserbehandlinger og 3 Fire & ice frugtsyrebehandlinger samt en produktpakke fra iS CLINICAL bestående af: Cleasing Complex, Active Serum, Pro Heal Serum, Hydra Cool Serum og Metronidazol 1%

Afbestilling: Vær opmærksom på at vi har gebyr for udeblivelse eller for sen afbestilling af behandlingstid/konsultation. Hvis din behandlingstid eller konsultation ønskes afbestilt skal det ske senest 24 timer før, ellers opkræves et gebyr på 500 kr.

Bemærk: Resultatet af vores behandlinger varierer fra person til person. Vi kan ikke på forhånd garantere, at du opnår det ønskelige resultat. Dog vil vi altid forventningsafstemme dette med dig til din forudgående gratis og uforpligtende konsultation. Herefter kan du beslutte, om Cosmo kan efterleve dine ønsker.

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Få 500 kroner i introrabat

Skriv dig op til vores Cosmo magasin og få 500 kroner i introrabat på din første laser- eller injektionsbehandling + unik adgang til masser af spændende nyheder, gode tilbud og invitationer til events.

Cosmo magasinet

Vores kunder giver os 5/5 Baseret på 205 anmeldelser på Google, Facebook og Trustpilot

Få en gratis
konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.