Book en tid

Effektiv hårfjerning

Permanent hårfjerning

Er du plaget af hårvækst uønskede steder på kroppen?
Det er en unødvendig gene i din hverdag, som du kan
sige farvel til med vores effektive laserbehandling.

Din garanti for en sikker & effektiv behandling

Hos Cosmo får du altid en gratis konsultation med grundig vejledning og information om din behandling. Konsultation og behandling udføres udelukkende af kosmetiske sygeplejersker og læger. Cosmo er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Behandlinger udført siden 2009

Værd at vide om
din behandling – permanent hårfjerning

Inden din første behandling med permanent hårfjerning vil du komme til en gratis konsultation, hvor du vil modtage grundig information om effekt og varighed af behandlingen.

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes.

Kort om permanent hårfjerning

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik udføres din behandling mod hårvækst med Motif laser fra Syneron. Motif er den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning, der kombinerer laser og radiofrekvens til effektivt og skånsomt at fjerne hår på uønskede steder. Laseren er udviklet af Syneron, verdens største producent af laserudstyr, og er den næste generation af sikker og effektiv permanent hårfjerningsteknologi.

Sådan foregår behandlingen
Behandlingen foregår således, at laserlyset og varmen fra lysstrålen ledes ned i dine hårsække via dine mørke hårstrå, så hårsækken ødelægges.

Men for at hårsækken kan ødelægges skal håret både være mørkt og befinde sig i sin vækstfase. Dine hår gennemløber nemlig 3 faser: Vækstfase, hvilefase og afstødningsfase.

Der opnås varig hårreduktion af de mørke hår som er vækstfasen, men det estimeres at kun 5% af dine hår er i denne fase på samme tid. Derfor varierer dit resultat også fra gang til gang.

Sådan er succesraten
Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger du finder tilstrækkeligt. Normalt anbefaler vi mellem 8-12 behandlinger. Der vil være nogle hudområder, hvor hårene lettere forsvinder fra end andre. Vi anbefaler at der går 4-12 uger mellem hver behandling på samme område.

Alle hår kan ikke fjernes fuldstændig, men mængden af mørke hår vil reduceres med mellem 70-95 % med et varigt resultat.

Da lyset og varmen ledes ned i hårsækken via farvestoffet i dit hår, er det ikke muligt at behandle lyse eller røde hår. Forhør dig nærmere hos personalet om andre behandlingsmuligheder for lyse og røde hår.

Før din behandling

Inden din første behandling er det afgørende, at du ikke er solbrændt eller har anvendt selvbruner inden og imellem behandlingerne. Hvis huden er mørkere end hårfarven, opnås der ikke det mest optimale behandlingsresultat, og der vil være øget risiko for bivirkninger, som f.eks. forbrænding.

Derfor kan du opleve at måtte udsætte din tid til behandling, hvis din hud er for mørk. Det område der ønskes behandlet, skal barberes med skraber et døgn før behandlingen.

I perioderne imellem behandlingerne, er du velkommen til at barbere dig med en skraber. Men du må hverken bruge pincet eller få foretaget voksbehandling.

Under din behandling

Behandlingen kan godt føles lidt ubehagelig, som en let stikken i huden. Der anvendes en cooling gele under behandlingen, der er let smertelindrende.

Derudover vil der i forbindelse med konsultationen være mulighed for at mærke, hvordan behandlingen føles.

Efter din behandling

Din hud kan være lidt rød og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå – som ved gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer.

Nogle kan have glæde af efterbehandling med salve/creme. Du kan se alle hårene efter behandlingen, så de forsvinder ikke med det samme. De skal først skubbes op til overfladen, hvilket sker i samme tempo, som de øvrige hår vokser, ca. 0,1 mm pr. døgn. Resultatet efter en behandling kan tidligst vurderes 2-3 måneder efter behandlingen.

Undgå unødvendig irritation af huden i 24 timer efter behandlingen og undgå sollys på behandlingsstedet i 2 uger efter. Du bør ikke skrabe hårene det første døgn for at undgå for meget irritation i huden.

Potentielle bivirkninger ved din behandling

Huden kan virke irriteret kort efter behandlingen og med en let hævelse omkring de enkelte hårstrå. Forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan opstå hvis huden umiddelbart har været udsat for sollys eller er for mørk.

Hvis der fremkommer forbrænding eller på anden måde irritation af huden, vil det være muligt at kontakte læge eller sygeplejerske.

Generelle kontraindikationer (forhold der taler imod behandling)

– Kræft, specielt hudkræft
– Graviditet
– Brug af antibiotika mod uren hud
– Aktiv herpesinflammation på behandlingsområde
– Ikke-kontrolleret diabetes
– Tendens til keloid ardannelse
– Ikke-kontrollerede hormonforstyrrelser
– Under antikoagulationsbehandling (blodfortyndende behandling).
– Epilepsi
– Fortid med blødningskoagulopathies – hvis du er bløder.
– Pacemaker

Se video fra behandlingen

Se med når vores dygtige kosmetiske sygeplejersker
permanent fjerner uønsket hår med laser.

Priser

Lige nu kører vi en kampagne, hvor du får 50% på hele subtotalen, hvis du vælger to områder eller mere. Vælg de områder du drømmer om at få behandlet, og få din personlige kampagnepris vist.

Armhule 650 kr.
Bikinilinje 750 kr.
Tanga 1.050 kr.
Brazil 1.250 kr.
Lår 2.300 kr.
InderLår 750 kr.
Underben 2.100 kr.
Ryg 2.300 kr.
Skuldre 850 kr.
Nakke 550 kr.
Lænd 550 kr.
Overarme 1.250 kr.
Underarme 1.250 kr.
Bryst 1.450 kr.
Mave 1.050 kr.
Linje fra navle og ned 550 kr.
Baller 1.250 kr.
Mellem bryst 550 kr.
Brystvorter / omkring vorter 550 kr.
Hænder eller fødder 550 kr.
Overlæbe 550 kr.
Hage 550 kr.
Hals 700 kr.
Kinder og bakkenbarter 700 kr.
Underansigt/fuldskæg 1.200 kr.
Helt ansigt 1.600 kr.
Halv ryg 1.150 kr.
Din PRIS : 0 kr.

– Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfierning.

– Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur.

-Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

– Resultatet af vores behandlinger varierer fra person til person. Vi kan ikke på forhånd garantere, at du opnår det ønskelige resultat. Dog vil vi altid forventningsafstemme dette med dig til din forudgående gratis og uforpligtende konsultation. Herefter kan du beslutte, om Cosmo kan efterleve dine ønsker.

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Få 500 kroner i introrabat

Skriv dig op til vores Cosmo magasin og få 500 kroner i introrabat på din første laser- eller injektionsbehandling + unik adgang til masser af spændende nyheder, gode tilbud og invitationer til events.

Cosmo magasinet

Vores kunder giver os 5/5 Baseret på 205 anmeldelser på Google, Facebook og Trustpilot

Få en gratis
konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.