Book en tid

Pigmentforandringer

Pigmentforandringer

Har du oplevet, at din fine og ensartet hudtone pludselig ændrer sig til diffuse brune plamager og skjolder?
Så har du med stor sandsynlighed fået pigmentforandringer eller solskader.

Din garanti for en sikker & effektiv behandling

Hos Cosmo får du altid en gratis konsultation med grundig vejledning og information om din behandling. Konsultation og behandling udføres udelukkende af kosmetiske sygeplejersker og læger. Cosmo er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Behandlinger udført siden 2009

Værd at vide om
din behandling af pigmentforandringer

Inden din første behandling af pigmentforandringer vil du komme til en gratis konsultation, hvor du vil få grundig information om effekt og varighed af behandlingen.

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes.

Kort om pigmentforandringer

Et liv udendørs er fantastisk, især om sommeren. Solen og lyset er vigtigt for dit humør og din evne til at producere D-vitamin.

Men solen og vejret sætter også sit præg på din hud i takt med at du bliver ældre. Med alderen ses solens mange UV-stråler efterhånden tydeligere på din hud, især hvis du har været soldyrker.

For meget sol gør, at kroppen overproducere melamin (farve). Den overskydende farve kommer til udtryk som brune plamager, leverpletter og diffuse mørke skjolder i ansigtet. 

Den overskydende farve kan reduceres, eller fjernes diskret med laser.

Det er individuelt hvor mange behandlinger du skal have, da det afhænger af dybden på den overskydende farve. Oftest anbefaler vi 3 behandlinger, for at opnå det bedste resultat.

Varigheden af resultatet er individuelt og afhænger bl.a. af din fremtidig soldyrkning, hormonelle forandringer eller hudlidelser.

Hos Cosmo udføres behandling af pigmentforandringer med vores eMax eller Elõs diodelaser. Laseren er udviklet af Syneron, verdens største producent af laserudstyr. Med denne teknologi er det muligt skånsomt og effektivt at reducere eller fjerne brune plamager, rødme og skjolder i ansigtet.

Før din behandling

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Hvis du ønsker det kan du fint lægge din konsultation og første behandling i forlængelse af hinanden.

Forud for din behandling, må det behandlende område ikke have været udsat for sol i minimum 4 uger, ligesom du heller ikke må bruge selvbruner i 2 uger før. Huden på behandlingsstedet skal være intakt, og du må derfor ikke have nogen infektioner, sår eller irritation.

Under din behandling

Lyset og varmen fra laseren ledes ned til din hud gennem et lag cooling gele, som sikrer kontakt mellem hud og laser. Lyset fra laseren opsuges af den overskydende farve i huden. Behandlingen mærkes som varme prik i huden.

Behandlingen er ikke smertefuld, men kan føles ubehagelig.

Efter din behandling

Efter din behandling vil pigmentforandringerne fremtræde endnu mørkere, og din hud vil derfor fremstå ”plettet”. Pletterne aftager i løbet af 4-8 dage, hvorefter din hud bliver lys, vital og ensartet igen. Du er meget velkommen til at bruge cremer og makeup i denne periode.

Vi anbefaler, at du undgår varme på det behandlede område i nogle dage efter din behandling, såsom sauna, massage eller sport. Du må heller ikke peele huden i de efterfølgende 5 dage.

Derudover er det afgørende, at du bruger solcreme med minimum faktor 30 hver dag i mindst 4 uger – gerne længere. Solcremen kan du lægge under din makeup. Vigtigst af alt er, at du ikke udsætter din hud for sol i minimum 4 uger efter din behandling. Skal du på skiferie eller solferie, skal der gå minimum 8-16 uger. Efterlever du ikke det, så vil det have indflydelse på dit resultat.

Dit resultat kan med stor fordel holdes ved lige med effektive hudpleje produkter, som har en lysne effekt. Spørg gerne din sygeplejerske til råds.

Potentielle bivirkninger ved din behandling
Det er helt almindeligt, hvis du oplever let rødme og hævelse i området efter din behandling.

Hvis huden udsættes for sollys indenfor 4 uger efter behandlingen, er der risiko for at din hud bliver misfarvet eller skjoldet. Det er ligeledes vigtigt, at du informerer din sygeplejerske, hvis du har fået sol forud for din behandling så vi kan udskyde din behandling.

Hvis ikke, er der risiko for at behandlingen giver en forbrænding, sårdannelse med efterfølgende lysfarvning af huden eller, i sjældne tilfælde, ardannelser. Ved forbrændning eller anden uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke.

– Historik med modermærkecancer eller hudcancer
– Graviditet
– Nogle typer af receptpligtig medicin mod uren hud
– En fortid med keloid ardannelse
– Blodfortyndende behandling
– Epilepsi, som ikke er velbehandlet
– Blødersygdom/hæmofil

Se video fra behandlingen

Se med når vores dygtige kosmetiske sygeplejersker
fjerner pigmentforandringer med laser.

Priser

Normalpriser pr. behandling

Ansigt

2.100 kr.

Kinder

1.300 kr.

Næse

1.000 kr.

Pande

1.400 kr.

Overlæbe

900 kr.

Hage

950 kr.

Hals

2.000 kr.

Bryst

2.100 kr.

Begge håndrygge

1.300 kr.

Enkelte pletter

900 kr.

Afbestilling: Vær opmærksom på at vi har gebyr for udeblivelse eller for sen afbestilling af behandlingstid/konsultation. Hvis din behandlingstid eller konsultation ønskes afbestilt skal det ske senest 24 timer før, ellers opkræves et gebyr på 500 kr.

Bemærk: Resultatet af vores behandlinger varierer fra person til person. Vi kan ikke på forhånd garantere, at du opnår det ønskelige resultat. Dog vil vi altid forventningsafstemme dette med dig til din forudgående gratis og uforpligtende konsultation. Herefter kan du beslutte, om Cosmo kan efterleve dine ønsker.

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Før- og efter billeder

Få 500 kroner i introrabat

Skriv dig op til vores Cosmo magasin og få 500 kroner i introrabat på din første laser- eller injektionsbehandling + unik adgang til masser af spændende nyheder, gode tilbud og invitationer til events.

Cosmo magasinet

Få en gratis
konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.