Book en tid

Læber

Læbe filler

Det er ikke alle, der er født med naturligt flotte og fyldige læber. Bl.a. derfor er filler i læber en utroligt populær behandling, som er med til at give kvinder (og nogle mænd) læber, de er glade for. Vi behandler alle former for læber – alt fra de helt smalle læber, til de skæve eller dem, der bare ønsker lidt ekstra fylde eller mere defineret læbekant.

Ved hjælp af filler i læberne, kan du – med respekt for din naturlige læbeform – få skabt mere symmetri, definition og fylde i dine læber, så du får lyst til at tage den knaldrøde læbestift frem.

Naturlige resultater

Hos Cosmo behandler vi altid med det formål, at skabe resultater, der ser naturlige ud. Derfor sigter vi – under hvér behandling af filler i læbe – efter at skabe et resultat, hvor din veninde, mand eller mor fortæller dig, at de synes, du ser godt ud, uden at kunne pege på, hvad du har fået lavet. Det betyder nemlig meget for os, og et bærende element i vores dna, at behandle med respekt for dit naturlige udseende.

Du kan læse mere om vores fillerbehandlinger, samt finde priser lige her.

Om din fillerbehandling

Hvad er filler?

Filler er en steril gele, som består filler af et naturligt stof, ved navn hyaluronsyre, og saltvand. Begge naturlige elementer din krop allerede indeholder.

Derfor integreres læbe filler i dit væv, når det indsprøjtes i dine læber, og skaber derved mere fylde, fleksibilitet og vitalitet. Af samme årsag er behandlingen utrolig effektiv, hvis du vil have behandlet manglende fylde i dine læber.

Varighed af din behandling

Som udgangspunkt behøver du kun en enkelt behandling med læbe filler. I nogen tilfælde kan det være nødvendigt, med et par opfølgende behandlinger, hvis dine læber, som udgangspunkt, er meget smalle. Det kan også være en nødvendighed, hvis du har behov for mere fylde eller definition i dine læber.

Varigheden af resultatet er forskellig fra person til person, men normalt 3-6 måneder, når det drejer sig om læbe filler. For at holde resultatet ved lige, anbefaler vi en opfølgende behandling 1-2 gange om året, hvilket også forlænger holdbarheden i området.
Behandlingen er smertefri i nogen områder, mens den kan være mere eller mindre behagelig i andre mere følsomme områder. Det er muligt at få en lokalbedøvende creme på inden din behandling.

Hvor i ansigtet kan jeg ellers få filler?

Filler lægges ikke kun i læberne. Her er en liste over alle de områder, vi behandler med filler:

 • I bekymringsrynken mellem dine øjenbryn
 • Ved tindingerne
 • I kragetæerne
 • Langs dine kindben
 • I tåretrug under øjnene
 • I linjerne, som løber fra din næse mod din mund
 • I ”rygerynkerne” mellem næse og mund
 • I dine nedadgående mundviger
 • I din læbe eller læbekant
 • I dine smilerynker
 • I huden for genhydrering

Book en gratis konsultation

Hvis du ønsker flotte, definerede og fyldige læber, så book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før din behandling. Dette er ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed regel om betænkningstid.

Før din behandling

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed regel om betænkningstid.

I 4 dage forud for din første behandling må du ikke tage fiskeolie, Ipren, Kodimagnyl eller anden smertelindrende medicin, som indeholder acetylsalisyl syre, da det øger risikoen for blå mærker og blødninger på injektionsstedet.

Under din behandling

Selve behandlingen foregår ved, at den kosmetiske sygeplejerske udvælger den type filler fra Belotero, som passer perfekt til dit behov. Belotero består af 5 produkter (Soft, Balance, Intense, Volume og Hydro) som er skabt til de mest avancerede skønhedsbehandlinger, hvilket giver dig naturligt smukt resultat hver gang. Hvert produkt har sin unikke egenskab, og er skræddersyet til at behandle hver deres område.

Herefter bliver det område, du skal have behandlet desinficeret og filleren indsprøjtes i små mængder via en meget fin kanyle. Hvad end formålet er, at få ”fyldt ud”, korrigeret, forstørret eller defineret, så vil du se et resultat med det samme. Det endelige resultat ses dog først 2-4 uger efter din behandling, når filleren er fuld integreret i vævet.

Behandlingen er smertefri i nogen områder, mens den kan være mere eller mindre behagelig i andre mere følsomme områder. Det er muligt at få en lokalbedøvende creme på inden din behandling.

Efter din behandling

Efter behandlingen er det normalt og forventeligt at du oplever let rødme, hævelse, lidt ømhed eller kløe i det behandlede område. Det forsvinder i løbet af 1-2 dage. Hvis det fortsætter, eller hvis du oplever andre reaktioner, så kontakt vores sygeplejersker eller læger.

Det er meget vigtigt, at du undgår at røre det behandlede område i 4 timer efter behandlingen, ligesom at du heller ikke må bruge makeup eller cremer i dette tidsrum. Det frarådes at du laver hård fysisk sport i 2-3 dage, ligesom at du skal undgå intens varme fra solbadning og sauna i minimum 2 uger.

Overholdes det ikke, er der risiko for at effekten af din behandling forsvinder hurtigere. Hvis du tager fiskeolie eller blodfortyndende medicin, så vent med at genoptag det til minimum 2 dage efter behandlingen.

Potentielle bivirkninger ved din behandling
Det er helt almindeligt at opleve forbigående gener som let rødme, hævelse, blå mærker eller ømhed. Blå mærker forsvinder oftest 4-6 dage efter, og kan tildækkes med lidt makeup.

Når du får lavet en fillerbehandling, er der en lille risiko for infektion med enten bakterier eller virus. Er det tilfældet, vil du opleve en forværring eller tilbagegang i helingsprocessen. Det kan f.eks. komme til udtryk som ekstra ømhed, yderligere rødme og feber.

Risikoen for infektion er størst i de første dage efter behandlingen, og kan let behandles med antibiotika. Oplever du en uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Har du tendens til hyppige herpesudbrud, så kan en fillerbehandling godt fremprovokere et udbrud. Derfor er en forebyggende behandling en god ide.

Filler består primært af fugt og en smule lidocain. Allergi overfor lidocain er yderst sjældent, men kan opstå. 

Trods meget sjældne tilfælde, så kan der opstå knuder af filler i dit væv. Det vil normalt aftage og forsvinde i løbet af kort tid, og kan oftest masseres væk.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke:

– Graviditet
– Blodfortyndende behandling
– Blødersygdom/hæmofili
– Aktiv herpesudbrud i behandlingsområdet
– Influenzalignede symptomer
– Silikoneimplantater og/eller trådløft i behandlingsområdet
– Kendt allergi for lidocain

Priser

 • 0,6 ml. Lille læbeforstørrelse eller læbekontur
  1.900 kr.
 • 1 ml. Rynkebehandling, læbeforstørrelse eller lille kindbensløft
  3.015 kr.
 • 2 ml. Rynkebehandling eller større kindbensløft
  5.050 kr.
 • 3 ml. Rynkebehandling (Let ansigtsløft)
  7.050 kr.
 • 4 ml. Rynkebehandling (Mellem ansigtsløft)
  8.600 kr.
 • 5 ml. Rynkebehandling (Større ansigtsløft)
  10.000 kr.
 • 1 ml. Revive Skin Booster (Hudforbedring & glød)
  2.600 kr.
 • 2 ml. Revive Skin Booster (Hudforbedring o& glød)
  5.000 kr.

PRISGARANTI

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning. Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Læs mere og prøv låneberegneren

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER
FØR & EFTER BILLEDER

RESULTATER, DER KAN SES

qwert
qwert
qwert
qwert
qwert
qwert
qwert
qwert
qwert
qwert
qwert
qwert

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser. Personalet er utrolig imødekommende og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle behandlere, trygt og tillidsvækkende fordi der ikke overbehandles – super venlige og meget lækre produkter og omgivelser – jeg er vild med at komme hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og kompetent personale. Er spændt på det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

FIND OS HER

COSMO – TRIANGLEN

COSMO – CITY

COSMO – AARHUS

COSMO – HØRSHOLM

INSPIRATION FRA

Cosmo magasinet

Er du mand nok?
Er du mand nok?

Er du mand nok til rynkebehandlinger? Hvis du er, så er du måske blandt vores mange mandlige kunder, som kommer…

Læs mere
Pleje af dit udseende – hvor befinder du dig?
Pleje af dit udseende – hvor befinder du dig?

Fortid. Nutid. Fremtid. Hvor befinder du dig, når det kommer til pleje af dit udseende? Nogle lever meget i nutiden…

Læs mere
Hver alder. Hvert sit behov
Hver alder. Hvert sit behov

Hvilken kategori hører du under? Der er forskel på din hud og din mors, datters eller venindes hud. F.eks. døjer…

Læs mere

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER