Book en tid

Under Øjne

Filler under øjnene

Man siger at øjnene er vinduet til sjælen. Om dette er sandt, er der ingen der i virkeligheden kan svare på. Men én ting er sikkert: trætte øjne er ikke en ting, nogen er fan af. En af årsagerne til at dine øjne kan se trætte ud, er hvis du har indhulinger under øjnene. Sekundært kan det skyldes tynd hud under dine øjne, som derved skaber kedelige mørke rande. Begge kan være årsag til et trættere udseende. Men heldigvis kan dette afhjælpes ved brug af en effektiv fillerbehandling.

Ved hjælp af filler under øjnene, kan du få udjævnet indhulingen under dine øjne, så du kan se friskere og mere vågen ud.

Behandlingen er meget populær, da den effektivt afhjælper både kvinder og mænd, genvinde deres glæde ved friskere øjne.

Naturlige resultater

Hos Cosmo behandler vi altid med det formål, at skabe resultater, der ser naturlige ud. Derfor sigter vi – under hvér behandling – efter at skabe et resultat, hvor din veninde, mand eller mor fortæller dig, at de synes, du ser friskere ud, uden at kunne pege på, hvad du har fået lavet. Det betyder nemlig meget for os og et bærende element i vores dna, at behandle med respekt for dit naturlige udseende.

Du kan læse mere om vores fillerbehandlinger, samt finde priser lige her.

Om din fillerbehandling

Hvad er filler?

Filler er en steril gele, som består filler af et naturligt stof, ved navn hyaluronsyre, og saltvand. Begge naturlige elementer din krop allerede indeholder.

Derfor integreres filleren i dit væv, når det indsprøjtes i under øjnene, og skaber derved mere fylde, fleksibilitet og vitalitet. Af samme årsag er behandlingen utrolig effektiv, når det kommer til behandling af tåretrug eller dybere furer i ansigtet.

Varighed af din behandling

Som udgangspunkt behøver du kun en enkelt behandling med filler under øjnene.
Varigheden af resultatet er forskellig fra person til person, men normalt 6-12 måneder ved behandling af tåretrug med filler under øjnene. For at holde resultatet ved lige, anbefaler vi en opfølgende behandling 1-2 gange om året, hvilket også forlænger holdbarheden i området.

Behandlingen er smertefri i nogen områder, mens den kan være mere eller mindre behagelig i andre mere følsomme områder. Det er muligt at få en lokalbedøvende creme på inden din behandling.

Hvor i ansigtet kan jeg ellers få filler?

Filler lægges ikke kun under øjnene. Her er en liste over alle de områder, vi behandler med filler:

 • I bekymringsrynken mellem dine øjenbryn
 • Ved tindingerne
 • I kragetæerne
 • Langs dine kindben
 • I tåretrug under øjnene
 • I linjerne, som løber fra din næse mod din mund
 • I ”rygerynkerne” mellem næse og mund
 • I dine nedadgående mundviger
 • I din læbe eller læbekant
 • I dine smilerynker
 • I huden for genhydrering

Book en gratis konsultation

Hvis du ønsker at skabe mere løft eller definition i dit ansigt, så book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før din behandling. Dette er ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed regel om betænkningstid.

Før din behandling

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed regel om betænkningstid.

I 4 dage forud for din første behandling må du ikke tage fiskeolie, Ipren, Kodimagnyl eller anden smertelindrende medicin, som indeholder acetylsalisyl syre, da det øger risikoen for blå mærker og blødninger på injektionsstedet.

Under din behandling

Selve behandlingen foregår ved, at den kosmetiske sygeplejerske udvælger den type filler fra Belotero, som passer perfekt til dit behov. Belotero består af 5 produkter (Soft, Balance, Intense, Volume og Hydro) som er skabt til de mest avancerede skønhedsbehandlinger, hvilket giver dig naturligt smukt resultat hver gang. Hvert produkt har sin unikke egenskab, og er skræddersyet til at behandle hver deres område.

Herefter bliver det område, du skal have behandlet desinficeret og filleren indsprøjtes i små mængder via en meget fin kanyle. Hvad end formålet er, at få ”fyldt ud”, korrigeret, forstørret eller defineret, så vil du se et resultat med det samme. Det endelige resultat ses dog først 2-4 uger efter din behandling, når filleren er fuld integreret i vævet.

Behandlingen er smertefri i nogen områder, mens den kan være mere eller mindre behagelig i andre mere følsomme områder. Det er muligt at få en lokalbedøvende creme på inden din behandling.

Efter din behandling

Efter behandlingen er det normalt og forventeligt at du oplever let rødme, hævelse, lidt ømhed eller kløe i det behandlede område. Det forsvinder i løbet af 1-2 dage. Hvis det fortsætter, eller hvis du oplever andre reaktioner, så kontakt vores sygeplejersker eller læger.

Det er meget vigtigt, at du undgår at røre det behandlede område i 4 timer efter behandlingen, ligesom at du heller ikke må bruge makeup eller cremer i dette tidsrum. Det frarådes at du laver hård fysisk sport i 2-3 dage, ligesom at du skal undgå intens varme fra solbadning og sauna i minimum 2 uger.

Overholdes det ikke, er der risiko for at effekten af din behandling forsvinder hurtigere. Hvis du tager fiskeolie eller blodfortyndende medicin, så vent med at genoptag det til minimum 2 dage efter behandlingen.

Potentielle bivirkninger ved din behandling
Det er helt almindeligt at opleve forbigående gener som let rødme, hævelse, blå mærker eller ømhed. Blå mærker forsvinder oftest 4-6 dage efter, og kan tildækkes med lidt makeup.

Når du får lavet en fillerbehandling, er der en lille risiko for infektion med enten bakterier eller virus. Er det tilfældet, vil du opleve en forværring eller tilbagegang i helingsprocessen. Det kan f.eks. komme til udtryk som ekstra ømhed, yderligere rødme og feber.

Risikoen for infektion er størst i de første dage efter behandlingen, og kan let behandles med antibiotika. Oplever du en uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Har du tendens til hyppige herpesudbrud, så kan en fillerbehandling godt fremprovokere et udbrud. Derfor er en forebyggende behandling en god ide.

Filler består primært af fugt og en smule lidocain. Allergi overfor lidocain er yderst sjældent, men kan opstå. 

Trods meget sjældne tilfælde, så kan der opstå knuder af filler i dit væv. Det vil normalt aftage og forsvinde i løbet af kort tid, og kan oftest masseres væk.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke:

– Graviditet
– Blodfortyndende behandling
– Blødersygdom/hæmofili
– Aktiv herpesudbrud i behandlingsområdet
– Influenzalignede symptomer
– Silikoneimplantater og/eller trådløft i behandlingsområdet
– Kendt allergi for lidocain

Priser

Nedenstående priser er normalpriser.

 • Læbekontur (0,6 ml.)
  1.500 kr.
 • Almindelig læbeforstørrelse (1 ml.)
  2.000 kr.
 • Kindbensløft fra
  4.000 kr.
 • Hage fra
  2.000 kr.
 • Kæbe fra
  4.000 kr.
 • Mundvige fra
  2.000 kr.
 •  Nasolabial – linje fra næsekant til mund fra
  2.000 kr.
 • Tåretrug (under øjne) fra
  2.000 kr.
 • Kindbensløft fra
  4.000 kr.
 • Let rynkebehandling (3 ml.)
  5.500 kr.
 • Mellem rynkebehandling (4 ml.)
  7.000 kr.
 • Stor rynkebehandling (5 ml.)
  8.500 kr.
 • 1 ml. Revive Skin Booster (Hudforbedring & glød)
  1.500 kr.
 • 2 ml. Revive Skin Booster (Hudforbedring & glød)
  2.500 kr.

PRISGARANTI

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning. Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Læs mere og prøv låneberegneren

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER
FØR & EFTER BILLEDER

RESULTATER, DER KAN SES

Filler-12
Filler-11
Filler-10
Filler-09
Filler-08
Filler-07
Filler-06
Filler-05
Filler-04
Filler-03
Filler-02
Filler-01

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser. Personalet er utrolig imødekommende og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle behandlere, trygt og tillidsvækkende fordi der ikke overbehandles – super venlige og meget lækre produkter og omgivelser – jeg er vild med at komme hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og kompetent personale. Er spændt på det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

FIND OS HER

COSMO – KØBENHAVN

COSMO – AARHUS

COSMO – HØRSHOLM

INSPIRATION FRA

Cosmo magasinet

“Min onkel spurgte mig til råds omkring hans rynker”
“Min onkel spurgte mig til råds omkring hans rynker”

Og jeg var faktisk lidt i chok… I mange år har filler og Botox (og alt der kunne kategoriseres som ‘kosmetisk behandling’)…

Læs mere
Dette middel skal du IKKE have i dine læber!
Dette middel skal du IKKE have i dine læber!

Jeg hører OFTE folk sige: “Jeg skal fanme ikke ha’ Botox i læberne!” Nej, DET skal du i hvert fald…

Læs mere
Vi har en julegave til dig… Nye faste priser!
Vi har en julegave til dig… Nye faste priser!

Fordi ALLE fortjener at føle sig tilpas i egen krop Derfor har vi sat priserne markant ned på filler- og…

Læs mere

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER