Book en tid

Botox behandling; hudforyngelse med et naturligt resultat

Rynkereduktion med Botox er velegnet til rynker, som skyldes sammentrækning af musklerne.

Botox udmærker sig ved at være velegnet til rynker, som skyldes en sammentrækning af musklerne. Botox virker ved at dine muskler afslappes en smule, og rynkerne derved forsvinder.
Det er typisk bekymringsrynken mellem øjnene, pandelinjerne og smilerynkerne ved øjnene, hvor man kan glatte rynker ud.

Hertil kommer øjenbrynsløft og pandeløft, løft af nedadvendte mundvige, behandling af gummy smile (synligt tandkød, når man smiler) og reduktion af kraftige kæbemuskler- den såkaldte V-shape behandling (ofte i kombination med filler), hvor Botox har helt enestående god effekt.

Sådan virker Botox

Du vil opleve et mere jævnt og rynkereduceret udtryk i de behandlede områder på 7-14 dage, hvis du vælger botox behandling. Det er en gennemtestet behandling, der har været foretaget millionvis af gange både til brug for kosmetiske resultater, men såvel også medicinske problemstillinger, der ikke decideret berører det kosmetiske felt.

Hos Cosmo Laser behandler vi udelukkende med Botox af kosmetiske årsager til reduktion af rynker. Vi sikrer os, at du altid bevarer din mimik og ikke overbehandles til ugenkendelighed eller til et udtryksløst ansigt – en tendens, der desværre stadig er med til at afskrække folk fra overhovedet at turde få Botox.

Tilgængelighed for alle

Vores mission dengang vi startede tilbage i 2009 var, at gøre kosmetiske behandlinger tilgængelige for alle. Dette gælder især at afmystificere behandling med Botox, så du får en reel ide om, hvad behandlingen kan gøre for dig. Så er du nysgerrig på, hvordan du får et naturligt og diskret resultat i trygge og erfarne hænder, kan du booke tid til din gratis konsultation her.

Betænkningstid på 48 timer

Der er en lovpligtig ventetid – en såkaldt ‘betænkningstid’ – fra konsultation til behandling på 48 timer, som vi naturligvis altid overholder. Du er dog velkommen til at booke både konsultation og behandling med det samme – skulle du ikke have lyst til behandlingen efter din konsultation, skal vi bede dig huske at aflyse senest 24 timer før.

Botox – holdbarhed og etik

Behandlingen med Botox er overstået på under 10 minutter, og du vil se effekten af den uhyre virksomme og populære behandling de næste ca. 3-6 måneder. Efter yderligere behandlinger vil effekten holde længere, i ca. 6-8 måneder.
Hos Cosmo Laser tilpasser vi behandlingen til lige netop dit ansigt og behov. Vi går meget op i, at resultatet giver dig et både levende og yngre udseende, samtidig med at du bevarer din naturlige mimik.

Før din behandling

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores hudlæger, hvor du vil få grundig information om behandlingen.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed regel om betænkningstid.

Under din behandling

Selve behandlingen foregår ved, at der med en meget tynd nål, indsprøjtes små mængder af Botox i de muskler, som laver den uønskede rynke.

Behandlingen er smertefri, og hurtigt overstået. I enkelte områder kan behandlingen nive en smule, men det varierer meget fra person og område.

Efter din behandling

Efter behandlingen vil du have små myggestiklignende hævelser omkring de steder, hvor nålen har været. De forsvinder dog igen indenfor få timer.

Du må ikke røre området, dyrke sport eller bruge makeup i de efterfølgende 4 timer.

Da vi alle er forskellige, skal der også varierende mængder Botox til at få fuld effekt.

Det er muligt at få en touch-up efter din behandling mod betaling af 500 kr. Denne kan udføres tidligst 2 uger og senest 3 uger efter din behandling.

Generelle bivirkninger ved behandling
Det er helt almindeligt at opleve forbigående gener som let rødme, hævelse, blå mærker eller let kløe. Andre almindelige bivirkninger kan være hovedpine i de første par dage.

Yderst sjældne bivirkninger er influenzalignende symptomer, en tose eller allergiske reaktioner i form af et anafylaksis chok. Der er ikke rapporteret nogen kendte senfølger. Oplever du en uventet reaktion, så skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager, ikke:

– Gravid eller ammer
– Allergi overfor botulinum toksin, humant albumin, laktose, natrium succinate
– Sjældne neuromuskulære sygdomme
– Medicin såsom aminoglykosider, pencillamin, quinine, kalciumblokkere eller særlige blodfortyndende medicin.

Priser

 • Botox behandling – 1 område
  1.000 kr.
 •  Botox behandling – 2 områder
   2.000 kr.
 •  Botox behandling – 3 områder
   2.500 kr.
 •  Botox behandling – 4 områder
   3.000 kr.
 •  Botox behandling – Underansigt fra
   1.000 kr.
 •  Botox behandling – Kæber
   1.500 kr.
 • Botox behandling – Brynløft
   500 kr.
 • Touch-up (efter 2-3 uger)
   500 kr.

PRISGARANTI

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning. Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Læs mere og prøv låneberegneren

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER
FØR & EFTER BILLEDER

RESULTATER, DER KAN SES

Botox-03

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser. Personalet er utrolig imødekommende og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle behandlere, trygt og tillidsvækkende fordi der ikke overbehandles – super venlige og meget lækre produkter og omgivelser – jeg er vild med at komme hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og kompetent personale. Er spændt på det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

FIND OS HER

COSMO – KØBENHAVN

COSMO – AARHUS

COSMO – HØRSHOLM

INSPIRATION FRA

Cosmo magasinet

“Min onkel spurgte mig til råds omkring hans rynker”
“Min onkel spurgte mig til råds omkring hans rynker”

Og jeg var faktisk lidt i chok… I mange år har filler og Botox (og alt der kunne kategoriseres som ‘kosmetisk behandling’)…

Læs mere
Dette middel skal du IKKE have i dine læber!
Dette middel skal du IKKE have i dine læber!

Jeg hører OFTE folk sige: “Jeg skal fanme ikke ha’ Botox i læberne!” Nej, DET skal du i hvert fald…

Læs mere
Vi har en julegave til dig… Nye faste priser!
Vi har en julegave til dig… Nye faste priser!

Fordi ALLE fortjener at føle sig tilpas i egen krop Derfor har vi sat priserne markant ned på filler- og…

Læs mere

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER