Book en tid

Bekymringsrynke

Bekymringsrynke?

”Det er vigtigt, at bruge solcreme!” Det har du helt sikkert hørt før. Men hvis du døjer med dybe linjer mellem dine bryn – også kaldt ”bekymringsrynken” – så burde du også have hørt, at du skal huske solbrillerne, når du er ude i solen.

Bekymringsrynke opstår nemlig, ved gentagende sammentrækninger af musklerne mellem dine bryn – f.eks. når du bekymrer dig eller får sollys i øjnene. Når dette sker, dannes der gradvist en linje eller rynke i mellem dine bryn, som selvfølgelig kan være charmerende. Dog kan for tidlig aldring – eller et ældre udseende, der ikke stemmer overens med din indre aldre – være en stor gene hos enkelte.

Fjern bekymringsrynke

Bekymringsrynker er ikke altid lige populære at have, da de sidder helt centralt i ansigtet og kan endda få dig til at synes sur, medtaget og ældre end du i virkeligheden er. Heldigvis kan dette afhjælpes ved brug af effektiv botox-behandling i bekymringsrynke.

Ved brug af Botox kan du få fjernet linjer og rynker i panden og derved opnå et og mere friskt og ungdommeligt udseende.

Denne Botox-behandling er meget populær, da den effektivt hjælper både kvinder og mænd, med at genvinde et yngre udseende – med respekt for deres naturlige udseende og alder.

Hvorfor opstår bekymringsrynke?

Rynker er en naturlig del af vores aldringsproces, og er med til bl.a. at udtrykke vores personlighed og livsfortælling. Mange oplever dog, at de får en bekymringsrynke i panden i en tidlig alder. Årsagen til dette kan være fordi, de enten bruger deres mimik i ansigtet meget, er genetisk eksponeret for rynker i panden eller helt enkelt fordi de bare har fået meget sol. Derfor kan du hurtigt komme til at se ældre – eller mere sur -ud, end du måske er eller føler dig, hvilket for mange kan være frustrerende og til stor gene.

Hvor i ansigtet kan jeg få Botox?

Botox kan bruges til at:

 • Reducere panderynker
 • Reducere bekymringsrynken mellem dine øjenbryn
 • Løfte dine øjenbryn
 • Reducere dine smilerynker ved øjnene
 • Reducere rynker på øvre del af næsen
 • Fjerne nedadgående mundviger
 • Reducere synligt tandkød
 • Gøre kæberne smallere

Fjern bekymringsrynke med Botox

Botox-behandlingen virker rynkereducerende ved, at Botox får de muskler, som skaber bekymringsrynken, til at slappe af. Dette medvirker til at huden udglattes og bekymringsrynken forsvinder – helt uden at fjerne din personlige mimik. Det betyder nemlig meget for os hos Cosmo og det er et bærende element i vores dna, at behandle med respekt for dit naturlige udseende. Det kræver kun 1 behandling pr. behandlingssted, for at reducere dine mimiske rynker.
Effekten af din behandling sker ikke øjeblikkeligt, men indtræffer ca. 7-12 dage efter din behandling er afsluttet. Den fulde effekt ser du efter 14 dage. Resultatet holder normalt mellem 3-6 måneder. Vi anbefaler derfor, at du holder dit resultat vedlige med opfølgende behandlinger 1-2 gange om året.
Hos Cosmo udføres din Botox-behandling med Botox fra kvalitetsmærket Vistabel. Få stik med Vistabel reducerer dine mimiske rynker i mellem brynene med respekt for din alder og naturlige skønhed.

Ønsker du at få fjernet din bekymringsrynke?

Hvis du døjer med bekymringsrynke, og ønsker at fjerne denne, så book en gratis og uforpligtende konsultation, inden din første behandling, hos en af vores hudlæger. Her vil du få grundig information om behandlingen og få mulighed for at stille eventuelle spørgsmål.
Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed regel om betænkningstid.

Før din behandling

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores hudlæger, hvor du vil få grundig information om behandlingen.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed regel om betænkningstid.

Under din behandling

Selve behandlingen foregår ved, at der med en meget tynd nål, indsprøjtes små mængder af Botox i de muskler, som laver den uønskede rynke.

Behandlingen er smertefri, og hurtigt overstået. I enkelte områder kan behandlingen nive en smule, men det varierer meget fra person og område.

Efter din behandling

Efter behandlingen vil du have små myggestiklignende hævelser omkring de steder, hvor nålen har været. De forsvinder dog igen indenfor få timer.

Du må ikke røre området, dyrke sport eller bruge makeup i de efterfølgende 4 timer.

Da vi alle er forskellige, skal der også varierende mængder Botox til at få fuld effekt.

Som princip, vil vi hos Cosmo hellere underbehandler end at overbehandle. Derfor tilbyder vi altid en gratis touch-up efter din behandling, hvis virkningen ikke er tiltrækkelig. Touch-up skal laves tidligst 2 uger og senest 4 uger efter din behandling.

Generelle bivirkninger ved behandling
Det er helt almindeligt at opleve forbigående gener som let rødme, hævelse, blå mærker eller let kløe. Andre almindelige bivirkninger kan være hovedpine i de første par dage.

Yderst sjældne bivirkninger er influenzalignende symptomer, en tose eller allergiske reaktioner i form af et anafylaksis chok. Der er ikke rapporteret nogen kendte senfølger. Oplever du en uventet reaktion, så skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager, ikke:

– Gravid eller ammer
– Allergi overfor botulinum toksin, humant albumin, laktose, natrium succinate
– Sjældne neuromuskulære sygdomme
– Medicin såsom aminoglykosider, pencillamin, quinine, kalciumblokkere eller særlige blodfortyndende medicin.

Priser

 • Botox behandling – 1 område
  1.925 kr.
 •  Botox behandling – 2 områder
   3.025 kr.
 •  Botox behandling – 3 områder
   3.850 kr.
 •  Botox behandling – Kæber
  3.800 kr.
 • Botox behandling – Brynløft
   1.000 kr.
 • Botox behandling – Brynløft som tillæg til område
   500 kr.
 • Touch-up (inden for 1 måned)
  GRATIS

PRISGARANTI

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning. Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Læs mere og prøv låneberegneren

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER
FØR & EFTER BILLEDER

RESULTATER, DER KAN SES

qwert

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser. Personalet er utrolig imødekommende og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle behandlere, trygt og tillidsvækkende fordi der ikke overbehandles – super venlige og meget lækre produkter og omgivelser – jeg er vild med at komme hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og kompetent personale. Er spændt på det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

FIND OS HER

COSMO – TRIANGLEN

COSMO – CITY

COSMO – AARHUS

COSMO – HØRSHOLM

INSPIRATION FRA

Cosmo magasinet

Er du mand nok?
Er du mand nok?

Er du mand nok til rynkebehandlinger? Hvis du er, så er du måske blandt vores mange mandlige kunder, som kommer…

Læs mere
Pleje af dit udseende – hvor befinder du dig?
Pleje af dit udseende – hvor befinder du dig?

Fortid. Nutid. Fremtid. Hvor befinder du dig, når det kommer til pleje af dit udseende? Nogle lever meget i nutiden…

Læs mere
Hver alder. Hvert sit behov
Hver alder. Hvert sit behov

Hvilken kategori hører du under? Der er forskel på din hud og din mors, datters eller venindes hud. F.eks. døjer…

Læs mere

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER