Book en tid

Laserbehandlinger mod uønsket hårvækst, rynker, tatoveringer, karsprægninger mv.

LASERBEHANDLINGER

Laser har været anvendt til kosmetiske behandlinger i over 25 år overalt i verden. Hos Cosmo Laser har vi specialiseret os i brugen af kosmetiske laserbehandlinger siden 2009. Vi har derfor udført mere end 65.000 laserbehandlinger og er nogle af de mest erfarne på markedet.

LASERBEHANDLING HOS COSMOLASER

Ikke to kunder er ens! Vi lægger derfor stor vægt på at rådgive dig forud for selve laserbehandlingen, og derfor behøver du ikke bekymre dig om laserbehandling bivirkninger. Dette gennemgår vi altid forud i vores gratis konsultation, hvor du bliver grundigt informeret om processen i dit personligt planlagte forløb. Vores højt erfarne sygeplejersker og speciallæger vil derfor altid tage udgangspunkt i dit behov, og finde præcis den løsning, der giver dig det optimale resultat for din laserbehandling.

Grundet vores store og stødt voksende faste kundekreds kan vi således også holde en god laserbehandling pris, uden at gå på kompromis med sikkerhed, service og tryghed.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi en bred vifte af laserbehandlinger bla. opstramning af hud, fjernelse af brune pletter i ansigtet (også kendt som pigmentpletter), ligesom vi er et af de eneste steder i Danmark, der udelukkende har behandlere, der enten er kosmetiske sygeplejersker eller speciallæger, når det gælder tatoveringsfjernelse, hvorfor vi er det bedste sted at få fjernet tatoveringer trygt, effektivt og sikkert.

FLOT RESULTAT MED KOSMETISK LASERBEHANDLING

En laserbehandling til at fjerne uønsket hårvækst fungerer effektivt. Hårsækken ødelægges ved laserens varme lys. Resultatet er permanent, eftersom ødelagte hårsække ikke danner nye hår. Behandlingen er skånsom og kræver ingen restitution. Huden bliver blød og ikke mindst fri for de mange irriterende gener såsom rifter, indgroede hår og røde knopper fra skraberen.

Vores laserbehandlinger: akne, akne ar, rynker, hudopstramning hudforyngelse, karsprængninger og pigmentforandringer stimulerer huden til at danne nye celler til erstatning af de gamle.

Laseren arbejder i både over- og underhud. Derfor får du så stor effekt af behandlingerne. Dette uden nogen nævneværdig laserbehandling bivirkning risiko, hvilket vores kunder værdsætter højt, da dette også betyder, at man i mange tilfælde kan undgå kirurgiske indgreb, som er en langt større indgribende og risikobetonet behandling.

Holdbarheden er lang – og endnu længere, hvis du fortsat lever sundt og plejer huden godt med gode plejeprodukter. Spørg endelig den kosmetiske sygeplejerske for rådgivning i hvilken hudpleje, der vil støtte bedst op omkring dit resultat, så du forlænger effekten af din laserbehandling og forebygger nye skader i din hud.

Vores kunder giver os 5/5 Baseret på 205 anmeldelser på Google, Facebook og Trustpilot

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER