Book en tid

Hudforyngelse; en tre-trins laserbehandling til et yngre udseende

Få et yngre og friskere udseende med en hudforyngede laserbehandling

Med vores 3-i-1 hudforyngende laserbehandling Triniti, vil du opleve at få en hud, der har en mere klar og ens hudtoning. Mange oplever, at de med tiden får solskader – ofte omtalt som pigmentpletter, karsprængninger, uens hudtone og slap hud. En hudforyngende behandling kan bl.a. afhjælpe dette, samt mindske rynker og stramme din hud op og derved give dig et friskere udseende.

Vores mest populære hudforyngende behandling er Triniti-behandlingen – også kaldt ’3-i-1 Hudforyngelse’ – der kombinerer tre af de mest effektive laserbehandlinger inden for rynkereduktion, solskader (pigmentpletter), karsprængninger og hudopstramning.

Førende indenfor kosmetiske laserbehandlinger

Hos Cosmo Laser er vi førende i Danmark inden for kosmetiske laserbehandlinger, og kan tilbyde dig flere muligheder afhængig af dine behov. Til flere af vores hudforyngende behandlinger benytter vi Elos Laser, eller videreudviklingen Elos Plus, som er lavet af den førende globale laserproducent Syneron Candela, og som sikrer dig optimale og skånsomme resultater med den nyeste teknologi på markedet.

Hudforyngende behandling uden operation eller nåle – minimal helingsproces og ubehag.

De tre laser rynkebehandlinger i Triniti-serien varer i alt 50-60 minutter.

 • Den første laserbehandling retter op på forskellige hudproblemer som solskadet hud (pigmentpletter), uens hudtoning, mindre karsprængninger og gammelmandspletter.
 • Den anden laser rynke behandling opstrammer hudens ældningstegn omkring næse, mund og øjne samt på hals, kæbe og pande.
 • Den tredje rynkelaserbehandling i serien formindsker, via en fraktioneret non-ablativ eller ablativ rynkebehandling, dine rynker betydeligt. Du vil opleve en mere glat og elastisk hud.

Triniti-behandlingen forynger din hud med en sikker og effektiv behandling.

Triniti serien består af tre laserbehandlinger. Det gode resultat opnås ved at kombinere bi-polar radiofrekvens og laserlys, der præcist opvarmer vævet på området, der ønskes behandlet, og derved stimulerer en forbedring i huden.

Alternativer til Triniti-behandlingen

Hudforyngelse med IPL: Det er muligt kun at få den første af de tre Triniti behandlinger, hvis det primært er solskadet hud, uens hudtoning og mindre karsprængninger, du ønsker behandlet. I så fald kan du læse mere om vores IPL behandling mod solskader.

Hudforyngelse med fraktioneret laser: Med vores Matrix RF fraktioneret rynkebehandling, vil du opleve at få formindsket dine fine rynker, samt få en klarere hud. Matrix RF er en videreudvikling af den kendte CO2 laser, og fordelen ved Matrix RF er, at indgrebet ikke er nær så drastisk, og dermed er helingsforløbet lettere og hurtigere. Læs mere om Matrix RF rynkebehandling.
Hvis du er i tvivl om hvilken behandling, du skal vælge eller ønsker en behandling, er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation.

BLIV KLOGERE PÅ BEHANDLINGEN

 

SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Det er de færreste, som kan komme udenom det. Vi bliver ældre. Det er i sandheden en smuk ting, men nogen føler, at de ser ældre ud end de egentlig er eller føler sig. Kender du den følelse? Det er der mange, der gør. Derfor er denne 3-i-1 hudforyngelse en utrolig populær behandling.

Behandlingen er 3 forskellige laserbehandlinger i én behandling: Første del af behandlingen går ind og reducerer eller fjerner dine karsprængninger, gammelmandspletter og pigmentskader. Anden del af behandlingen laver en let opstramning af huden i hele øvre og nedre del af ansigtet og/eller på hals og bryst, mens tredje del af behandlingen arbejder direkte på dine fine linjer og rynker, så du får en mere glat og elastisk hud.

Alt i alt giver behandlingen en mere ensartet hud samt en mild opstramning af læderhud og det dybere liggende bindevæv. Resultatet er et yngre udseende, på den diskrete, naturlige og forfriskende måde.

Det er individuelt hvor mange behandlinger, du behøver for at opnå det bedste resultat. Oftest anbefaler vi 3 behandlinger med 1 måneds mellemrum. Varigheden af din behandling varierer mellem 12-36 måneder, og de anbefales derfor, at du holder det ved lige med en opfølgende behandling 1 gang om året.

Hos Cosmo udføres din 3-i-1 hudforyngelse med tre forskellige typer af laser; eMax, Elos og Elos WRA. Fælles for de tre lasere er, at de alle er udviklet af Syneron, verdens største producent af laserudstyr. Med deres tredelte teknologi er det muligt skånsomt og effektivt at fjerne karsprængninger, pigmentforandringer samt reducere rynker og slap hud i underansigtet – alt sammen i én og samme behandling.

Før din behandling

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Når du kommer til din behandling, så skal huden på behandlingsstedet være intakt og uden infektioner, sår eller irritation.

Forud for din behandling, må det behandlende område ikke have været udsat for sol i minimum 4 uger, ligesom du heller ikke må bruge selvbruner i 2 uger før. Huden skal fremstå så lys som muligt.

Under din behandling

Lyset og varmen fra de tre lasere ledes ned til din hud gennem et lag cooling gele, som sikrer kontakt mellem hud og laser. Sygeplejersken starter med at behandle karsprængninger og pigment. Behandlingen mærkes som varme prik i huden, som kan være ubehagelig. Det er dog kortvarigt og forbigående.

Derefter skifter sygeplejerskeren laser og starter anden del af din behandling, som opstrammer huden. Denne del udgør den længste del af den samlede behandling, og føles varm og behagelig.

Afslutningsvis, skifter sygeplejerskeren igen laser og påbegynder tredje del af din behandling, som går ind og reducerer rynker og fine linjer. Det kan godt nive lidt, men det er ikke smertefuldt.

Efter din behandling

Efter din behandling vil din hud føles varm, og du vil derfor få en ispose ned nedkøling. Du er velkommen til at bruge makeup eller creme efter din behandling, så dine daglige aktiviteter kan genoptages.

Vi anbefaler, at du undgår varme på det behandlede område i nogle dage efter din behandling, såsom sauna, massage eller sport. Du må heller ikke peele huden i de efterfølgende 5 dage.

Derudover er det afgørende, at du bruger solcreme med minimum faktor 30 hver dag i mindst 4 uger – gerne længere. Solcremen kan du lægge under din makeup. Vigtigst af alt er, at du ikke udsætter din hud for sol i minimum 4 uger efter din behandling.

Skal du på skiferie eller solferie, skal der gå minimum 8-16 uger. Efterlever du ikke det, så vil det have indflydelse på dit resultat.

Dit resultat kan med stor fordel holdes ved lige med effektive hudpleje produkter. Spørg gerne din sygeplejerske til råds.

Potentielle bivirkninge
Det er helt almindeligt, hvis du oplever let rødme og hævelse i området efter din behandling. 
Hvis huden udsættes for sollys indenfor 4 uger efter behandlingen, er der risiko for at din hud bliver misfarvet eller skjoldet.

Det er ligeledes vigtigt, at du informerer din sygeplejerske, hvis du har fået sol forud for din behandling så vi kan udskyde din behandling. Hvis ikke, er der risiko for at behandlingen giver en forbrænding, sårdannelse med efterfølgende lysfarvning af huden eller, i sjældne tilfælde, ardannelser.

Ved forbrændning eller anden uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke.

– Historik med modermærkecancer eller hudcancer
– Graviditet
– Nogle typer af receptpligtig medicin mod uren hud
– En fortid med keloid ardannelse
– Blodfortyndende behandling
– Epilepsi, som ikke er velbehandlet
– Blødersygdom/hæmofil

Priser

 • Ansigt
  3.200 kr.
 • Ansigt og hals
  3.500 kr.
 • Hals og bryst
  3.100 kr.
 • Ansigt, hals og bryst
  4.200 kr.

PRISGARANTI

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning. Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Læs mere og prøv låneberegneren

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER
FØR & EFTER BILLEDER

RESULTATER, DER KAN SES

qwert
qwert

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser. Personalet er utrolig imødekommende og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle behandlere, trygt og tillidsvækkende fordi der ikke overbehandles – super venlige og meget lækre produkter og omgivelser – jeg er vild med at komme hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og kompetent personale. Er spændt på det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

FIND OS HER

COSMO – TRIANGLEN

COSMO – CITY

COSMO – AARHUS

COSMO – HØRSHOLM

INSPIRATION FRA

Cosmo magasinet

Pleje af dit udseende – hvor befinder du dig?
Pleje af dit udseende – hvor befinder du dig?

Fortid. Nutid. Fremtid. Hvor befinder du dig, når det kommer til pleje af dit udseende? Nogle lever meget i nutiden…

Læs mere
Få en ensartet hudtone. Helt uden foundation.
Få en ensartet hudtone. Helt uden foundation.

Læs kun videre, hvis du savner at føle dig smuk uden foundation… Har du mørke pletter i ansigtet? …f.eks. på…

Læs mere
Gør du (ALT) hvad du kan for at undgå solskader?
Gør du (ALT) hvad du kan for at undgå solskader?

…er du helt sikker? Hvis du prøver du at undgå plamager på pande eller overlæbe, diffus rødme på kinder eller…

Læs mere

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER