Book en tid

Aknebehandling

Slip af med din akne – fjern akne-ar

Hvis du er ramt af akne – eller har været det – så kan det ses. Men akne-ramt hud, skæmmende ar-dannelser og ujævnheder behøver ikke at være en del af din hverdag, for vi kan heldigvis hjælpe dig med at gøre noget effektivt ved det.

Cosmos team har nu udviklet en ny behandlingskombination, der giver strålende resultater. Kombinationen består af en aktiv frugtsyrebehandling, akne-laserbehandling, samt effektive produkter til pleje af den akne-ramte hud. Det er en nem og sikker løsning, helt uden smerter. Vi fjerner blidt og skånsomt din hudlidelse, minderne og arrene fra din periode med akne. Og vi garanterer, at i dag er smuk hud noget, alle kan opnå. Også du!

Akne kan fjernes

Akne opstår, når en seboroisk oliekirtel, der omgiver en hårsæk bliver tilstoppet med olie og døde hudceller. Bakterievækst i dette tilstoppede miljø forårsager infektion og hermed akne.
Cosmos effektive frugtsyrebehandling, Fire & Ice, peeler øverste hornlag af overhuden og renser den for døde hudceller, så den er klar til laseren.
Laseren, der kombinerer IPL lys og bi-polar radiofrekvens trænger ind i huden præcist og målrettet og ødelægger aktive akne-forårsagende bakterier. Samtidigt bremses overdreven seboroisk olieproduktion. De effektive produkter, der også indgår i pakken, sikrer, at du kan holde angreb nede, og får din hud renset og repareret effektivt også i den daglige pleje.

Smuk hud er for alle

Vi kan sikre en effektiv behandling af akne, da vi tilbyder behandlinger med den mest avancerede og målrettede laserteknologi på verdensplan. Samtidigt er vi eksperter i hud og hudpleje, med mange års erfaringer i akne-behandling.

Aknepakken – et komplet behandlingsforløb mod akne

Vores komplette behandlingspakke mod akne består af eMax AC Acne Treament sammen med Fire & Ice ansigtsbehandling og effektive hudplejeprodukter.
Aknepakken består Laserbehandlinger og Fire & Ice frugtsyrebehandlinger. En række effektive produkter indgår i pakken og sikrer, at du kan holde angreb nede.

Hvordan fungerer akne-behandlingen?

Den kombinerede bi-polare radiofrekvens og energien fra det blå laserlys trænger gennem huden og ned til de specifikke hudlag, som kan skabe den forandring i huden, du ønsker. Her arbejder laseren præcist og målrettet med at ødelægge de aktive aknebakterier. Behandlingen reducerer akne-ardannelser  og fremskynder helingstiden af eksisterende akne.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

Antallet af behandlinger afhænger af aknens sværhedsgrad. Ved vores gratis konsultation vurderer vi dit forventede forløb, samt antallet af nødvendige behandlinger.

Gør behandlingen ondt?

Nej, behandlingen gør hverken ondt eller kræver lokalbedøvelse af huden. Huden afkøles undervejs i behandlingen, hvilket sikrer de bedste resultater.  Du kan straks efter behandlingen forsætte med dine normale gøremål.

Hvad koster et behandlingsforløb?

Typisk vil 6-8 behandlinger med to behandlinger hver uge være nødvendige for et godt resultat. Afhængig af området ligger prisen på 600-1500 kr. per behandling. Prisen for et behandlingsforløb vil typisk være fra 3600-9000 kr.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål, er du altid meget velkommen til at booke en gratis konsultation hos vores læge eller sygeplejerske. Du kan også skrive til os eller ringe på 35 39 48 00.

BLIV KLOGERE PÅ BEHANDLINGEN

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik udføres din behandling mod hårvækst med Motif laser fra Syneron. Motif er den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning, der kombinerer laser og radiofrekvens til effektivt og skånsomt at fjerne hår på uønskede steder. Laseren er udviklet af Syneron, verdens største producent af laserudstyr, og er den næste generation af sikker og effektiv permanent hårfjerningsteknologi.

SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Behandlingen foregår således, at laserlyset og varmen fra lysstrålen ledes ned i dine hårsække via dine mørke hårstrå, så hårsækken ødelægges. Men for at hårsækken kan ødelægges skal håret både være mørkt og befinde sig i sin vækstfase. Dine hår gennemløber nemlig 3 faser: Vækstfase, hvilefase og afstødningsfase. Der opnås varig hårreduktion af de mørke hår som er vækstfasen, men det estimeres at kun 5% af dine hår er i denne fase på samme tid. Derfor varierer dit resultat også fra gang til gang.

Før din behandling

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingerne.

Under din behandling

Når du får lavet dine laserbehandlinger vil lyset og varmen ledes ned til din hud gennem et lag cooling gele, som sikrer kontakt mellem hud og laser. Din hud vil føles varm, men det er ikke smertefuldt. Laseren går målrettet ind og ødelægger de aktiv akne-forårsagende bakterier.

Til den efterfølgende Fire & Ice frugtsyrebehandling gennemgår du 2 forskellige masker, som peeler og renser huden. Behandlingen kan, grundet den kraftige frugtsyre, godt nive lidt i din hud.

Efter din behandling

Efter din laser- og frugtsyrebehandling vil det behandlede område være lidt rødt og irriteret.
Du kan dog fint genoptage din hverdag og fint bruge makeup og creme.

Vi anbefaler, at du undgår varme på det behandlede område i nogle dage efter din behandling, såsom sauna, massage eller hård sport. Du må heller ikke peele huden i de efterfølgende 5 dage.

Det er altafgørende for dit resultat, at du anvender den produktpakke dagligt som du har fået med hjem fra Cosmo. Du går hjælp til hvordan du bruger produkterne korrekt, til din første behandling.

Derudover anbefaler vi altid, at du bruger solcreme med minimum faktor 30 hver dag i mindst 1 uge efter behandlingen. Solcremen kan du lægge under din makeup.

Potentielle bivirkninger ved din behandling
Det er helt almindeligt, hvis du oplever let rødme og hævelse i området efter din behandling.

Hvis huden udsættes for sollys indenfor 4 uger efter behandlingen, er der risiko for at din hud bliver misfarvet eller skjoldet. Det er ligeledes vigtigt, at du informerer din sygeplejerske, hvis du har fået sol forud for din behandling, så vi kan udskyde din behandling. Hvis ikke, er der risiko for at behandlingen giver en forbrænding, sårdannelse med efterfølgende lysfarvning af huden eller, i sjældne tilfælde, ardannelser.

Ved forbrændning eller anden uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke.

– Historik med modermærkecancer eller hudcancer
– Graviditet
– Nogle typer receptpligtig medicin mod uren hud
– En fortid med keloid ardannelse
– Blodfortyndende behandling
– Epilepsi som ikke er velbehandlet
– Blødersygdom/hæmofili
– Ødematøse ben

Priser

 • Aknepakke inkl. produkter – Ansigt*
  8.995 kr.
 • Aknepakken inkl. produkter – Enkelt område*
  7.995 kr.
 • Single laserbehandling mod akne – Ansigt
  1.445 kr.
 • Single laserbehandling mod akne – Enkelt område
  945 kr.
 • Single laserbehandling af akne-ar
  3.595 kr.

PRISGARANTI

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning. Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Læs mere og prøv låneberegneren

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser. Personalet er utrolig imødekommende og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle behandlere, trygt og tillidsvækkende fordi der ikke overbehandles – super venlige og meget lækre produkter og omgivelser – jeg er vild med at komme hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og kompetent personale. Er spændt på det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

FIND OS HER

COSMO – KØBENHAVN

COSMO – AARHUS

COSMO – HØRSHOLM

INSPIRATION FRA

Cosmo magasinet

Identificerer du dig selv med din hud?
Identificerer du dig selv med din hud?

Hvad identificerer du dig selv med? Er det med en grov hudoverflade og store porer? Som har svært ved at få sin…

Læs mere
Dine hænder kan afsløre din hudkvalitet
Dine hænder kan afsløre din hudkvalitet

Glat som en sten, grov som grus eller blødt som det fineste sand? Prøv lige at gøre det her: Kør en hånd…

Læs mere
3 veje til den bedste laserbehandling
3 veje til den bedste laserbehandling

… kender du dem alle? Mange har den opfattelse, at en laserbehandling “bare” er en laserbehandling. Og at det bl.a.…

Læs mere
Vores kunder giver os 5/5 Baseret på 205 anmeldelser på Google, Facebook og Trustpilot

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER