Book en tid

Bikinilinje

Behandling af laser hårfjerning i bikinilinje

Der findes mange mulige metoder, at fjerne uønskede hår i bikinilinjen på. Men fjernelse af hår i bikinilinjen kan for mange kvinder være en stor hovedpine og skabe gener såsom rødme, irritation og, i nogle tilfælde, indgroede hår.
Hos Cosmo kan vi fjerne uønskede hår på i bikinilinjen med laserteknologi, der er udstyret med en diode laser, som er den mest effektive og skånsomme metode at fjerne hår på. Dette gør, at vi kan fjerne uønskede hår i bikinilinjen på alle hudtyper, så længe hårene er mørke. Jo mørkere og grovere hårene er, jo bedre resultat kan der opnås ved fjernelse af uønskede hår i bikinilinje med laser. Man kan desværre endnu ikke fjerne lyse, grå eller røde hår med laserhårfjerning.

Hvordan virker permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning er yderst populært, og er med til at hjælpe mange mennesker for tidskrævende barbering og de følgegener, der kommer af regelmæssig barbering såsom røde knopper, irriteret hud og indgroede hår.
Effekten af laserlyset er, at varmen fra lysstrålen ødelægger hårsækkene på hårene, der er i vækstfase. Det er derfor nødvendigt med flere behandlinger for også at ødelægge de hårsække, der har været i hvilefase under behandlingen. Ved fjernelse af uønsket hårvækst i bikinilinjen med laser ødelægges hårsækken ved opvarmningen fra laserbehandlingen. Laseren skader derimod ikke den omkringliggende hud, så behandlingen er skånsom og kræver ingen restitutionstid.
Eftersom ødelagte hårsække ikke danner nye hår, vil du i løbet af behandlingsforløbet, typisk opleve en reduktion på op til 70% – hvilket faktisk er mere end det lyder – og som regel er de resterende hår blevet meget tynde og fine. Skulle du få et par enkelte hår med årene, som kræver behandling, er de nemme at fjerne med en enkelt opfølgende laserbehandling.

Hurtig og effektiv hårfjerning med udstyr af højeste kvalitet

Hos Cosmo Laser behandler vi med den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning, der kombinerer laser- og radiofrekvens til effektivt og skånsomt at fjerne uønsket hår i bikinilinjen. Laseren er udviklet af Syneron, verdens største producent af laserudstyr, og er den næste generation af sikker og effektiv permanent hårfjerningsteknologi.

Book en gratis konsultation

Hvis du døjer med uønskede hår i bikinilinjen, så book en gratis og uforpligtende konsultation i permanent hårfjerning i din foretrukne klinik. Her kan du få vurderet, om du er kandidat til at få udført permanent hårfjerning, samt stille alle dine spørgsmål til din behandler, som er uddannet kosmetisk sygeplejerske. Bemærk at vi ikke kan behandle lyse, grå og røde hår.

BLIV KLOGERE PÅ BEHANDLINGEN

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik udføres din behandling mod hårvækst med Motif laser fra Syneron. Motif er den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning, der kombinerer laser og radiofrekvens til effektivt og skånsomt at fjerne hår på uønskede steder. Laseren er udviklet af Syneron, verdens største producent af laserudstyr, og er den næste generation af sikker og effektiv permanent hårfjerningsteknologi.

SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Behandlingen foregår således, at laserlyset og varmen fra lysstrålen ledes ned i dine hårsække via dine mørke hårstrå, så hårsækken ødelægges. Men for at hårsækken kan ødelægges skal håret både være mørkt og befinde sig i sin vækstfase. Dine hår gennemløber nemlig 3 faser: Vækstfase, hvilefase og afstødningsfase. Der opnås varig hårreduktion af de mørke hår som er vækstfasen, men det estimeres at kun 5% af dine hår er i denne fase på samme tid. Derfor varierer dit resultat også fra gang til gang.

Sådan er succesraten

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger, du finder tilstrækkeligt ved permanent hårfjerning. Normalt anbefaler vi mellem 8-12 laserbehandlinger. Der vil være nogle hudområder, hvor hårene lettere forsvinder fra end andre. Vi anbefaler, at der går 4-12 uger mellem hver behandling på samme område.
Alle hår kan ikke fjernes fuldstændigt, men mængden af mørke hår vil typisk kunne reduceres med ca. 70% med et varigt resultat. Dog kan enkelte opleve en reduktion helt op til 95 %.
Da lyset og varmen ledes ned i hårsækken via farvestoffet i dit hår, er det ikke muligt at behandle lyse, grå eller røde hår. Forhør dig evt. nærmere hos vores kosmetiske sygeplejersker omkring andre behandlingsmuligheder for lyse og røde hår.

Før din behandling

Inden din første behandling er det afgørende, at du ikke er solbrændt eller har anvendt selvbruner inden og imellem behandlingerne. Hvis huden er mørkere end hårfarven, opnås der ikke det mest optimale behandlingsresultat, og der vil være øget risiko for bivirkninger, som f.eks. forbrænding.

Derfor kan du opleve at måtte udsætte din tid til behandling, hvis din hud er for mørk. Det område der ønskes behandlet, skal barberes med skraber et døgn før behandlingen.

I perioderne imellem behandlingerne, er du velkommen til at barbere dig med en skraber. Men du må hverken bruge pincet eller få foretaget voksbehandling.

Under din behandling

Behandlingen kan godt føles lidt ubehagelig, som en let stikken i huden. Der anvendes en cooling gele under behandlingen, der er let smertelindrende.

Derudover vil der i forbindelse med konsultationen være mulighed for at mærke, hvordan behandlingen føles.

Efter din behandling

Din hud kan være lidt rød og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå – som ved gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer.

Nogle kan have glæde af efterbehandling med salve/creme. Du kan se alle hårene efter behandlingen, så de forsvinder ikke med det samme. De skal først skubbes op til overfladen, hvilket sker i samme tempo, som de øvrige hår vokser, ca. 0,1 mm pr. døgn. Resultatet efter en behandling kan tidligst vurderes 2-3 måneder efter behandlingen.

Undgå unødvendig irritation af huden i 24 timer efter behandlingen og undgå sollys på behandlingsstedet i 2 uger efter. Du bør ikke skrabe hårene det første døgn for at undgå for meget irritation i huden.

Potentielle bivirkninger ved din behandling

Huden kan virke irriteret kort efter behandlingen og med en let hævelse omkring de enkelte hårstrå. Forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan opstå hvis huden umiddelbart har været udsat for sollys eller er for mørk.

Hvis der fremkommer forbrænding eller på anden måde irritation af huden, vil det være muligt at kontakte læge eller sygeplejerske.

Generelle kontraindikationer (forhold der taler imod behandling)

– Kræft, specielt hudkræft
– Graviditet
– Brug af antibiotika mod uren hud
– Aktiv herpesinflammation på behandlingsområde
– Ikke-kontrolleret diabetes
– Tendens til keloid ardannelse
– Ikke-kontrollerede hormonforstyrrelser
– Under antikoagulationsbehandling (blodfortyndende behandling).
– Epilepsi
– Fortid med blødningskoagulopathies – hvis du er bløder.
– Pacemaker

Priser

Ved køb af 2 (eller flere) områder, får du 50 % på de billigste områder.

Nedenstående priser er normalpriser pr. behandling

 • Helt ansigt
  1.100 kr.
 • Underansigt/fuldskæg
  900 kr.
 • Overlæbe
  500 kr.
 • Hage
  500 kr.
 • Hals
  600 kr.
 • Kinder
  600 kr.
 • Bakkenbarter
  500 kr.
 • Bikinilinje
  700 kr.
 • Tanga
  900 kr.
 • Brazil
  1.200 kr.
 • Baller
  1.200 kr.
 • Lår
  2.000 kr.
 • Underben
  2.000 kr.
 • InderLår
  750 kr.
 • Baglår
  1.000 kr.
 • Armhule
  500 kr.
 • Overarme
  1.100 kr.
 • Underarme
  1.100 kr.
 • Ryg
  1.700 kr.
 • Halv ryg
  1.000 kr.
 • Skuldre
  800 kr.
 • Nakke
  500 kr.
 • Lænd
  500 kr.
 • Bryst
  1.100 kr.
 • Brystvorter/omkring vorte
  500 kr.
 • Mellem bryst
  500 kr.
 • Mave
  1.000 kr.
 • Linje fra navle og ned
  500 kr.
 • Hænder eller fødder
  500 kr.

PRISGARANTI

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning. Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Læs mere og prøv låneberegneren

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER

ANBEFALEDE BEHANDLINGER

 • 3 for 2 på Karsprængningsfjernelse

  Er du plaget af rødme i ansigtet eller døjer du med blå-lilla mønstre på benene? Vi kender alt til det. De irriterende karsprængninger, som typisk opstår pga. hurtige skift i temperatur eller stående arbejde.Vi er laserspecialister og har over 10 års erfaringer med at hjælpe danskere med at opnå større livskvalitet ved at føle sig bedst muligt tilpas i egen krop og udseende.Sig farvel til dine karsprængninger med vores effektive laserbehandling og spar lige nu op til 33 % på dine behandlinger.

  Kampagnepriser

  Vi anbefaler altid minimum 3 behandlinger med 4-8 uger mellemrum.Spar 33 % på pakke á 3 behandlinger:3 x Ansigt = 4.000 kr. (spar 2.000 kr.) 3 x Kinder = 2.400 kr. (spar 1.200 kr.) 3 x Næse = 2.000 kr. (spar 1.000 kr.) 3 x Kinder og Næse = 3.200 kr. (spar 1.600 kr.) 3 x Bryst = 4.000 kr. (spar 2.000 kr.) 3 x Hals = 3.200 kr. (spar 1.600 kr.) 3 x Ben - få = 2.000 kr. (spar 1.000 kr.) 3 x Ben - flere = 3.000 kr. (spar 1.500 kr.) 3 x Ben - mange = 4.400 kr. (spar 2.200 kr.)Spar 20 % på 1 opfølgende behandling:1 x Ansigt = 1.600 kr. (spar 400 kr.) 1 x Kinder = 960 kr. (spar 240 kr.) 1 x Næse = 800 kr. (spar 200 kr.) 1 x Kinder og Næse = 1.280 kr. (spar 320 kr.) 1 x Bryst = 1.600 kr. (spar 400 kr.) 1 x Hals = 1.280 kr. (spar 320 kr.) 1 x Ben - få = 800 kr. (spar 200 kr.) 1 x Ben - flere = 1.200 kr. (spar 300 kr.) 1 x Ben - mange = 1.760 kr. (spar 440 kr.)
  DKK 1

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser. Personalet er utrolig imødekommende og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle behandlere, trygt og tillidsvækkende fordi der ikke overbehandles – super venlige og meget lækre produkter og omgivelser – jeg er vild med at komme hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og kompetent personale. Er spændt på det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

FIND OS HER

COSMO – KØBENHAVN

COSMO – AARHUS

COSMO – HØRSHOLM

INSPIRATION FRA

Cosmo magasinet

Mange drømme forbliver ved drømmen, men…
Mange drømme forbliver ved drømmen, men…

Én hårrejsende drøm er netop gået i opfyldelse Der er mange ting, vi drømmer om. Men de forbliver som regel ved drømmen.…

Læs mere
24-TIMERS TILBUD: LASERHÅRFJERNING
24-TIMERS TILBUD: LASERHÅRFJERNING

Er du klaaaar…? Til endnu et FØDSELSDAGSTILBUD! Fødselsdagsugen fortsætter og det samme gør de skønne fødselsdagstilbud! Elsker du lyden af…

Læs mere
3 veje til den bedste laserbehandling
3 veje til den bedste laserbehandling

… kender du dem alle? Mange har den opfattelse, at en laserbehandling “bare” er en laserbehandling. Og at det bl.a.…

Læs mere

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER