Book en tid

Hudforfinelse og arreduktion

MatrixRF – en skånsom videreudvikling af CO2 laserbehandling

Oplev hvordan tusinder verden over har mindsket deres rynker, har oplevet arreduktion og fået en klarere hud med en MatrixRF laser rynkebehandling.

Døjer du med grove porer, rynker, og træt og grålig hud, der mangler glød? Måske har du dybere linjer eller skæmmende ar i ansigtet, som du gerne vil til livs.
MatrixRF Fractional skinresurfacing er en videreudvikling af den traditionelle CO2-laser laserbehandling. Her får du alle de gode egenskaber fra en virkelig effektfuld behandling og minimal downtime i dit helingsforløb.

Effektiv behandling med mindre “downtime”

I Hollywood er løsningen CO2 laserbehandling, men for mange er det en omfangsrig affære med indlæggelse og lang helingstid – det vi kalder ”downtime” og en meget sart hud efterfølgende, da CO2 laserbehandling gør din hud meget modtagelig i tiden efter behandlingen og derfor kræver beskyttelse og kan virke noget tynd efterfølgende.
Det er for de fleste en meget omsiggribende laserbehandling, og både downtime, risici og pengepung afskrækker de fleste. Derfor har vi stor succes med MatrixRF-laser behandling da den i store træk kan afhjælpe mange af de ting som en rigtig CO2 laserbehandling kan, blot langt mere skånsomt og med langt færre risici.

Fordelene ved MatrixRF laserbehandling er mange!

Fordelen ved MatrixRF frem for traditionel CO2 laserbehandling er, at indgrebet ikke er nær så drastisk, og dermed er helingsforløbet lettere og hurtigere, ligesom risikoen og bivirkningerne er mindre. Til gengæld er det ofte nødvendigt at gentage MatrixRF 2-3 gange med nogle måneders mellemrum for at opnå de samme resultater. Efter forløbet med 2-3 behandlinger er det for de fleste fint at få lavet 1-2 om året for at holde resultatet ved lige og booste sin ansigtshud med fornyet glød og en flot overflade.

Sådan virker din MatrixRF Laserbehandling

Princippet ved behandlingen er, at MatrixRF ved at lave nogle mikroskopiske sår i de øverste lag af huden, stimulerer til en regeneration af hudens øverste lag samt en opstramning af bindevævet. Populært sagt får man udjævnet hudens rynker og ar, samtidig med at man får sin ungdoms teint igen. Skader i huden som følge af for meget sol, såsom brune skjolder (pigmentpletter), store porer, forstadier til hudkræft m.v. vil også forsvinde ved laserbehandlingen og man får derfor en flottere og mere ensartet hud. Det er således hudens øverste lag der forbedres. Der er ikke tale om et egentligt ansigtsløft, men behandling af eksempelvis rynker i panden, arreduktion eller en forbedret hudstruktur helt generelt.

Efter din behandling

I dagene efter en MatrixRF-laserbehandling kan dit ansigt godt se meget rødt ud, være lidt hævet og ”irriteret”, så vi anbefaler at du planlægger din behandling så du ikke lige skal noget vigtigt i dagene efter, mens du heler. Ligeledes får du udleveret isposer, som du kan tage med hjem og genbruge, så du kan køle huden ned løbende.

Hvordan plejer jeg min hud?

Når vi går ind og ”åbner huden” med de små frakturer er det ekstra vigtigt at pleje sin hud og beskytte den med god fugt og pleje i tiden efter en behandling. Derfor anbefaler vi kraftigt at man benytter Sheald creme fra Is Clinical i hvert fald 5 dage efter behandlingen. Den går ind og hjælper helingsprocessen med helt op til 50% og samtidig fugter og plejer uden skadelig kemi.
Du bør ligeledes investere i en god solcreme med både UVA og UVB filter så du forhindrer nye skader på din nye flotte ansigtshud. Vi anbefaler de gode solcremer fra Is Clinical som ikke føles som en normal solcreme, trænger hurtigt ind og plejer og fugter som en god dagcreme du kan benytte f.eks. under makeup.

Før din behandling

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Når du kommer til din behandling, så skal huden på behandlingsstedet være intakt og uden infektioner, sår eller irritation.

Forud for din behandling, må det behandlende område ikke have været udsat for sol i minimum 4 uger, ligesom du heller ikke må bruge selvbruner i 2 uger før. Huden skal fremstå så lys som muligt. Det er altafgørende, at du ikke anvender creme i ansigtet dagen før, og samme dag som din behandling. Hvis dette er tilfældet, kan vi desværre ikke behandle dig.

Under din behandling

Varmen fra laseren ledes ned til din hud og laver kontrollerede, mikroskopiske skader i hudens øverste lag. Dette stimulerer og opstrammer bindevævet.

Behandlingen føles som små nålestik i huden, og kan derfor godt føles ubehagelig. For at mindske det, lægger vi en lokalbedøvende creme forud for behandlingen. Du er også velkommen til at tage en panodil før behandlingen.

Efter din behandling

Efter behandlingen vil det behandlede område fremstå højrødt og hævet, ligesom at du vil opleve en brændende fornemmelse i huden. Fornemmelsen varer i 2-6 timer hvorefter du vil opleve lidt ømhed i huden. Du får derfor en ispose med til løbende nedkøling.

Du må ikke røre huden i de første 6 timer efter behandlingen eller rense og smøre din hud med almindelig creme de første 24 timer efter behandlingen. Derefter er det vigtigt at du smører med en god fugtighedscreme (uden parfume og konserveringsmidler) for at holde huden fugtig og smidig. Spørg evt. din sygeplejerske hvad vi anbefaler.

På 3.-4. dagen efter behandlingen vil hævelsen være væk, og huden kan skalle. Fugtighedscreme er med til at lette helingen.

På 6-7 dage føles huden normal igen.

Når din hud er helet op igen, skal du huske at den stadig er sart og derfor skal du beskytte den mod kulde og direkte sol. Modningsfasen varer op til 4-6 uger, først efterfølgende har din hud genvundet sin styrke.

Potentielle bivirkninger ved din behandling
Det er helt almindeligt og forventeligt, at du bliver meget rød og hævet i det behandlede område. Dette står på i flere dage. Der er en lille risiko for, at du får en infektion med enten bakterier eller virus. Er det tilfældet, vil du opleve en forværring eller tilbagegang i helingsprocessen. Det kan f.eks. komme til udtryk som ekstra ømhed, yderligere rødme og feber.

Risikoen for infektion er størst i de første dage efter behandlingen, og kan let behandles med antibiotika. Har du tendens til hyppige herpesudbrud, kan det være en god ide at få lavet en forebyggende behandling. Det er yderst sjældent at der forekommer en forbrænding som giver blærer, sådannelser, lysfarvning af huden, eller ardannelser. Ved forbrænding eller anden uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke.

– Historik med modermærkecancer eller hudcancer
– Graviditet
– Rosacea
– Nogle typer af receptpligtig medicin mod uren hud
– En fortid med keloid ardannelse
– Blodfortyndende behandling
– Epilepsi, som ikke er velbehandlet
– Blødersygdom/hæmofili

Kampagnepriser

 

Lige nu kan du spare op til 33 % på dine behandlinger. Du kan købe kampagnen t.o.m. 30. september 2019 her.

 • 3 x Ansigt
  Nu 7.190 kr. (spar 3.595 kr.)
 • 1 x Ansigt
  Nu 2.876 kr. (spar 719 kr.)
 • 3 x Halvt ansigt
  Nu 5.790 kr. (spar 2.895 kr.)
 • 1 x Halvt ansigt
  Nu 2.316 kr. (spar 719 kr.)
 • 3 x Enkelt område
  Nu 3.790 kr. (spar 1.895 kr.)
 • 1 x Enkelt område
  Nu 1.516 kr. (spar 379 kr.)
 • 3 x Hals
  Nu 7.190 kr. (spar 3.595 kr.)
 • 1 x Hals
  Nu 2.876 kr. (spar 719 kr.)
 • 3 x Bryst
  Nu 4.990 kr. (spar 2.495 kr.)
 • 1 x Bryst
  1.996 kr. (spar 499 kr.)
 • 3 x Ansigt og hals
  Nu 11.390 kr. (spar 5.696 kr.)
 • 1 x Ansigt og hals
  Nu 4.556 kr. (spar 1.140 kr.)
 • 3 x Ansigt, hals, bryst
  Nu 13.990 kr. (spar 6.995 kr.)
 • 1 x Ansigt, hals, bryst
  Nu 5.596 kr. (spar 1.099 kr.)

PRISGARANTI

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning. Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Læs mere og prøv låneberegneren

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser. Personalet er utrolig imødekommende og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle behandlere, trygt og tillidsvækkende fordi der ikke overbehandles – super venlige og meget lækre produkter og omgivelser – jeg er vild med at komme hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og kompetent personale. Er spændt på det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

FIND OS HER

COSMO – TRIANGLEN

COSMO – CITY

COSMO – AARHUS

COSMO – HØRSHOLM

INSPIRATION FRA

Cosmo magasinet

Ar efter akne kan reduceres. Hvis du ønsker det!
Ar efter akne kan reduceres. Hvis du ønsker det!

Ardannelse efter akne… … er helt normalt! (Men ikke desto mindre ret irriterende…) MEN der kan gøres noget ved det,…

Læs mere
Finere og glattere hud med disse 3 trin
Finere og glattere hud med disse 3 trin

Er din hud kreppet? Og ville du ønske, at den var mere glat? Bare rolig… Det kan den blive (med…

Læs mere
Sådan får du en finere og mildere hudtekstur
Sådan får du en finere og mildere hudtekstur

Grov hudtekstur og store porer? Hvis det er noget, du kan nikke genkendende til, så bare rolig.. Jeg har (muligvis)…

Læs mere

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER