Book en tid

Ansigt

Små blodsprængninger i ansigtet?

Skiftende temperatur kan være medvirkende til at en stor del af den danske befolkning døjer med små blodsprængninger i ansigtet (også kaldet karsprængninger). Disse karsprængninger i ansigtet, som også kan opstå af genetiske årsager, viser sig typisk som rødme på kinderne, hagen og næsen og kaldes ’diffus rødme’. Nogle kan også opleve større karsprængninger, der viser sig som lidt større rødlige forgreninger i huden.

Mange (primært kvinder) forsøger at dække disse små blodsprængninger i ansigtet med makeup, hvilket både kan være irriterende, tidskrævende og ikke mindst besværligt. Men heldigvis er der hjælp at hente og disse karsprængninger kan fjernes med laserbehandling – skånsomt og effektivt.

Hos Cosmo kan vi med effektiv laserteknologi fjerne blodsprængninger i ansigtet. Vores karsprængningsfjernelse udføres med Elós laserbehandling og af kosmetiske sygeplejersker. Antal anbefalede behandlinger varierer alt efter størrelsen på karsprængningen. Antallet af behandlinger kan derfor ligge alt mellem 3-6 behandlinger, afshængigt af hvilken type karsprængning, det drejer sig om. Som regel vil du dog allerede se en effekt efter din første behandling og resultatet, du opnår, er permanent.

Hvorfor opstår små blodsprængninger i ansigtet?

Der er rigtig mange årsager til at karsprængninger i ansigtet opstår. Du kan være genetisk disponeret, men de kan også opstå i takt med du bliver ældre, bliver gravid, får rocasea eller bindevævssygdomme. Og som kort beskrevet foroven, kan det skyldes temperaturskift fra varme til kulde, når du eksempelvis træder ud i frostvejr fra en varm bil.
Risikoen for at udvikle karsprængninger i ansigtet kan reduceres, ved at styrke din hud, så den bl.a. bedre kan klare disse vejrvilkår. Ved at smøre din hud med en god A-vitamin creme, gør du din hud mere tyk og modstandsdygtig overfor eventuelle skader. Hos Cosmo anbefaler vi Clinical Super 3 Booster fra Beauté Pacifique, som kan købes i vores klinikker fra 760 kr.

Det er enkelt at fjerne karsprængninger på ben

Ca. 50 % af den danske befolkning har karsprængninger, så du er bestemt ikke den eneste. Er du plaget af store eller små blodsprængninger i ansigtet, kan det afhjælpes med en laserbehandling. Karsprængninger og ødelagte blodkar (blodsprægninger) fjernes skånsomt og sikkert med laserbehandlinger.
For at få behandlet dine karsprængninger skal din hud være så lys som mulig. Jo lysere din hud er, jo hurtigere ses dit resultat. Derfor er efteråret og vinteren et godt tidspunkt at starte dit forløb på.
Med en Elós laserbehandling af små blodsprængninger i ansigtet, kan vi fjerne røde misfarvninger i ansigtet på bare få laserbehandlinger. For mange betyder dette fornyet selvtillid og velvære.
Vi er selvfølgelig registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed og alle behandlinger mod karsprængninger udføres af en læge eller kosmetisk sygeplejerske.

Ønsker du at fjerne blodsprængninger i ansigtet?

Døjer du med små blodsprængninger i ansigtet, så book en gratis og uforpligtende konsultation. Her kan du få en snak om dine muligheder hos vores erfarne personale, som alle er uddannede kosmetiske i ansigtet, samt stille dine eventuelle spørgsmål til din behandler.

Før din behandling

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen.

Hvis du har karsprængninger på benet anbefales det, forud din konsultation, at du får undersøgt dine ben af en læge. Hvis du f.eks. har åreknuder, er det oftest mest hensigtsmæssigt at du får opereret dem først, da der er stor risiko for, at du blot vil få nye karsprængninger.

Forud for din behandling må du ikke have opholdt dig i solen i minimum 4 uger, og din hud skal fremstå lys. Derudover skal din hud være velplejet og ikke mangle fugt. Skal du behandles i ansigtet, afrenser vi din makeup.

Under din behandling

Lyset og varmen fra laseren ledes ned til din hud gennem et lag cooling gele, som sikrer kontakt mellem hud og laser. Lyset fra laseren opsuges af farven i dine kar, som herefter varmes op, kollapser og går til grunde.

Det føles varmt og stikkende i huden under behandlingen. Behandlingen kan derfor godt føles ubehagelig. Oftest mærkes det mere på benene end i ansigtet. Følelsen varierer meget fra person til person og afhænger bl.a. også af selve karret.

Efter din behandling

Det behandlede område kan være rødt og hævet i op til et døgn efter behandlingen. Det er ikke unormalt, at du kan mærke en let overfladisk ru fornemmelse hen over karrene. Det forsvinder i løbet af få dage.

Efter din behandling må du absolut ikke udsætte det behandlede område for sollys i minimum 4 uger.

Du kan med fordel fremme helingsforløbet ved at bruge gode savler eller cremer. Forhør dig gerne hos din behandler, som kan vejlede dig i effektiv hudpleje.

Har du fået behandling af kar i ansigtet, må du bruge makeup 2 timer efter din behandling, hvis ikke andet aftales.

Har du fået behandling af kar på dine ben, skal du være opmærksom på, at holde dem i ro. Vi fraråder træning og længerevarende stående aktivitet i ca. 3 dage efter din behandling, ligesom at varme fra eksempelvis sauna frarådes. Begge dele fremmer risikoen for, at karrerne udvider sig igen.

Potentielle bivirkninger ved din behandling
Det er helt almindeligt, hvis du oplever let rødme og hævelse i området efter din behandling.

Hvis huden udsættes for sollys indenfor 4 uger efter behandlingen, er der risiko for at din hud bliver misfarvet eller skjoldet. Det er ligeledes vigtigt, at du informerer din sygeplejerske, hvis du har fået sol forud for din behandling, så vi kan udskyde din behandling. Hvis ikke, er der risiko for at behandlingen giver en forbrænding, sårdannelse med efterfølgende lysfarvning af huden eller, i sjældne tilfælde, ardannelser.

Ved forbrændning eller anden uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke.

– Historik med modermærkecancer eller hudcancer
– Graviditet
– Nogle typer receptpligtig medicin mod uren hud
– En fortid med keloid ardannelse
– Blodfortyndende behandling
– Epilepsi som ikke er velbehandlet
– Blødersygdom/hæmofili
– Ødematøse ben

Priser

PRISGARANTI

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning. Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Læs mere og prøv låneberegneren

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER
FØR & EFTER BILLEDER

RESULTATER, DER KAN SES

qwert
qwert

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser. Personalet er utrolig imødekommende og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle behandlere, trygt og tillidsvækkende fordi der ikke overbehandles – super venlige og meget lækre produkter og omgivelser – jeg er vild med at komme hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og kompetent personale. Er spændt på det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

FIND OS HER

COSMO – KØBENHAVN

COSMO – AARHUS

COSMO – HØRSHOLM

INSPIRATION FRA

Cosmo magasinet

24-TIMERS TILBUD: KARSPRÆNGNINGSFJERNELSE
24-TIMERS TILBUD: KARSPRÆNGNINGSFJERNELSE

 24-TIMERS FØDSELSDAGSTILBUD!   Spar op til 33 % på karsprængningsfjernelse Hip hip… I år fylder vi 10 flotte år (kan…

Læs mere
3 veje til den bedste laserbehandling
3 veje til den bedste laserbehandling

… kender du dem alle? Mange har den opfattelse, at en laserbehandling “bare” er en laserbehandling. Og at det bl.a.…

Læs mere
Få en ensartet hudtone. Helt uden foundation.
Få en ensartet hudtone. Helt uden foundation.

Læs kun videre, hvis du savner at føle dig smuk uden foundation… Har du mørke pletter i ansigtet? …f.eks. på…

Læs mere

ANBEFALEDE BEHANDLINGER

 • Fire and fire behandling
  Fire and fire behandling

  SPAR 50% på Fire & Ice

  Til og med mandag d. 30. december 2019 sparer du 50% på Fire & Ice forløb

  Forfrisk din hud, og giv den en fornyet glød og udstråling med den fantastiske Fire & Ice frugtsyrebehandling.Behandlingen har til formål at:– Reducere fine linjer – Fremme cellefornyelsen – Genopbygge og styrke din medtaget hud – Forbedre akne og uren hud – Minimerer porer – Reducerer hyperpigmentering og solskader – Give dig en glattere hud med en fornyet glødFor at opnå det absolut bedste resultat, anbefaler vi 3 behandlinger med 14 dages mellemrum.

  Decembertilbud

  3 x Fire & Ice - 1.343 kr (spar 1.342 kr.)I klinikken er det muligt at tilkøbe behandling på halsen, samt dybderens, hvis dette ønskes.
  DKK 1
 • Spar 25% på tatoveringsfjernelse

  Det siges at op imod 50 % af alle danskere fortryder en eller flere af deres tatoveringer. Med Picoway-teknologien kan du sikkert og effektivt fjerne fortidens (uheldige) beslutninger. (Vi har alle været der!)PicoWay® teknologiens ultra hurtige levering af koncentreret energi, kan størstedelen af tatoveringerne fjernes på 6-8 behandlinger. Behandlingen er både effektiv, skånsom og mindre ubehagelig.Det endelige antal af behandlinger og forventede resultat er individuelt og afhænger bl.a. af farven på din tatovering, størrelsen af blækpartiklerne og din hudtype. 

  Lige nu kan du spare 25 % på tatoveringsfjernelse

  Pris pr. behandlingOp til 3 cm - som 5 krone – op til 3×3 cm / 9 cm2 = NU 375 (SPAR 125 kr.)Op til 8 cm - som lille citat – op til 8×4 cm / 32 cm2 = NU 675 kr. (SPAR 225 kr.)Op til 12 cm - som smart phone – op til 12×7 cm / 84 cm2 = NU 975 kr. (SPAR 325 kr.)Op til 17 cm - som underarm – op til 17×10 cm / 170 cm2 = NU 1.200 kr. (SPAR 400 kr.)Op til 25 cm - som half sleeve – op til 25×15 cm / 375 cm2 = NU 1.650 kr. (SPAR 550 kr.)
  DKK 1
 • Gratis

  Spar 20-33 % på Cosmo Signature

  , , ,

  Cosmo Signature

  De helt nye signaturbehandlinger er sammensat af de allebedste kombinationsbehandlinger. Der er 3 forskellige behandlinger: Cosmo Classic - Cosmo Plus - Cosmo Boost. Hvér af dem er tilpasset dit individuelle behov, og giver derfor det smukkeste og mest optimale resultat for dig. Se her hvad de forskellige 3-trins behandlinger kan gøre for din hud:

  Cosmo Classic

  Den forhenværende 3-i-1 Hudforyngelse: En 3-trins laserbehandling, for en mere ensartet hudtone, samt reduktion af fine linjer og fastere hud i underansigtet.

  Cosmo Plus

  3-trins laserbehandling, til dig der ønsker en mere ensartet hudtone, fastere hud i underansigtet, forfinelse af teksturen i din hud, samt at reducere linjer og begyndende rynker. Derudover er behandlingen kollagenstimulerende til den aldrende hud. 

  Cosmo Boost

  En 3-trins behandling, hvor det bedste fra laser- og injektionsbehandlinger kombineres. Her får du en mere ensartet hudtone, forebyggelse af slap hud i underansigtet og et massivt fugtboost for den skønneste glød og vitalitet i huden (Bonus: dette er med til at forebygge mod tidlige aldringstegn). Lige nu sparer du 33 % ved køb af en samlet pakke á 3 behandlinger - 20% ved køb af 1 behandling!Vi anbefaler et forløb med 3 behandlinger med 1 måneds mellemrum, for at få den optimale effekt af behandlingerne.Rabatten er fratrukket ovenstående pris:
  DKK 0

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER