Book en tid

Ansigt

Små blodsprængninger i ansigtet?

Skiftende temperatur kan være medvirkende til at en stor del af den danske befolkning døjer med små blodsprængninger i ansigtet (også kaldet karsprængninger). Disse karsprængninger i ansigtet, som også kan opstå af genetiske årsager, viser sig typisk som rødme på kinderne, hagen og næsen og kaldes ’diffus rødme’. Nogle kan også opleve større karsprængninger, der viser sig som lidt større rødlige forgreninger i huden.

Mange (primært kvinder) forsøger at dække disse små blodsprængninger i ansigtet med makeup, hvilket både kan være irriterende, tidskrævende og ikke mindst besværligt. Men heldigvis er der hjælp at hente og disse karsprængninger kan fjernes med laserbehandling – skånsomt og effektivt.

Hos Cosmo kan vi med effektiv laserteknologi fjerne blodsprængninger i ansigtet. Vores karsprængningsfjernelse udføres med Elós laserbehandling og af kosmetiske sygeplejersker. Antal anbefalede behandlinger varierer alt efter størrelsen på karsprængningen. Antallet af behandlinger kan derfor ligge alt mellem 3-6 behandlinger, afshængigt af hvilken type karsprængning, det drejer sig om. Som regel vil du dog allerede se en effekt efter din første behandling og resultatet, du opnår, er permanent.

Hvorfor opstår små blodsprængninger i ansigtet?

Der er rigtig mange årsager til at karsprængninger i ansigtet opstår. Du kan være genetisk disponeret, men de kan også opstå i takt med du bliver ældre, bliver gravid, får rocasea eller bindevævssygdomme. Og som kort beskrevet foroven, kan det skyldes temperaturskift fra varme til kulde, når du eksempelvis træder ud i frostvejr fra en varm bil.
Risikoen for at udvikle karsprængninger i ansigtet kan reduceres, ved at styrke din hud, så den bl.a. bedre kan klare disse vejrvilkår. Ved at smøre din hud med en god A-vitamin creme, gør du din hud mere tyk og modstandsdygtig overfor eventuelle skader. Hos Cosmo anbefaler vi Clinical Super 3 Booster fra Beauté Pacifique, som kan købes i vores klinikker fra 760 kr.

Det er enkelt at fjerne karsprængninger på ben

Ca. 50 % af den danske befolkning har karsprængninger, så du er bestemt ikke den eneste. Er du plaget af store eller små blodsprængninger i ansigtet, kan det afhjælpes med en laserbehandling. Karsprængninger og ødelagte blodkar (blodsprægninger) fjernes skånsomt og sikkert med laserbehandlinger.
For at få behandlet dine karsprængninger skal din hud være så lys som mulig. Jo lysere din hud er, jo hurtigere ses dit resultat. Derfor er efteråret og vinteren et godt tidspunkt at starte dit forløb på.
Med en Elós laserbehandling af små blodsprængninger i ansigtet, kan vi fjerne røde misfarvninger i ansigtet på bare få laserbehandlinger. For mange betyder dette fornyet selvtillid og velvære.
Vi er selvfølgelig registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed og alle behandlinger mod karsprængninger udføres af en læge eller kosmetisk sygeplejerske.

Ønsker du at fjerne blodsprængninger i ansigtet?

Døjer du med små blodsprængninger i ansigtet, så book en gratis og uforpligtende konsultation. Her kan du få en snak om dine muligheder hos vores erfarne personale, som alle er uddannede kosmetiske i ansigtet, samt stille dine eventuelle spørgsmål til din behandler.

Før din behandling

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen.

Hvis du har karsprængninger på benet anbefales det, forud din konsultation, at du får undersøgt dine ben af en læge. Hvis du f.eks. har åreknuder, er det oftest mest hensigtsmæssigt at du får opereret dem først, da der er stor risiko for, at du blot vil få nye karsprængninger.

Forud for din behandling må du ikke have opholdt dig i solen i minimum 4 uger, og din hud skal fremstå lys. Derudover skal din hud være velplejet og ikke mangle fugt. Skal du behandles i ansigtet, afrenser vi din makeup.

Under din behandling

Lyset og varmen fra laseren ledes ned til din hud gennem et lag cooling gele, som sikrer kontakt mellem hud og laser. Lyset fra laseren opsuges af farven i dine kar, som herefter varmes op, kollapser og går til grunde.

Det føles varmt og stikkende i huden under behandlingen. Behandlingen kan derfor godt føles ubehagelig. Oftest mærkes det mere på benene end i ansigtet. Følelsen varierer meget fra person til person og afhænger bl.a. også af selve karret.

Efter din behandling

Det behandlede område kan være rødt og hævet i op til et døgn efter behandlingen. Det er ikke unormalt, at du kan mærke en let overfladisk ru fornemmelse hen over karrene. Det forsvinder i løbet af få dage.

Efter din behandling må du absolut ikke udsætte det behandlede område for sollys i minimum 4 uger.

Du kan med fordel fremme helingsforløbet ved at bruge gode savler eller cremer. Forhør dig gerne hos din behandler, som kan vejlede dig i effektiv hudpleje.

Har du fået behandling af kar i ansigtet, må du bruge makeup 2 timer efter din behandling, hvis ikke andet aftales.

Har du fået behandling af kar på dine ben, skal du være opmærksom på, at holde dem i ro. Vi fraråder træning og længerevarende stående aktivitet i ca. 3 dage efter din behandling, ligesom at varme fra eksempelvis sauna frarådes. Begge dele fremmer risikoen for, at karrerne udvider sig igen.

Potentielle bivirkninger ved din behandling
Det er helt almindeligt, hvis du oplever let rødme og hævelse i området efter din behandling.

Hvis huden udsættes for sollys indenfor 4 uger efter behandlingen, er der risiko for at din hud bliver misfarvet eller skjoldet. Det er ligeledes vigtigt, at du informerer din sygeplejerske, hvis du har fået sol forud for din behandling, så vi kan udskyde din behandling. Hvis ikke, er der risiko for at behandlingen giver en forbrænding, sårdannelse med efterfølgende lysfarvning af huden eller, i sjældne tilfælde, ardannelser.

Ved forbrændning eller anden uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke.

– Historik med modermærkecancer eller hudcancer
– Graviditet
– Nogle typer receptpligtig medicin mod uren hud
– En fortid med keloid ardannelse
– Blodfortyndende behandling
– Epilepsi som ikke er velbehandlet
– Blødersygdom/hæmofili
– Ødematøse ben

Kampagnepriser

PRISGARANTI

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning. Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Læs mere og prøv låneberegneren

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER
FØR & EFTER BILLEDER

RESULTATER, DER KAN SES

qwert
qwert

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser. Personalet er utrolig imødekommende og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle behandlere, trygt og tillidsvækkende fordi der ikke overbehandles – super venlige og meget lækre produkter og omgivelser – jeg er vild med at komme hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og kompetent personale. Er spændt på det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

FIND OS HER

COSMO – TRIANGLEN

COSMO – CITY

COSMO – AARHUS

INSPIRATION FRA

Cosmo magasinet

“Jeg får dårlig samvittighed over, at det påvirker mig så meget!”
“Jeg får dårlig samvittighed over, at det påvirker mig så meget!”

Har du nogensinde prøvet at være flov… …over at have dårlig samvittighed? Du skammer dig måske lidt over at være…

Læs mere
Gør du (ALT) hvad du kan for at undgå solskader?
Gør du (ALT) hvad du kan for at undgå solskader?

…er du helt sikker? Hvis du prøver du at undgå plamager på pande eller overlæbe, diffus rødme på kinder eller…

Læs mere
Gå efteråret i møde med ensartet hudtone
Gå efteråret i møde med ensartet hudtone

Sommeren er en dejlig tid Men solen kan desværre være lidt hård ved din hud. Ujævn hudtone efter en solrig…

Læs mere

ANBEFALEDE BEHANDLINGER

 • Gratis
  Fire and fire behandling
  Fire and fire behandling

  50% på 3 x Fire & Ice

  Forfrisk din hud, og giv den en fornyet shine med en Fire & Ice frugtsyrebehandling hos Cosmo.Behandlingen har til formål at:– Reducere fine linjer – Fremme cellefornyelsen – Genopbygge og styrke din medtaget hud – Forbedre akne og uren hud – Minimerer porer – Reducerer hyperpigmentering og solskader – Give dig en glattere hud med en fornyet glødVi anbefaler et behandlingsforløb á 3 behandlinger med 14 dages mellemrum 1-2 gange årligt.

  Lige nu får du 50 % på køb af 3 x Fire & Ice:

  3 x Fire & Ice - 1.343 kr (spar 1.342 kr) - 50 % rabatForløbet kan anvendes t.o.m. 31. oktober 2019
  DKK 0
 • Pre-efterårskampagne: Spar 33 % på pakke á 3 behandlinger

  , ,
  Sommeren er en dejlig tid, men også hård for din hud. Rigtig mange kvinder og mænd oplever at de, trods solcreme, får solskader, karsprængninger, og flere rynker over sommeren. Dette er desværre en direkte konsekvens af ophold i solen.Derfor har vi, til og med d. 31. juli 2019, tilbud på vores top 3 efterårsbehandlinger, pigmentforandringer, karsprængninger og 3-i-1 hudforyngelse.- Pigmentforandringer er en laserbehandling mod mørke plamager og solskader i huden. Kan kun behandles på hudtype I og II.- Karsprængninger er en laserbehandling mod diffus rødme og generelt karsprængninger. Kan kun behandles på hudtype I og II og op til III på ben.- 3-i-1 Hudforyngelse består af 3 laserbehandlinger under samme behandling: 1) reducering af mørke plamager og karsprængninger 2) reducering af fine linjer 3) opstramning af huden i underansigtet. Kan kun behandles på hudtype I og II.

  Spar  33 % på dit forløb

  Spar 33% på et fuldt forløb med en pakke á 3 behandlinger og giv din hud en tiltrængt omgang "første hjælp" efter en solrig dansk sommer.Du kan også vælge en enkeltbehandling og spare 20% her.Vi anbefaler som udgangspunkt et forløb med 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum. Alt afhængigt af behov kan der være behov for flere, men dette aftales nærmere ved din gratis konsultation.Behandlingerne kan benyttes fra 1. september 2019 og frem til 1. maj 2020.
  DKK 1
 • Pre-efterårskampagne: Spar 20 % på enkeltbehandling

  , ,
  Sommeren er en dejlig tid, men også hård for din hud. Rigtig mange kvinder og mænd oplever at de, trods solcreme, får solskader, karsprængninger, og flere rynker over sommeren. Dette er desværre en direkte konsekvens af ophold i solen.Derfor har vi, til og med d. 31. juli 2019, tilbud på vores top 3 efterårsbehandlinger, pigmentforandringer, karsprængninger og 3-i-1 hudforyngelse.- Pigmentforandringer er en laserbehandling mod mørke plamager og solskader i huden. Kan kun behandles på hudtype I og II.- Karsprængninger er en laserbehandling mod diffus rødme og generelt karsprængninger. Kan kun behandles på hudtype I og II i ansigt og op til hudtype III på ben.- 3-i-1 Hudforyngelse består af 3 laserbehandlinger under samme behandling: 1) reducering af mørke plamager og karsprængninger 2) reducering af fine linjer 3) opstramning af huden i underansigtet. Kan kun behandles på hudtype I og II.

  Spar 20% på en enkeltbehandling

  Eller spar 33% på et fuldt forløb med en pakke á 3 behandlinger og giv din hud en tiltrængt omgang "første hjælp" efter en solrig dansk sommer her.Vi anbefaler som udgangspunkt et forløb med 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum. Alt afhængigt af behov kan der være behov for flere, men dette aftales nærmere ved din gratis konsultation.Behandlingerne kan benyttes fra 1. september 2019 og frem til 1. maj 2020.
  DKK 1

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER