Book en tid

Hudopstramning

Hudopstramning – også kaldet ‘skin tightening’

Hos Cosmo Laser behandler vi slap og løs hud med Elos Skin Tightening fra Syneron, der giver en opstramning af læderhuden, samt det dybereliggende bindevæv.

Behandlingen er specielt velegnet til opstramning af hud i ansigt og på hals. Laserbehandlingen kan også anvendes på andre dele af kroppen efter særlig vejledning som du får ved at booke en konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker hvor du kan tale dit ønske om opstramning af hud grundigt og sagligt igennem med en erfaren behandler.

Fjern rynker naturligt og skånsomt

Når det kommer til hudopstramning, tænker de fleste måske at et ansigtsløft er den eneste metode til at afhjælp den problemstilling. Dog er der mange ting du kan gøre hvis du ikke ønsker et kirurgisk ansigtsløft, som både er dyrt og et stort indgreb at kaste sig ud i. For mange har slet ikke ønsket om noget så drastisk som en plastikoperation.

Forbedring med respekt for dit naturlige udseende

Hos Cosmo Laser tænker vi anti-age med respekt for dit udseende – det naturlige – og vi vil gøre alt for, at du stadig ligner dig selv efter en behandling, dog med en diskret, men synlig, forandring til det mere friske og vitale udseende. Vi kan både afhjælpe rynker og tab af volumen i huden med injektionsbehandlinger såsom filler og botox eller med laserbehandling.

Hvad kan jeg supplere behandlingen med?

En del af vores kunder kombinerer Botox og Filler med netop skin thightening, da de på den måde får det bedste af to verdener; En behandling med et umiddelbart resultat, der ses stort set øjeblikkeligt, og et lidt mere længerevarende resultat, der arbejder med din hud indefra – der både opstrammer og sikrer, at du forebygger slap hud på ny.

Hvad gør behandlingen for min hud?

Laserbehandlingen Skin Tightening stimulerer først og fremmest hudens kollagen og kollagenproduktion. Desuden har den en opstrammende effekt på løs hud, så de fine aldersbetingede rynker (typisk linjer på kinder, kæbe og hage) mindskes. Løs hud under hage, hals og puder på kæben, som nogle måske kender som ”hamsterkinder”, kan reduceres betragteligt.
Er du i tvivl om hvilken type hudopstramning der passer til dig, så book en gratis konsultation og hør mere.

BLIV KLOGERE PÅ BEHANDLINGEN

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik udføres din behandling mod hårvækst med Motif laser fra Syneron. Motif er den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning, der kombinerer laser og radiofrekvens til effektivt og skånsomt at fjerne hår på uønskede steder. Laseren er udviklet af Syneron, verdens største producent af laserudstyr, og er den næste generation af sikker og effektiv permanent hårfjerningsteknologi.

SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Behandlingen foregår således, at laserlyset og varmen fra lysstrålen ledes ned i dine hårsække via dine mørke hårstrå, så hårsækken ødelægges. Men for at hårsækken kan ødelægges skal håret både være mørkt og befinde sig i sin vækstfase. Dine hår gennemløber nemlig 3 faser: Vækstfase, hvilefase og afstødningsfase. Der opnås varig hårreduktion af de mørke hår som er vækstfasen, men det estimeres at kun 5% af dine hår er i denne fase på samme tid. Derfor varierer dit resultat også fra gang til gang.

Før din behandling

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Din hud skal være intakt, og uden infektioner, sår eller irritation.

Forud for din behandling må du gerne have opholdt dig i solen, da behandlingen ikke gør huden lysfølsom.

Under din behandling

Lyset og varmen fra laseren ledes ned til din hud gennem et lag cooling gele, som sikrer kontakt mellem hud og laser. Du vil mærke varme spredes i huden, opvarmningen er kortvarig og forbigående.

Behandlingen er på ingen måder smertefuld, men for nogen kan den føles lettere ubehagelig.

Efter din behandling

Efter behandlingen kan du genoptage din hverdag og fint bruge makeup og creme. Vi anbefaler, at du undgår varme på det behandlede område i nogle dage efter din behandling, såsom sauna, massage eller hård sport. Du må heller ikke peele huden i de efterfølgende 4-5 dage.

Derudover anbefaler vi altid, at du bruger solcreme med minimum faktor 30 hver dag i mindst 2-4 uger efter behandlingen. Solcremen kan du lægge under din makeup. Dit resultat kan med stor fordel holdes ved lige med effektive anti-age hudpleje produkter. Spørg gerne din sygeplejerske til råds.

Potentielle bivirkninger ved din behandling
Det er helt almindeligt, hvis du oplever let rødme og hævelse i området efter din behandling. Det er yderst sjældent at der forekommer en forbrænding som giver sådannelser, lysfarvning af huden, eller ardannelser. Ved forbrændning eller anden uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke.

– Historik med modermærkecancer eller hudcancer
– Graviditet
– Nogle typer af receptpligtig medicin mod uren hud
– En fortid med keloid ardannelse
– Blodfortyndende behandling
– Epilepsi, som ikke er velbehandlet
– Metalimplantater i behandlingsområdet

Priser

 • Underansigt inkl. kæbelinie
  1.650 kr.
 • Underansigt inkl. kæbelinie og hals
  2.200 kr.
 • Underansigt inkl. kæbelinie, hals og bryst
  3.500 kr.
 • Hals og bryst
  2.500 kr.

PRISGARANTI

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning. Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Læs mere og prøv låneberegneren

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser. Personalet er utrolig imødekommende og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle behandlere, trygt og tillidsvækkende fordi der ikke overbehandles – super venlige og meget lækre produkter og omgivelser – jeg er vild med at komme hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og kompetent personale. Er spændt på det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

FIND OS HER

COSMO – KØBENHAVN

COSMO – AARHUS

COSMO – HØRSHOLM

INSPIRATION FRA

Cosmo magasinet

Identificerer du dig selv med din hud?
Identificerer du dig selv med din hud?

Hvad identificerer du dig selv med? Er det med en grov hudoverflade og store porer? Som har svært ved at få sin…

Læs mere
3 veje til den bedste laserbehandling
3 veje til den bedste laserbehandling

… kender du dem alle? Mange har den opfattelse, at en laserbehandling “bare” er en laserbehandling. Og at det bl.a.…

Læs mere
Hver alder. Hvert sit behov
Hver alder. Hvert sit behov

Hvilken kategori hører du under? Der er forskel på din hud og din mors, datters eller venindes hud. F.eks. døjer…

Læs mere

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER