Book en tid

Pigmentforandringer

Pigmentforandringer / Aldersforandringer

Elsker du livet udendørs om sommeren? Måske har du solbadet lidt ekstra, måske endda udeladt solcremen eller været storforbruger af solarie. Det kan desværre give nogle skader på huden som også synes med det blotte øje.

Sol er godt for mange ting, men ikke for din hud

Solen er livsgivende for mennesker, og lyset er vigtigt for dit humør og din krops evne til at producere D-vitamin. Men et liv i sol og vind sætter sit præg på din hud. Den tynde, fine hud i ansigtet kan se helt skjoldet og uregelmæssig ud af pigmentforandringer eller aldersforandringer, – som om den er blevet slidt eller ældet på bare en enkelt sæson.
De fleste kender disse forandringer som pigmentpletter, og lad os bare blive enige om, at det ville da være rart at slippe for dem og få en fin og ensartet hudtone igen, ikke sandt?

Fin og ensartet hud igen

Mange af vores kunder siger at pigment laserbehandling giver dem så pæn en hud at tung foundation bliver overflødig og man i stedet kan nøjes med en god dagcreme.
Må vi indskyde at din dagcreme er en solcreme der både har UVA og UVB filter – feks IS Clinicals Eclipse 50+ der både forebygger, genopbygger og beskytter din hud mod de skadelige stråler der desværre også er i den skønne varme sol som vi skandinaver nogle gange higer lidt for meget efter når vinteren har været ekstra lang og hård.

Lad os hjælpe dig – book en gratis konsultation i dag.

Bliv 10 år yngre. Diskret og effektiv anti-age behandling

Det sker for alle mennesker. Vi bliver ældre. Solens UV-stråler og hudens naturlige aldring forårsager efterhånden ændringer i din huds farvetone og pigmentering. De mest udsatte områder er ansigtet, hænderne og brystet, hvor aldringstegnene først opstår i form af pigmentfejl, pigmentforandringer (pigmentpletter), fregner, leverpletter, solskader eller mere diffuse områder med brune skjolder.

Det er disse små markeringer af din alder, Cosmo fjerner for dig. Med en fantastisk effektivitet og det smukkeste resultat. Så glæd dig – for det virker. Ganske få behandlinger kan få dig til at se langt yngre ud.

Alders- og pigmentforandringernes videnskabelige forklaring

Aldersforandringer eller pigmentforandringerne opstår, fordi din krops aldring og solens UV-påvirkning forårsager en overproduktion af melanin i forbindelse med hudens produktion af farve. Overskuddet ses på huden i form af mørke plamager, pigmentforandringer eller pigmentsamlinger. Det er farvestoffets tendens til ophobning, som Cosmos laserbehandlinger bremser og udbedrer.

Før din behandling

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Hvis du ønsker det kan du fint lægge din konsultation og første behandling i forlængelse af hinanden.

Forud for din behandling, må det behandlende område ikke have været udsat for sol i minimum 4 uger, ligesom du heller ikke må bruge selvbruner i 2 uger før. Huden på behandlingsstedet skal være intakt, og du må derfor ikke have nogen infektioner, sår eller irritation.

Under din behandling

Lyset og varmen fra laseren ledes ned til din hud gennem et lag cooling gele, som sikrer kontakt mellem hud og laser. Lyset fra laseren opsuges af den overskydende farve i huden. Behandlingen mærkes som varme prik i huden.

Behandlingen er ikke smertefuld, men kan føles ubehagelig.

Efter din behandling

Efter din behandling vil pigmentforandringerne fremtræde endnu mørkere, og din hud vil derfor fremstå ”plettet”. Pletterne aftager i løbet af 4-8 dage, hvorefter din hud bliver lys, vital og ensartet igen. Du er meget velkommen til at bruge cremer og makeup i denne periode.

Vi anbefaler, at du undgår varme på det behandlede område i nogle dage efter din behandling, såsom sauna, massage eller sport. Du må heller ikke peele huden i de efterfølgende 5 dage.

Derudover er det afgørende, at du bruger solcreme med minimum faktor 30 hver dag i mindst 4 uger – gerne længere. Solcremen kan du lægge under din makeup. Vigtigst af alt er, at du ikke udsætter din hud for sol i minimum 4 uger efter din behandling. Skal du på skiferie eller solferie, skal der gå minimum 8-16 uger. Efterlever du ikke det, så vil det have indflydelse på dit resultat.

Dit resultat kan med stor fordel holdes ved lige med effektive hudpleje produkter, som har en lysne effekt. Spørg gerne din sygeplejerske til råds.

Potentielle bivirkninger ved din behandling
Det er helt almindeligt, hvis du oplever let rødme og hævelse i området efter din behandling.

Hvis huden udsættes for sollys indenfor 4 uger efter behandlingen, er der risiko for at din hud bliver misfarvet eller skjoldet. Det er ligeledes vigtigt, at du informerer din sygeplejerske, hvis du har fået sol forud for din behandling så vi kan udskyde din behandling.

Hvis ikke, er der risiko for at behandlingen giver en forbrænding, sårdannelse med efterfølgende lysfarvning af huden eller, i sjældne tilfælde, ardannelser. Ved forbrændning eller anden uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke.

– Historik med modermærkecancer eller hudcancer
– Graviditet
– Nogle typer af receptpligtig medicin mod uren hud
– En fortid med keloid ardannelse
– Blodfortyndende behandling
– Epilepsi, som ikke er velbehandlet
– Blødersygdom/hæmofil

Priser

 • Ansigt
  2.100 kr.
 • Kinder
  1.300 kr.
 • Næse
  1.000 kr.
 • Pande
  1.400 kr.
 • Overlæbe
  900 kr.
 • Hage
  950 kr.
 • Hals
  2.000 kr.
 • Bryst
  2.100 kr.
 • Begge håndrygge
  1.300 kr.
 • Enkelte pletter
  900 kr.

PRISGARANTI

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning. Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Læs mere og prøv låneberegneren

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER
FØR & EFTER BILLEDER

RESULTATER, DER KAN SES

pigment-03
pigment-01
Filler-07

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser. Personalet er utrolig imødekommende og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle behandlere, trygt og tillidsvækkende fordi der ikke overbehandles – super venlige og meget lækre produkter og omgivelser – jeg er vild med at komme hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og kompetent personale. Er spændt på det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

FIND OS HER

COSMO – KØBENHAVN

COSMO – AARHUS

COSMO – HØRSHOLM

INSPIRATION FRA

Cosmo magasinet

Identificerer du dig selv med din hud?
Identificerer du dig selv med din hud?

Hvad identificerer du dig selv med? Er det med en grov hudoverflade og store porer? Som har svært ved at få sin…

Læs mere
Dette skyldes, at din hud bliver brun af solen
Dette skyldes, at din hud bliver brun af solen

Derfor bliver du brun… …når du tanner… Svaret er med garanti ikke, hvad du forventer! Så… har det undret dig, hvad…

Læs mere
24-TIMERS TILBUD: PIGMENTFORANDRINGER
24-TIMERS TILBUD: PIGMENTFORANDRINGER

Døjer du med mørke pletter i ansigtet? Og føler du, at din hud nærmest fremstår beskidt? Så er du ikke…

Læs mere

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER