Book en tid

Tatoveringsfjernelse

Laserbehandling af tatoveringer

Hos Cosmo Laser benytter vi den absolut nyeste og mest skånsomme, effektive pico-teknologi til tatoveringsfjernelse med den stærkeste laser på markedet; PicoWay.
Da PicoWay® teknologiens puls er så hurtig (picosekund i stedet for nanosekund), kommer der mindst muligt energi ud i huden. Du vil føle mindre ubehag, og der vil være mindre risiko for skader end ved traditionel laserbehandling af tatoveringer.

Færre behandlinger

Med PicoWay® får du bedre resultater med færre behandlinger.
PicoWay® teknologiens ultra korte puls, optimerer leveringen af energi til blækpartiklerne. Det sikrer at blækket bliver fjernet effektivt på få behandlinger.

Bedre resultat

PicoWay® teknologiens ultra hurtige levering af koncentreret energi, gør at blækpartiklerne går i bitte små stykker. Derefter kan kroppen lettere slippe af med blækket, og tatoveringen bliver hurtigere og mere effektivt fjernet.

Hvor man med den ældre nanoteknologi kunne forvente op til 20 smertefulde behandlinger for at få fjernet sin tatovering, er det i dag oftest muligt med det halve.

Pris- og behandlingsgaranti – din sikkerhed for et trygt forløb

Hos Cosmo Laser tilbyder vi behandlingsgaranti på alle sorte tatoveringer, som fortsætter med at være sorte under hele behandlingsforløbet. Har vi ikke fjernet din tatovering efter 8 behandlinger, får du udført dine resterende behandlinger på vores regning i op til 2 år. Dette er din sikkerhed for, at du ikke ender med at betale i dyre domme for din tatoveringsfjernelse i et langstrakt forløb.

Vi har altid en gratis konsultation forud for din behandling, hvor vi vurderer tatoveringen og rådgiver dig om forløbet.
For Tatoveringsfjernelse pris klik her

Vi har tilmed prisgaranti på vores tatoveringsfjernelse. Dette betyder, at vi giver dig differencen retur eller matcher prisen, hvis du kan dokumentere en billigere normalpris (ikke tilbudspris) på tatoveringsfjernelse med PicoWay-teknologi – gælder kun på Sjælland og maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

Danmarks bedste tatoveringsfjernelse

Hos Cosmo laser er du garanteret, at vi benytter den absolut bedste og mest skånsomme teknologi på markedet, og at du udelukkende bliver behandlet af sundhedsfagligt uddannede specialister i laserbehandling af enten speciallæge eller en erfaren kosmetisk sygeplejerske. Der er desværre ikke fra Styrelsen fra Patientsikkerhed udarbejdet standarder og lovkrav, der sikrer din behandling af tatoveringsfjernelse, som der ellers er på alle andre laserbehandlinger, og derfor skal du være yderst varsom med, hvem du vælger, der skal fjerne din tatovering.

Sikker og tryg behandling

Vælg altid en behandler, der er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til andre kosmetiske behandlinger med laser, og vær opmærksom på at, som så meget andet, så hænger pris og kvalitet – men også sikkerhed – sammen. Udstyr i klinikker, der ikke benytter sundhedsfagligt uddannet personale og som kender til kosmetisk behandling med laser, kan være af tvivlsom karakter og, i visse tilfælde, direkte farligt at lade sig behandle med, såfremt det ikke er en uddannet person der behandler dig.

Før din behandling

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Hvis du ønsker det kan du fint lægge din konsultation og første behandling i forlængelse af hinanden.

Før behandlingen smørres din tatovering ind i lokalbedøvende creme. Denne skal sidde på huden i ca. 30 minutter. Det er derfor vigtigt, at du møder op i god tid inden din behandling, hvis du vil have fuld effekt af bedøvelsen.

Det er helt afgørende, at du ikke har fået sol i 4 uger før din behandling, da laseren ikke vil kunne skelne farven i din hud fra tatoveringen.

Under din behandling

Lyset og varmen fra laseren ledes ned til din hud gennem et lag cooling gele, som sikrer kontakt mellem hud og laser. Koncentrationen af energi fra laseren vil ramme din tatovering, så blækket opløses til bittesmå partikler. Kroppen transporterer derefter blækpartiklerne væk med lymfen, så det udskilles med galden. Dette er en helt ufarlig proces for din krop.

Behandlingen føles som små smæld mod din hud. Behandlingen er ikke smertefuld da tatoveringen er lokalbedøvet, men du kan godt føle ubehag.

Under behandlingen vil det behandlede område blive hvidt eller frosted, som man kalder det. Det er et tegn på, at farven har absorberet lyset og er blevet ødelagt. Frostingen vil lægge sig i løbet af 1 – 3 timer. Små blodudtrædninger vil være tegn på, at du har opnået den ønskede behandlingsdybde.

Efter din behandling

Efter behandlingen bliver området pakket ind med film og fugtgivende creme.

I de efterfølgende 24 timer kan du godt få en brændende/stikkende fornemmelse. Hvis det er tilfældet, er du velkommen til at tage smertestillende, som kan købes i håndkøb. Det er helt normalt at der opstår rødme og hævelse ved din tatovering, i dagene efter din behandling. Det er heller ikke unormalt, hvis det behandlede område væsker en smule. I de første 1 – 2 uger vil huden på det behandlede område ligne et overfladisk brandsår. Dette er helt i tråd med behandlingen, og derfor forventeligt.

Selve helingsfasen afhænger af farven, du har fået behandlet, dybden af din tatovering og hudens evne til at regenererer. Normalt vil det hele efter 4 – 8 dage. Vi kan først genbehandle dig minimum 4 uger efter din forrige behandling. I ophelingsfasen er det afgørende, at du holder huden fugtig, og at den ikke udsættes for sol i de efterfølgende 3-4 uger.

Potentielle bivirkninger ved din behandling
Når man får foretaget laserbehandlinger, er der risiko for forbrændinger. Risikoen er meget lille, men den er der. Selve behandlingen af tatoveringer er en kontrolleret forbrænding, der udelukkende ødelægger farven i din hud, og derfor ikke selve huden eller strukturen.

Du skal være opmærksom på, at der under påførelsen af din tatovering, kan være opstået skader i form af ændret struktur på huden eller arvæv efter nålenes penetration. Hvis dette er tilfælde, vil det komme frem når farven er fjernet. Det har ikke noget med laseren at gøre, men måden hvorpå din tatovering er lavet.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke

– Historik med modermærkekræft eller hudcancer
– Graviditet
– Amning
– Nogle typer receptpligtig medicin mod uren hud
– En fortid med keloid ardannelse
– Blodfortyndende behandling
– Epilepsi, som ikke er velbehandlet
– Blødersygdom/hæmofili

Kampagnepriser

Lige nu kan du spare 40 % på dine behandlinger. Køb kampagnen t.o.m. 30. september her.

 • Op til 2 cm.
  Nu 330 kr. (spar 220 kr.)
 • Op til 3 cm.
  Nu 510 kr. (spar 340 kr.)
 • Op til 5 cm.
  Nu 630 kr. (spar 420 kr.)
 • Op til 8 cm.
  Nu 750 kr. (spar 500 kr.)
 • Op til 12 cm.
  Nu 990 kr. (spar 660 kr.)
 • Op til 17 cm.
  Nu 1.470 kr. (spar 980 kr.)
 • Op til 25 cm.
  Nu 1.860 kr. (spar 1.240 kr.)

Størrelsesguide

Nedenfor har vi lavet en guide der kan hjælpe dig med at vurdere størrelsen på din tatovering. Den aktuelle størrelse af din tatovering vil desuden blive målt under den gratis konsultation.

Vi måler arealet på din tatovering, så en tatovering ”Op til 8 cm.” har f.eks. målene 10 x 5 cm og altså et areal på 50 cm2.

Op til 2 cm (areal op til 3 cm2 – f.eks. 2 x 1 cm)

Op til 3 cm (areal op til 7 cm2 – f.eks. 3,5 x 2 cm)

Op til 5cm (areal op til 20 cm2 – f.eks. 5 x 4 cm)

Op til 8 cm (areal op til 50 cm2 – f.eks. 10 x 5 cm)

Op til 12 cm (areal op til 100 cm2 – f.eks. 20 x 5 cm)

Op til 17 cm (areal op til 225 cm2 – f.eks. 20 x 11 cm)

Op til 25 cm (areal op til 500 cm2 – f.eks. 25 x 20 cm)

Størrelsesguide tatoveringsfjernelse

PRIS- & BEHANDLINGSGARANTI

Hos Cosmo tilbyder vi pris- og behandlingsgaranti på vores tatoveringsfjernelse. Behandlingsgarantien gælder kun på sorte tatoveringer. Prisgarantien gælder normalpriser (ikke tilbudspriser) på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført. Book en gratis konsultation og hør nærmere.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Læs mere og prøv låneberegneren

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER
FØR & EFTER BILLEDER

RESULTATER, DER KAN SES

qwert
qwert
qwert
qwert
qwert
qwert

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser. Personalet er utrolig imødekommende og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle behandlere, trygt og tillidsvækkende fordi der ikke overbehandles – super venlige og meget lækre produkter og omgivelser – jeg er vild med at komme hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og kompetent personale. Er spændt på det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

BEHANDLINGEN UDFØRES P.T. KUN I VORES KLINIK I KØBENHAVN – CITY

COSMO – CITY

INSPIRATION FRA

Cosmo magasinet

Vores kunders mest stillede spørgsmål
Vores kunders mest stillede spørgsmål

FAQ omkring tatoveringsfjernelse Hvor mange behandlinger kræver det? Hvordan virker laserbehandlingen? Og hvad koster det at få fjernet min tatovering?…

Læs mere
Var det noget med en cover-up?
Var det noget med en cover-up?

Skal din tatovering erstattes? Altså skal du populært sagt have lavet en “cover-up”? Intet problem! For med effektiv PicoWay laserteknologi…

Læs mere
Tatoveringsfjernelse er ingen joke!
Tatoveringsfjernelse er ingen joke!

Kender du en, der overvejer tatoveringsfjernelse? Så del dagens mail med dem. Tatoveringsfjernelse er nemlig ikke en joke! For udover…

Læs mere
Vores kunder giver os 5/5 Baseret på 205 anmeldelser på Google, Facebook og Trustpilot

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER