Book en tid

VelaShape III - fedt- og cellulite reducering.

VelaShape III

Døjer du med genstridigt fedt? Eller leder du efter en behandling mod appelsinhud?

Som noget helt nyt udfører vi nu kropsbehandlinger. En behandling, der reducerer uønskede fedtdepoter og appelsinhud effektivt og uden stor ubehag. Som med alle vores behandlinger har vi valgt at gå med en effektiv og veldokumenteret behandling, som vi fagligt kan stå inde for.

VelaShape III™ er en af de mest veldokumenterede behandlingsformer til opstramning af slap hud på kroppen, contour af kroppen uden fedtsugning og effektiv reduktion af appelsinhud på baller og lår. Til forskel fra cool-tech og fedtfrysning, som reducerer fedt, arbejder VelaShape III med at destruere fedtceller gennem opvarming af vævet. Dette booster din hud til selv at danne nyt kollagen, og derved opstramme den, samt styrker din metabolisme, så du lettere kan slippe af med genstridigt fedt.

VelaShape III er et seriøst bud på svaret på dine bønner, når det kommer til at slippe af med de fedtdepoter og løs hud efter f.eks. en fødsel, de såkaldte mormor-arme eller en træls dobbelthage, du længe selv har forsøgt at komme til livs.

Du er ikke alene med dit ønske. Behandling mod appelsinhud er i høj efterspørgsel – hele 90% af alle kvinder (og også mange mænd) lider af appelsinhud i større eller mindre grad – ligesom at undersøgelser også viser at over 70% af alle kvinder er kede af deres topmave eller et andet sted på deres krop. Kombinationsbehandling med både shapende effekt og samtidig reducering af cellulite, har således været en af de forespørgsler vi har fået allerflest af – og nu er den at finde hos Cosmo Laser.

Føl dig bedre tilpas i din krop

Følelsen af at trække i badetøjet, eller den lette sommerkjole med selvtilliden i orden, er uvurderlig. Alle kroppe er forskellige og smukke på hver deres måde og alligevel vil de fleste nok afsløre, at de har et ømt punkt (eller to), hvor de ikke er helt tilfredse.

Mange oplever løs hud efter vægttab eller graviditet, og det kan være svært (og ofte umuligt) at træne det væk, hvis først huden er blevet slap.

Løs hud på mave, baller, lår og knæ er blandt de populære områder at blive behandlet. Formålet med VelaShape er en konkret reducering af omfanget i centimeter ligesom en glattere og pænere hudstruktur får dine former fremhævet på flotteste vis.

Hudopstamning efter vægttab

For langt de fleste der kommer over 30-årsalderen, begynder huden at miste sin elasticitet. Ved større vægttab kan det give løs og crepet hud i de områder hvor vægttabet har været mest intensivt. Kroppen efter en fødsel kan have behov for lidt hjælp til at komme tilbage i vanlig styrke og form, og her er behandlingen især effektiv, da den både strammer vævet op og reducerer uønskede fedtdepoter på f.eks. maven eller lår og baller.

Til dig der har fået foretaget en kosmetisk operation

Har du allerede fået foretaget en kosmetisk operation i form af fedtsugning eller reducering af løs hud, er VelaShape III den ideelle kombinationsbehandling, der sikrer et flot og jævnt resultat ved at dræne væsken fra de behandlede områder og derved give en mere ensartet hudstruktur og et flot resultat samt mindsker hævelser efter en kosmetisk operation. Der findes utallige gode eksempler med kombination af disse behandlinger.

Hvordan virker VelaShape III?

Med Syneron Candela’s patenterede Elôs laserteknologi kombineres infrarødt lys med højfrekvent vekselstrøm, og samtidig suges huden i det behandlede område ind i et vakuum. Dette tillader en dyb opvarmning af fedtcellerne, det omgivende bindevæv og kollagen fibrene. Denne kombination af en effektiv opvarmning og af et vakuum stimulerer til dannelse af mere kollegagen og elastiske fibre, hvilket har en opstrammende effekt på huden. Samtidigt arbejder varmen med at nedbryde fedtdepoterne i det behandlede område, så dette mindskes. Du kan ligeledes forvente en generel forbedring af hudens struktur og udseende.

​VelaShape III™ er den perfekte løsning til dig, der ikke ønsker en fedtsugning, eller kirurgiske indgreb, men som kæmper med løs slap hud og/eller buler og ujævn hud på eksempelvis baller og lår. Alt sammen i en behandling, som kan foretages uden nogen form for restitutionstid  eller efterfølgende ardannelser.

Hvis du har tatoveringer, skal du være opmærksom på at behandlingen ikke kan udføres på tatoverede områder på kroppen.

​Dette kan du opnå med VelaShape III:

 • Reduktion i omfang af genstridige fedtdepoter
 • Cellulite reduktion og glattere hud.
 • Hudopstramning
 • Øget elasticitet i huden.
 • Dræning og fjernelse af affaldsstoffer fra huden.

​Vi kan behandle stort set alle områder med VelaShape III™, men de populære valg er lår, baller, mave, mormor-arme og dobbelthage. Til din gratis konsultation kan du snakke med din behandler omkring hvilke områder, du ønsker behandling.​

BLIV KLOGERE PÅ BEHANDLINGEN

Klinisk testet og veldokumenteret teknologi

VelaShape III er en videreudvikling af VelaSmooth og er en af de behandlingsformer mod genstridigt fedt og appelsinhud, der har været længst på markedet med over 10 års klinisk erfaring på bagen.

 • Klinisk dokumenteret fra Multi-Centerundersøgelser med mere end 5 millioner uafhængige behandlinger udført på patienter globalt.
 • ​Over 10 års klinisk erfaring
 • VelaShape III er den mest anerkendte non-invasive og konturformende og cellulitis-reducerence behandling på markedet.
 • VelaShape III er CE mærket, FDA godkendt og har bevist sin effektivitet til at ændre hudens konturer og reducere cellulitis.

Før behandlingen

Det anbefales, at det ønskede område er barberet inden behandlingen. Det vil dog ikke påvirke din hårvækst i området.

Under behandlingen

Under behandlingen vil du mærke en varme i huden. I visse områder kan det være lettere ubehageligt. Behandlingen føles som en varm “prikken” i huden.

Efter behandlingen

Huden kan efter behandlingen føles varm, og der kan forekomme let ubehag i det behandlede område, som kan vare ved et par timer. Ubehaget forsvinder igen, og der kan være let rødme samt hævelse i området de efterfølgende dage.

Grundet øget metabolisme skal der drikkes rigeligt væske og motion, soleksponering og sauna frarådes i de første 24 timer indtil rødmen er aftaget.
Det anbefales, at du i de efterfølgende 2 uger træner mindst 3 gange ugentligt, for at vedholde din øgede fedtforbrænding. Undgå alkohol, raffineret sukker og fed mad i 2 uger efter behandlingen for optimalt resultat.

Cremer kan anvendes umiddelbart lige efter behandlingen. Det frabedes at bruge skrubbecreme eller kemisk peeling i 4-5 dage efter behandlingen.

Antal behandlinger for optimalt resultat

​Antallet af behandlinger vurderes individuelt og dette vil du tale med din behandler om til din gratis konsultation.

Der tilrådes 3 – 6 behandlinger i et kurforløb med 14 dages interval. Resultatet er ikke permanent, hvorfor det anbefales, at der foretages vedligeholdende behandlinger hver 6. – 12. måned. Behandlingerne optimeres med en sund og aktiv livsstil og skal ses som et supplement hertil.

​Med behandlingen stimuleres alle hudens lag på kroppen. Behandlingen er ideel til reducering af cellulite, reduktion i omgang af fedtdepoter, opstramning af huden efter fødsel og generel forebyggelse af kroppens ældningstegn.

Hvem er de bedste kandidater til VelaShape III™ behandling?

 • Mænd og kvinder med en BMI (Body Mass Index) på 20 – 30
 • ​Mænd og kvinder der er sunde, raske og lever sundt.

Produktanbefaling for et optimalt resultat

Du optimerer behandlingen med en eksfolieret og velfugtet hud. Vi anbefaler Body Complex fra iS Clinical, for optimal fugt samt blid exfoliering af huden. For optimal pleje af cellulite anbefales Anti-Cellulite Creme, fra Dermaroller Original, samt Beauty Mouse, til opfølgende behandling hjemme.

Kampagnepriser

Lige nu – og t.o.m. d. 23. februar 2020 – sparer du 40 % på dine behandlinger (gælder ikke pakketilbud).

Det kræver typisk 3-6 behandlinger for et tilfredsstillende resultat. Du bliver vejledt nærmere herom til din gratis konsultation.

 • Hage (lille område)
  Nu 780 kr.
 • Bh-kant (lille område)
  Nu 780 kr.
 • “Mormor”-arme (stort område)
  Nu 1.140 kr.
 • Mave (stort område)
  Nu 1.140 kr.
 • Flanker (stort område)
  Nu 1.140 kr.
 • Baller (stort område)
  Nu 1.140 kr.
 • Forlår (stort område)
  Nu 1.140 kr.
 • Baglår (stort område)
  Nu 1.140 kr.
 • Inderlår (stort område)
  Nu 1.140 kr.
 • Ridebukselår (stort område)
  Nu 1.140 kr.
 • Over knæet (stort område)
  Nu 1.140 kr.
 • Lægge (stort område)
  Nu 1.140 kr.

Spar 20% på behandlingsforløb

Der tilrådes 3 – 6 behandlinger i et kurforløb med 14 dages interval. Antallet af behandlinger vurderes individuelt.

Køber du 3 behandlinger opnår du 20 % på det samlede køb.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

Læs mere og prøv låneberegneren

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser. Personalet er utrolig imødekommende og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle behandlere, trygt og tillidsvækkende fordi der ikke overbehandles – super venlige og meget lækre produkter og omgivelser – jeg er vild med at komme hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og kompetent personale. Er spændt på det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

BEHANDLINGEN UDFØRES P.T. KUN I VORES KLINIK I KØBENHAVN

COSMO – KØBENHAVN

INSPIRATION FRA

Cosmo magasinet

Når klokken slår 23.59 i nat….
Når klokken slår 23.59 i nat….

Så slutter tilbuddet På VelaShape… Så det er ved at være sidste chance til at gøre brug af vores kampagne…

Læs mere
Stram krop og glatte baglår? Tilbuddet slutter snart
Stram krop og glatte baglår? Tilbuddet slutter snart

Skal du have strammet din krop op? Og drømmer du om glatte baglår? Så er det ved at være sidste…

Læs mere
VelaShape – Sådan virker behandlingen
VelaShape – Sådan virker behandlingen

Den populære kropsbehandling VelaShape III… har du hørt om den? Den er ret magisk! Skeptisk? Så læs videre og bliv…

Læs mere

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER