Book en tid

“En skøn ansigtsbehandling. Jeg glæder mig til den næste.”

“En skøn ansigtsbehandling. Jeg glæder mig til den næste.”
03/04/2019 Kimia Bahari

“En skøn ansigtsbehandling. Jeg glæder mig til den næste.”

Alle elsker vores ansigtsbehandling!

Jeg tror aldrig, jeg har mødt en kunde, der har prøvet Fire & Ice frugtsyrebehandlingen, og ikke elsket den.

Mange af vores kunder efterlader kommentarer i forbindelse med deres fire & ice behandlinger hos os (heldigvis er de positive), og i dag vil jeg dele nogle af disse med dig!

Dette siger vores kunder om Hollywood-behandlingen

“Jeg har fået fire&ice behandling x3 og er så glad for slutresultatet. Glattere og finere hud med færre mimiske rynker. Jeg er tilfreds og anbefaler gerne denne behandling.”

“Jeg har bl.a besøgt klinikken i forbindelse med Fire & Ice ansigtsbehandlinger, og har kun ros til de sygeplejersker, der har udført behandlingen – de er meget professionelle, informative og søde!

Derudover er selve ansigtsbehandlingen virkelig en kollagen booster, og man kan straks mærke virkningen af den, det er et hit.

“Jeg har fået Fire and ice ansigts behandling og er meget tilfreds med behandlingen og servicen. 🙂

“Jeg kom til behandling ved Cosmolaser for ca en ugens tid siden !! sikke en skøn oplevelse , man bliver mødt med smil og opmærksom med det samme man komme ind i de lyse dejlige lokaler …

…Efter en skøn ansigt behandling , hvor jeg ellers normalt godt kan være en smule skuffet , kunne jeg slet ikke sætte en finger på noget 🙂 og glæder mig bare så meget til at komme igen . Jeg skal aldrig have behandlinger andre steder end hos Cosmo , 1000 tak , kunne jeg give 10 stjerner havde gjort det.”

 

Hvad gør behandlingen for din hud?

Hvis du gerne vil vide lidt mere om behandlingen, så læs mit sidste indlæg her, hvor jeg trin for trin forklarer hvad behandlingen går ud på.

Ønsker dig en dejlig dag.

Nanna,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

 

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER