Book en tid

Hold en pause fra juleræset…

Hold en pause fra juleræset…
21/12/2018 Kimia Bahari

Hold en pause fra juleræset…

Decembermåned er for de fleste årets travleste måned. Der er så mange ting, der skal planlægges. De helt rigtige julegaver skal købes, det helt rigtige fest outfit skal findes.. For ikke at tale om den helt rigtige makeup.  Og alt denne kan være lidt stressende – også for din hud.

Det kan resultere i en grå og stresset hud med manglende glød og udstråling. (Og så hjælper det kølige vejr jo heller ikke på det).

Prøv ansigtsbehandlingen alle taler om

Forkæl din hud i denne travle tid med vores fantastiske Hollywood behandling.

Hos Cosmo Laser udfører vi en FANTASTISK frugtsyrebehandling, ved navn fire & ice (du kender den måske allerede), som bidrager til den smukkeste hud. Udover at give din hud en masse glød og udstråling, minimerer den porer, reducerer fine linjer og generelt genopbygger medtaget hud.

Så hvis du oplever, at din hud føles lidt stresset (hvis den evt. slår ud, føles mere tør end normalt eller har mistet sin glød), så er vores Fire & Ice behandling noget for dig!

Læs mere om Fire & Ice behandlingen her!

Perfekt behandling inden den næste fest

Fire & Ice ansigtsbehandlingen er optimal lige inden en julefrokost eller anden festlig begivenhed. Frugtsyrebehandlingen er nemlig super godt boost til din hud, og får samtidigt makeuppen til at sidde langt flottere (og længere)!

Behandlingen giver din hud en MASSE fugt og pleje, og forfiner overfladen, så den er mere ensartet og glat. For makeup på en uren hud, med døde hudceller, ligger sjældent flot og en tør hud har svært ved at holde på ansigtsmakeuppen.

Egnet til alle hudtyper og gravide

Den skønne Fire & Ice behandling er parabenefri og helt uden tilsat parfume. Den er samtidigt egnet til alle hudtyper, lige fra helt tør hud til den mere urene hud. Behandlingen udføres med produkter fra iS Clinical, som er en kombination af et lægemiddel og hudplejeprodukt.

Alle iS Clinical’s produkter er evidensbaserede og klinisk testet.

Køb fire & ice behandlingen her!

 

Få din behandling inden den næste fest. Vi har stadig ledige tider i City og på Trianglen, men vi har meget travlt for tiden – Book din tid med det samme og sikr dig en tid!

Vi ser frem til at forkæle din hud med en fantastisk og effektiv behandling.

Ønsker dig en fantastisk weekend,

…og rigtig glædelig jul!

Denise,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Bemærk at vi fejrer december måned og derfor også har kampagne på Tatoveringsfjernelse i denne måned. Du finder begge kampagner lige her.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER