Book en tid

Fødselsdagstilbud 1: Til dig som elsker dine rynker bare ikke dem allesammen.

Fødselsdagstilbud 1: Til dig som elsker dine rynker bare ikke dem allesammen.
23/11/2015 Kimia Bahari

Fødselsdagstilbud 1: Til dig som elsker dine rynker bare ikke dem allesammen.

Har du også den holdning, at man egentlig gerne må kunne aflæse livets mange erfaringer i ansigtets linjer? At du egentlig elsker dine rynkers historier med masser af minder at tænke tilbage på? Måske trives du bare ikke med dem alle sammen? Især dem der får dig til at se sur eller bekymret ud. Hvis du er en af dem, som ikke trives med dine pande-, smile- eller bekymringsrynker, så har vi her det ideelle tilbud til dig

Hvis vi siger ”Botox”

… Så tænker du måske ”Mig? Botox? Det har jeg da overvejet, men det er kun til Hollywood stjerner og ikke noget for mig” eller ”det tør jeg ikke, fordi jeg får et unaturligt ansigtsudtryk og mister evnen til at smile”. Vi kan godt forstå, at du måske tænker sådan! Det er den mest almindelige fordom vi støder på, når vi taler med vores kunder.

Det kan også være, at du er positivt stemt over for muligheden, men ganske enkelt ikke er i stand til at skelne mellem myter og virkelighed, når det handler om Botox.

Lad os hjælpe dig lidt!

Når det kommer til stykket, så studser vi sjældent over at folk får extensions, får lavet en tatovering, går i høje hæle eller får ordnet hår og negle, men for mange går grænsen ved Botox. Botox i dag er verdens mest efterspurgte ikke-kirurgiske skønhedsindgreb, men der er stadig mange myter forbundet med behandlingen.

Så lad os lige slå fast en gang for alle:

• Botox er ikke kun forbeholdt Hollywood-stjerner eller ”reality segmentet”. Botox er i dag blevet langt billigere, mere tilgængeligt og en langt mere accepteret form for behandling.

• Du kommer ikke til at ligne en afdanket Hollywood-stjerne, hvis du sørger for at dosere det i begrænsede mængder (og det hjælper vi dig med – for vi synes, at et naturlig look og en intakt mimik er et must og vi går ikke på kompromis!).

• Du får ikke et følelsesforladt ansigt eller mister evnen til at smile naturligt.

• Når virkningen ophører, har du ikke flere rynker end før behandlingen – tværtimod (dine muskler vil vænne sig til af være afslappede og derfor ikke ”rynke” så meget som før, hvilket er en naturlig forebyggelse, der varer ved).

• Det er et ikke-kirurgiske indgreb, så du får ingen ardannelse eller store sår –
(det er blot et par små prik med en meget tynd nål – og du kan gå ud af døren fra os, uden at nogen kan se noget som helst).

• Hvis behandlingen udføres af en professionel og gøres med omhu, så er bivirkningerne stort set ikke eksisterende.

Til gengæld

• Får du alle fordelene ved kirurgi uden skalpel, komplikationer og besvær
• Du kan stadig få en yndefuld og æstetisk ældning, men se mere frisk ud
• Du kan reducere din ældning med et par år og dermed se yngre ud
• Du vil få en glattere hud med et reduceret antal rynker
• Effekten af Botox varer op til 6-9 måneder, så hvis du ikke kan lide dit resultat alligevel, så kan du bare undlade at pleje det
• Og vigtigst af alt, hvis du føler dit (lidt for bekymrede/vrede) spejlbillede ikke stemmer overens med dit (glade friske) sind, så kan Botox være den rigtige løsning for dig

DAGENS TILBUD: Køb to områder og betal kun for et!

KUN I DAG får du 1 x behandling af to valgfrie områder med Botox til kun 1.800 kr. I morgen koster samme behandling 3.000 kr. (normal pris)- så du sparer altså hele 40 %.

Kort fortalt, kan du vælge to områder i ansigtet, som du gerne vil have behandlet. Du kan vælge mellem: Panderynken, rynker mellem øjenbryn eller smilerynken ved øjnene. Så vælg to af disse områder, men betal kun for det ene.

OBS: Husk at fødselsdagstilbuddet kun gælder i dag indtil midnat – og der er et begrænset antal behandlinger. Din booking skal ligge inden d. 31/12 2015.

Køb tilbuddet her >>

Første gang du får Botox?

Hvis det er første gang du får Botox, er der nogle ting du skal være opmærksom på. Vi gennemfører ikke behandlinger på nye kunder, før du har været til en gratis forundersøgelse hos en af vores speciallæger. Vi holder konsultationer for nye Botox kunder fredag den 4. december hos Cosmo – Trianglen samt den 11. og 18. december 2015 hos Cosmo – City. Der skal gå 48 timer fra du har været til en konsultation, til du får lavet selve behandlingen. Venligst vær opmærksom på dette, når du booker din behandling.

Du kan bestille tid til en gratis konsultation her >>

OBS: Skulle du have købt vores tilbud og vores speciallæge, efter konsultationen, ikke kan anbefale Botox til dig, så giver vi naturligvis dine penge retur.

Gratis touch-up og kontroltid

Når det er første gang, du får behandlingen, så kan det være svært at forestille sig resultatet, derfor giver vi hellere en lavere dosis end normalt. Til gengæld giver vi dig en gratis touch-up og kontrol hos vores erfarne læge eller en af vores specialuddannede sygeplejersker, indenfor 1 måned efter din behandling.

Ja tak, jeg vil gerne slippe af med mine rynker

Hvis du vil læse meget mere om vores behandlinger med Botox, så har du mulighed for at blive klogere her. Hvis du allerede ved nok om behandlingen, sidder klar ved tasterne med dit dankort eller færdes inde i København, så skal vi nok fortælle dig, præcis hvad du skal gøre.

Køb nu

Du har to muligheder for at benytte dig af tilbuddet.

1: Du kan vælge at komme forbi Cosmo-City og købe tilbuddet inden vi lukker kl. 20.00 i aften.

2: Har du ikke mulighed for at komme forbi klinikken i Ny Vestergade, kan du købe tilbuddet som et gavekort. Vi vil kl. 24, når tilbuddet udløber, indløse gavekortet og notere det ved den behandling du har booket.

Du skal i så fald gøre følgende:

1) Gå til gavekortsiden her.
2) Vælg ”Fødselsdagstilbud – Botox” under behandlinger (inden kl. 24.00)
3) Betal med dit kreditkort
4) Book en tid og/eller en gratis konsultation her. (Du bestemmer selv, hvornår du vil behandles. Husk at din behandling skal ligge minimum to dage efter din konsultation, hvis du ikke har fået behandlingen hos os før. Din booking skal ligge inden den 31/12 2015)

Tiden går og klokken slår

.. tilbuddet udløber om 14 timer – skynd dig. Der er et begrænset antal behandlinger, og tilbuddet bliver fjernet fra hjemmesiden, når vi har booket fuldt hus! Køb her.

Husk

At vi holder et stort fødselsdagsevent på fredag den 27. ovember fra kl. 16-19:00 med endnu flere gode tilbud, lækkerier til ganen, konkurrencer, goodiebags, gratis retning/farvning af bryn, hudskanningsanalyser og meget mere.

Læs mere og deltag her.

Med venlig hilsen

David Benjamin & Morten Fogt Nielsen
Cosmo Laser & Skønhedsklinik

PS: Du vil modtage flere tilbud på andre produkter de næste 4 dage! Glæd dig.F

Kommentar (2)

 1. Conni lehmann 4 år siden

  Hej med jer,

  Flot tilbud i dag!
  Jeg ønsker mig et øjenbrynsløft og løft af sure mundvige. Jeg har fået at vide at det kan man gøre med botox. Kan man få lavet dette med dagens tilbud?

  Venlig hilsen

  Conni

  • Cosmo Laser & Skønhedsklinik 4 år siden

   Hej Conni,

   Ja det kan du godt få lavet med tilbuddet.

   Husk at køb tilbuddet inden kl. 24.00. Du kan booke en tid til en gratis konsultation her på siden ved at trykke på “book tid”.

   De bedste hilsner
   Cosmo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER