Book en tid

Ugens første fødselsdagstilbud

Ugens første fødselsdagstilbud
21/11/2016 Kimia Bahari

Ugens første fødselsdagstilbud

Så blev det mandag kl. 10.00

Og som jeg lovede i sidste uge, kommer vi her med et tilbud, der får Lars Larsen til at luske hjem i afmagt. (Kære Lars jeg lover, det kun bliver indtil på lørdag, at vi hver dag kl. 10.00 fyrer en tilbudsraket af)

 

Ugens første fødselsdagstilbud

.. er til dig, som gerne vil nogle af dine rynker til livs!

Jeg vil meget gerne lægge vægt på NOGLE af dine rynker, for rynker er en fantastisk ting, og uden dem er du jo ikke dig. Men der er forskel på de charmerende rynker, som opstår når du bliver forbavset, vred eller smiler, og så dem der får dig til at se ældre, eller mere sur og træt ud, end du er. Du kan bruge Botox på mange måder, her er nogle af dem:

 

#1 Til komplet og gentagende reduktion af dynamiske rynker i øvre ansigt.

#2 Som delvis rynkebehandling af et enkelt problem område. F.eks. ”bekymringsrynken” også kaldet ”11 tallet” mellem øjenbrynene.

#3 Som alternativ til øjenlågskirurgi ved eksempelvis tunge øjenbryn.

#4 Til at dække for tandkødet ved tandkødssmil (gummy smile).

 

Og listen kunne blive længere endnu, men den må jeg vente med at skrive, til fødselsdagen er forbi….

Hver dag har vi masser af kunder, som kommer ind til Botox behandlinger. Vores sygeplejersker er derfor knivskarpe og opdaterede på deres teknikker og viden om botox.

 

3 vigtige ting at vide om Botox:

#1 – Konsultationen hos vores læge er obligatorisk, gratis og uforpligtende, hvis du ikke har fået Botox behandlinger hos os før. Du kan booke en konsultation her. 

#2 – En Botox behandling holder i ca. 3-4 måneder +/- Så er du tilbage til dit normale udseende. Dvs. du ”hænger” ikke på resultatet, HVIS du skulle blive utilfreds med det endelige resultat. (Hvilket der er så godt som 0% chance for).

#3 – Ingen kan åbenlyst se, du har fået lavet Botox, heller ikke lige bagefter. Kun hvis du vælger at få lavet et unaturligt look, og så skal du finde et andet sted at få det lavet end hos Cosmo.

 

”Jeg er helt vild glad for mit resultat”

Fine ord fra en af vores kunder:

“Jeg har en meget travl hverdag, og det er vigtigt for mig ”To be my best and look my best”. Jeg er super glad for mit resultat, og anbefaler andre at gøre det samme, hvis man får det bedre med sig selv. Fortryder man, så forsvinder det jo bare igen! Jeg syntes det er super godt, at man kan få en gratis touch-up efter 14 dage. Så ved man, at sygeplejerskerne starter forsigtigt ud, for at sikre det bedste resultat. Alt i alt en meget professionel oplevelse fra start til slut” – Mark Christiansen.

>> Læs flere anmeldelser og se før/efter billeder her

 

Se en live behandling med Botox

På torsdag d. 24. November fra kl. 16.00-19.00 byder vi dig velkommen til et fantastisk fødselsdagsevent hos Cosmo. Der vil både være lækkerier til ganen, kolde bobler, gode tilbud, skønne rytmer fra DJ og model Nicoline Toft og meget, meget mere!

I løbet af aftenen vil der også være små foredrag og livebehandlinger med bl.a. Botox. Du kan læse meget mere om vores event, og se programmet her.

Men skynd dig, der er kun få ledige pladser tilbage.

 

De næste 24 timer sparer du 25 %

Den første slutspurt er sat ind!

Frem til kl. 10.00 i morgen, sparer du 25 % på din Botox behandling. Det betyder at du kun skal betale

1421 kr. for 1 område (spar 474 kr.)
2246 kr. for 2 områder (spar 749 kr.)
2846 kr. for 3 områder (spar 949 kr.)

HUSK at disse priser kun gælder de næste 24 timer! Hvis du er i tvivl om, hvilke områder du kan få behandlet med Botox så kan du se det her

 

Sådan køber du:

Du kan købe Botox tilbuddet ved fremmøde på vores klinik eller i vores online gavekortshop.

Online køb:

1. Gå ind på Cosmos gavekortshop

2. Udfyld dine informationer

3. Vælg den behandling du vil købe (1,2 eller 3 områder)

4. Betal med dit kreditkort

Du modtager ikke en bekræftelse lige med det samme, men så snart dit køb er afsluttet, får vi besked om det. Dit køb noteres i din journal, så du modtager ikke et fysisk gavekort. Så snart du har købt behandlingen online, kan du booke en tid. Hvis du ikke er blevet konsulteret i Botox hos Cosmo før så book en konsultation her. Er du allerede blevet konsulteret og behandlet i Botox hos Cosmo, så kan du blot bestille en ny tid her.

Du er også meget velkommen til, at ringe til os på 35394400 og booke alle dine tider! Vi sidder klar til at hjælpe dig. Købet kan benyttes til og med februar 2017.

Har du nogen spørgsmål til tilbuddet så tøv endelig ikke med at kontakte os på Facebook eller på telefon 35394400. Du er også velkommen til at skrive en mail til daniela@cosmolaser.dk.

 

Vi høres ved igen i morgen kl. 10 🙂 Husk at jeg vender tilbage med et nyt lækker tilbud i morgen.

 

De bedste fødselsdagshilsner,

Sarah Crone
Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

PS. Fik jeg sagt, at tilbuddet KUN gælder indtil tirsdag d. 22/11 2016 kl. 10.00? Skynd dig at køb her, hvis du vil gå det nye år i møde med et lækkert friskt ansigt.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER