Book en tid

9 ud af 10 får rynkebehandling i et af disse 4 områder

9 ud af 10 får rynkebehandling i et af disse 4 områder
10/05/2019 Kimia Bahari

9 ud af 10 får rynkebehandling i et af disse 4 områder

Mulighederne er (næsten) uendelige…

Måske er det derfor, at Botox efterhånden er gået hen og blevet SÅ populær…

…og heldigvis også mere accepteret end nogensinde før!

Flere og flere har nemlig opdaget hvor nemt og effektivt de kan opnå et friskere udseende med Botox-behandlinger, uden kirurgi og smerte.

Hvis du tværtimod stadig har en klar “nej tak-holdning” til Botox, så er det HELT okay! Dog synes jeg, at du skal tjekke om din holdning til Botox er baseret på myter før du helt fravælger behandlingen.

Bliv klogere på hvilke områder, der hitter allermest blandt vores kunder…

 

De 4 mest populære Botox behandlinger

 

PANDELINJER

Fremkomsten af de lange (eller korte) linjer, der løber vandret langs panden er helt naturlig – især hvis du har tendens til at rynke panden, når du taler og udtrykker dig selv.

Disse linjer kan hos nogle være ganske charmerende. Dog er der utroligt mange, der føler, at linjerne får dem til at se ældre ud, end de er. Derfor er de glade for at kunne få reduceret linjerne med Botox.

BEKYMRINGSRYNKER

Bekymringsrynker er de rynker, der sidder mellem brynene (også kaldt 11-tallet). Bekymringsrynker bliver især tydelige, når du f.eks. kniber øjnene sammen pga. skarpt sollys eller skal koncentrere dig foran skærmen.

En typisk årsag til at rigtig mange får reduceret disse rynker, er at de føler de ser sure og endda vrede ud. De ønsker istedet at udstråle deres glade og positive humør.

KRAGETÆER

De rynker, der med tiden sniger sig ind omkring vores øjenomgivelser, kaldes smilerynker (eller kragetæer). Personligt elsker jeg disse rynker, da de i høj grad er med til at understrege en glad personlighed (da det typisk er rynker, der kommer af at smile bredt).

Men i nogle tilfælde kan de blive så talrige, at ansigtet ser unødigt ældre ud. Ved brug af Botox kan disse rynker minimeres, uden at dynamikken og det glade smil, der gerne skal nå helt op til øjnene, mistes.

BRYNLØFT


Med alderen oplever mange at brynet kan synke og øjenlågene blive tunge. Botox kan give brynet et lille løft, og derved give dit udseende et friskere look.

Vi har flere kunder, der ønsker at undgå øjenlågskirurgi, og derfor benytter Botox til at opnå et mere løftet og vågent øjen- og brynparti.

Nysgerrig omkring hvordan DU opnår et friskere udseende?

Så book en gratis konsultation

Der findes nemlig en masse områder, man kan behandle med Botox, udover de 4 jeg i dag har fortalt om. Så hvis du er nysgerrig, så start med at booke en gratis og uforpligtende konsultation hos Berit, vores lægeansvarlige.

Til konsultationen vil du have mulighed for at få dine spørgsmål omkring Botox besvaret.

Trygt og sikkert behandlingsforløb! I følge reglerne fra Styrelsen for Patientsikkerhed giver vi dig 48 timers betænkningstid. Det betyder, at du tidligst kan få udført din Botox-behandling 48 timer efter din konsultation.

>> Ja tak, book min gratis konsultation med det samme!

Spar op til 25 %

Vi har i øjeblikket kampagne på Botox, hvor du kan spare 20-25% på dine behandlinger.

Tilbuddet slutter fredag d. 31. maj 2019. Husk dog at du kan gøre brug af dine behandlinger helt frem til d. 31. august 2019.

Du sparer 20 % på 1 område.

Og hele 25 % ved køb af 2 eller flere områder!!

>> Se dine kampagnepriser og køb her!

Du har altid 30 dages fuld returret på dit køb, gældende fra din købsdato.

Vi oplever stor efterspørgsel på Botox

Derfor har vi et begrænset antal konsultationstider tilbage i maj. Så hvis du skal nå at have din behandling inden en speciel begivenhed i juni, så vil jeg anbefale dig at booke tid til din gratis konsultation hurtigst muligt!

Du er også altid velkommen til at ringe ind til klinikken og få direkte hjælp på tlf. 35394400!

Bemærk: Har du tidligere fået udført Botox hos Cosmo, behøver du ikke en ny konsultation, så længe du har fået din seneste Botox behandling inden for 1 år.

Du hører fra mig igen på søndag…

…hvor jeg forklarer hvordan selve behandlingen foregår 🙂

Fortsat dejlig søndag!

Nina,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Botox kan gøre meget mere end at reducere rynker. Book en gratis konsultation og hør nærmere her!

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER